Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game Fatigue / Time Management

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bunu farklı yorumluyorum. Belli bir yaştan sonra UI'a alışmışlık geliyor, senelerdir oynadığın oyunları oynuyosun, yeni seri vs başlayamıyosun. Diziler de böyle, 3 bölüm izleyip kapatıyosun herkesin bayıldığı diziye, ama bir Battlestar Galactica olsa mesela 100 sezon izlersin. Ben daha bunu izlemedim bu arada, örnek olarak verdim. Wow mesela, her expi oynarım, yeni bir mmoya başlayamıyorum, öğrenene kadar bezdiriyor. Bence bu konu onla alakalı biraz da. Alışmışız.
Mesaj tarihi:
senko said:

sosyal medyadan kendini çektiysen karı kız nası tavlion?

Sosyal medyadan kimseyi tavlamışlığım olmadı hiç.

Şu anki kız arkadaşımla (nişanlım aslında sdf) veterinerde tanıştık. Benim kedi işeyemiyordu, veterinere götürdüm. Kız arkadaşım da orada stajdaymış o dönem.
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Ben bunu farklı yorumluyorum. Belli bir yaştan sonra UI'a alışmışlık geliyor, senelerdir oynadığın oyunları oynuyosun, yeni seri vs başlayamıyosun. Diziler de böyle, 3 bölüm izleyip kapatıyosun herkesin bayıldığı diziye, ama bir Battlestar Galactica olsa mesela 100 sezon izlersin. Ben daha bunu izlemedim bu arada, örnek olarak verdim. Wow mesela, her expi oynarım, yeni bir mmoya başlayamıyorum, öğrenene kadar bezdiriyor. Bence bu konu onla alakalı biraz da. Alışmışız.

Şu da var, yeni bir oyuna başlamak çok eziyetli oluyor. TW: Warhammer 2'ye başlayacağım mesela ama o kadar çok incik boncuk var ki. O yüzden gidip mekanikleri oynarken yavaş yavaş yediren, çok karmaşık olmayan arcade'leri falan oynuyorum eğer oyun çok aşmış, süper falan değilse.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kurtuluş Nintendo'da. Switch ya da Nintendo New 2DS XL al. Saf eglence ve stres atma Nintendo ama ciddi RPG'ler, taktiksel oyunlar da var.

3DS'simi yeni New 2DS XL'a güncelledim, inanılmaz iyi alet. Switch almayı erteletti bana.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Suark said:

otopark sendromu bu
evet adını ben koydum

boş otoparka girince karar veremessin orasımı burasımı ama tek arabalık yer gördünmü tak diye girersin.

karar alamama durumunda bu kararı başkasına aldırmak iyidir.
Şansa dayandır mesela, zar at bugün bunu oynıcam diye

(tu)
Mesaj tarihi:
Bu döngüye çok girdim. Çok basit biçimde yaşlanma. Kendini Zorlayacaksın. En sevdiğin oyunu yeniden oynamaya, diziyi yeniden izlemeye. Ve benim gibi ever varsa çocuklarınla ders çalışmaya zorlayacaksın kendini. Bak o zaman nasıl dizi film ve oyunlara koşarak geri dönüyorsun.
  • Yeni Oluştur...