quixef Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Montla sıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Ben bunu farklı yorumluyorum. Belli bir yaştan sonra UI'a alışmışlık geliyor, senelerdir oynadığın oyunları oynuyosun, yeni seri vs başlayamıyosun. Diziler de böyle, 3 bölüm izleyip kapatıyosun herkesin bayıldığı diziye, ama bir Battlestar Galactica olsa mesela 100 sezon izlersin. Ben daha bunu izlemedim bu arada, örnek olarak verdim. Wow mesela, her expi oynarım, yeni bir mmoya başlayamıyorum, öğrenene kadar bezdiriyor. Bence bu konu onla alakalı biraz da. Alışmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 senko said: sosyal medyadan kendini çektiysen karı kız nası tavlion? Sosyal medyadan kimseyi tavlamışlığım olmadı hiç. Şu anki kız arkadaşımla (nişanlım aslında sdf) veterinerde tanıştık. Benim kedi işeyemiyordu, veterinere götürdüm. Kız arkadaşım da orada stajdaymış o dönem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 yekeyeke said: Ben bunu farklı yorumluyorum. Belli bir yaştan sonra UI'a alışmışlık geliyor, senelerdir oynadığın oyunları oynuyosun, yeni seri vs başlayamıyosun. Diziler de böyle, 3 bölüm izleyip kapatıyosun herkesin bayıldığı diziye, ama bir Battlestar Galactica olsa mesela 100 sezon izlersin. Ben daha bunu izlemedim bu arada, örnek olarak verdim. Wow mesela, her expi oynarım, yeni bir mmoya başlayamıyorum, öğrenene kadar bezdiriyor. Bence bu konu onla alakalı biraz da. Alışmışız. Şu da var, yeni bir oyuna başlamak çok eziyetli oluyor. TW: Warhammer 2'ye başlayacağım mesela ama o kadar çok incik boncuk var ki. O yüzden gidip mekanikleri oynarken yavaş yavaş yediren, çok karmaşık olmayan arcade'leri falan oynuyorum eğer oyun çok aşmış, süper falan değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Kurtuluş Nintendo'da. Switch ya da Nintendo New 2DS XL al. Saf eglence ve stres atma Nintendo ama ciddi RPG'ler, taktiksel oyunlar da var. 3DS'simi yeni New 2DS XL'a güncelledim, inanılmaz iyi alet. Switch almayı erteletti bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2018 Switch aynen cok iyi. Bir de Octopath Traveler indirime girse daha da iyi olacak ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 deadwoll said: indirim( Beeep beep ! TAP TAP TAP ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Suark said: otopark sendromu bu evet adını ben koydum boş otoparka girince karar veremessin orasımı burasımı ama tek arabalık yer gördünmü tak diye girersin. karar alamama durumunda bu kararı başkasına aldırmak iyidir. Şansa dayandır mesela, zar at bugün bunu oynıcam diye (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Bu döngüye çok girdim. Çok basit biçimde yaşlanma. Kendini Zorlayacaksın. En sevdiğin oyunu yeniden oynamaya, diziyi yeniden izlemeye. Ve benim gibi ever varsa çocuklarınla ders çalışmaya zorlayacaksın kendini. Bak o zaman nasıl dizi film ve oyunlara koşarak geri dönüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Insan niye kendini oyun oynamaya zorlasin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 otopark sendromu baya alakasiz konuyla yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2018 suarklandik yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2018 You've been hit by You've been struck down by a smoooooth SUARK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar