pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 adamlar mobil moba'yı da yapmış. fena değil gibi. https://www.youtube.com/watch?v=x6qQvxNHonQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 NoX'la oynanıyormuş... https://en.bignox.com/pg/BrawlStarsEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2018 ben oynamam muhtemelen ama hayvan gibi oynancaktır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Sevdim oyunu şimdilik. Özellikle oyunun basit olması (oyun derinliği, karmaşıklığı vb yok), fikrin keyifli olması, oyun içinde farklı oyun tipleri olması güzel geldi. Bir de çok hızlı oyun açılıyor, oyuna giriliyor vs.. Zaman geçirmek, oyalanmak için oldukça güzel. Şimdilik iki farklı oyun modu gördüm, birinde 3 kişilik takımınla savaşırken 10 kristal toplayıp bir süre onları tutmayı başarmak gerekiyor. Diğerinde de sona kalan kişi olmak gerekiyor. Farklı karakter tipleri var. Hepsinin ayrı özellikleri ve avantaj/dezavantajları var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 ben de oynadım beğendim 10 gemli fena değil diğer solo duo da kasa kırıp bişiler topluyosun rakiplerini öldürüyorsun falan o da zevkli ama heralde o kısımdaki mod sürekli değişecek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 pubg midir fortnite midir onun modasini gecirsin de tetrise bile donsek raziyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 çok ayrı kitleye hitap ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 ilk indirdim şu elmas toplamalı modu hiç sarmadı ama bugün yine biraz oynayayım dedim battle royale tarzı bir modu varmış. poco diye de bir karakter açıldı BR oynayıp full birinci oluyorum sardı valla oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Bu oyun ileride çok tutacak demedi demeyin. İçinde her türlü oyun modu var ve geliştirmeye eklemeye de müsait. Statik bir oyun değil, anlık olarak savaşıyorsunuz. Tıpkı Clash Royale gibi. Adamı terleten türden bir oyun. Hele ki BR modu tam eğlencelik. Pompalı ile çimlerin içine çaktırmadan yatıp sonrasından adamın dibinden combo girmesi filan güzel olmuş. Boom Beach ve CoC gibi durağan değil gayet güzel. İleride CR gibi bunun da turnuvalarını filan düzenlerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2018 Themistocles ekleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2018 çok tatlıymış ya. zevkli valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2019 oyun çok güzel ya tam vakit öldürmelik. sınırlamaları da muhteşem olmuş. her gün yarım saat gir oyna çık. rakip kadar iyi aim alamıyordum dip dibeyken nasıl bu kadar iyi aim alabiliyorlar diyordum meğerse hareket ettirmeden kısa bir dokunuş yapınca kendi otomatik aim alıyormuş sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2019 Oyun bir süre sonra sana para harcatıyor çünkü gelişemiyorsun. Bazı heroları elde etmek zorundasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar