-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Yeni geldim eve, Steam'de hiçbir oyunun download'unu yapamıyorum, Discord'a 10 kere denedim anca girdi modem reset'ten sonra. Bi yandan internet akıyor, bi yandan da dev sıçış var. Var mı başkalarında bu sorun? İki üç kişide daha var benim listede ama anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 birkaç saat önce oldu, telekomu aradım filan düzeldi o arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 daha 10 dk önce 1.8 gb dota 2 patch attım, sıkıntı yok bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2018 kantır betıl royal ve pet of egzayl aynı güne denk gelince biz de yenilmiş sayıldık galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 DC gece düzeldi de download hala sıkıntılı, region da değiştirsem aynısı. İşin garibi aslında download ediyor, ama 100 MB edip gene aynı hata çıkıyor. Böyle böyle demin PUBG'yi updateleyebildim, sürekli manual tekrar başlat diyorum. Hiç görmedim böyle bişi daha önce, Steam tarafında bişi var sanırım. En alakasız oyuna bile aynı gün download gelmiş ya, bu da nasıl bir psikopatlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Yok mu beyler çözümünü bilen? 100 mb indirip duruyor, sorun hep aynı. No internet connection, no download source falan diyor. Çoğu oyunu ite kaka 50 mb - 100 mb yükleye yükleye yaptım da Rocket League bozuldu mesela şimdi, açılırken hata veriyor. Kesin downloadda bişi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 interneti wireless mı kullanıyosun? öyleyse bi kablo çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Her daim kablo ile bağlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 hdd olmus olmasin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2018 Ben benzer bi sorun yaşadığımda hadi len dediğim, region ı Vietnam olarak değiştirme çözümü ile huzuru bulmuştum. 1 sene kadar başka herhangi bir region üzerinden update yapamamıştım. Bi dene istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2018 Huzur Vietnam'daymış ya, eyvallah Ferit. Baya bir region denemiştim, Frankfurt - Netherlands - US Miami/Los Angeles, hiçbirinde olmadı. Vietnam'da sıkıntı olmuyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar