dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 anime dedigin ayri bir mallik. digeri sinema. ayni cumlede gecmesi dahi alerjik reaksiyona sebep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 goldbären said: Sparkcaster said: goldbären said: UF YENİ MARVEL FİLİMİ UUUUUUUUUU http://i1.imgiz.com/rshots/10384/entel-feridun-deep-turkish-web_10384723-43760_640x360.jpg sdfsfds. marvel izleyen insan, kendisine saygısı olmayan bir seyircidir. Vucudunda hizla artan yag hucreleri beyin hucrelerinle yer degistirmeye baslayinca boyle sacmalatabiliyo sanirim. Neyse yav he he diyip gecelim. Sizde beslemeyin arkadaslar daha fazla. Konusup konusup sussun kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 sizi doğru yola sevketmeye çalışıyorum. ıslak fularla döve döve yola getireceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 beğenmiyorsanız saygı duyun gelmiş, ne zamandır görmüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 butun marvel filmlerini izledim,seviyorum ama hepsi bos hani bi olay derinlik yok tabi cerezlik cok kafaya takilcak yorum yapilcak bi olayi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Abi düşünsene kaptan amerika zaamnda geri gidiyo oradan bişeyler yapıyo son canavarı yenmek için, zaten antman karıncalık peşinde yine o olmasa halleri neçe olur. Viggo mortensen desen kişiskl bozukluğu bi iyi bi kötü ama illa her filmde endgame'de o oluyo hükümette dayısı var sanki. Ya zamanı bile kontrol edebilen bi adamı zamanda yolculuk ederek yenicekler, mükemmel bişey bu. Cgi bi kere harika. Kız arkadaşımın saçlarını pembeye boyatıp izletmelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 sanssizsansli said: Viggo mortensen filmde nerde viggo mortensen var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 liam neeson demek istedi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 ben de goremedim fake news. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Aragorn değil mi o şeytanı oynayan? Suçu hemen hugo vivinge atçaksınız dimi Çakallar! Film her türlü iyi bi kere. Altını çamurla sıvamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 abi nick nolte var ya, mavi adam onu diyor. ha bu arada thor topiğinden yürek ısıtan bir enstantane: https://forum.paticik.com/read.php?11,8650373,page=16#msg-8779482 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 gold çocukken de çizgi filmleri izleyen diğer çocuklara laf edip, bayramda büyüklerinin verdiği cep mendilini ıslatıp dövüyor muydun zavallıları lan doğru söyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 çocukken kendi sevmediği çizgi filmleri izleyenlere bok atıyormuştur kesin de, üstüne bi de dövüp bully'leyeceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deftonez Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 bokunu yiyip çok beğenen çocuklara laf etmekte kötü bir şey göremedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 sanssizsansli said: Aragorn değil mi o şeytanı oynayan? Suçu hemen hugo vivinge atçaksınız dimi Çakallar! Film her türlü iyi bi kere. Altını çamurla sıvamayın. altını çamurla sıvanmaz, sıçtırtmayın bacağnaza nazgul gibi diyen aragorn = viggo mortensen. filmde şeytan yok. aragorn yok. liam neeson da yok mcu'da? spoiler yemiyim diye gelmiyodum, yanlış başlık mı lan bura? bunayınca da böyle olucam sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 https://media1.tenor.com/images/b5330499e376e3663963d47ee859eb49/tenor.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 hangi film bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 thor after credits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 clash of clans çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 clash of the titans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 spinoff o işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 sanssizsansli said: off nasıl heyecanlandım dünyanın en iyi filmi olabilir. Baağğğren alert! Geç kalmışım zaten gelmiş o da. Yazık. Yazıq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 peki roma mı güzel avengers mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Roma müthiş sıkıcı. Gereksiz. Fularla dolaşmayı geçtim, fularla uyumuyorsanız tercihiniz her zaman avengers olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2019 sabonis said: sanssizsansli said: off nasıl heyecanlandım dünyanın en iyi filmi olabilir. Baağğğren alert! Geç kalmışım zaten gelmiş o da. Yazık. Yazıq. o mesaj senin gibilere zarf diye atılmış bir mesaj. hemen yutmuşsun zarfı düğün sarayının önünde arabaya atlayan 30 yaşındaki esmer adamlar gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar