deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Bugüne kadar hiç dead pixel'le karşılaşmamıştım, şimdi msi mag27cq aldım, ekranın altında ortada bir tane dead pixel var. Tam windowsun araç çubuğunun hizasında. Ne yapayım? Değiştirebiliyor muyum? Uğraştırıyorlar mı? Yoksa bir taneden bir şey olmaz mı (nşa'da hiç dikkat etmeyeceğim bir yerde, bir de 1440p ekranda hiç belli olmuyor gibi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 1 taneyse garanti kapsamina girmiyor olabilir, sanki boyle bisey kalmis aklimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 nerden aldın. online alış ise kolay. mağazadan ise ugrastırıyorlar ama baskılarsan alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 yenisinin 2 ölü pikselle gelme ihtimali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 her markanın farklı dead pixel garanti kapsamı var bazılarında 1 tane bile olsa değişim/iade bazılarında 5 dp+ 2 stuck pixel vs vs istiyor minimum benq https://www.benq.com/en-us/support/downloads-faq/faq/product/application/dead-pixel-policy.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Dükkan ise uğraştırırlar, hatta yasal olarak almama hakkı var geri. Ama internetten aynen geri yollayabilirsin düzgün bir şekilde paketleyip. O konuda da içindeki poşetleri vs yırttıysan merhaba noluyor bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 msi in kendi servisi var ona danışabilirsin. Aynı modelden bende aldım inşallah çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Hepsiburadadan aldim, kendileri satiyordu. Iadede sikinti cikmaz muhtemelen de, 2300 liraya 1440p 144hz 27 inch monitor biraz zor bulurum sonrasinda. Kenar kosede kalmis dead pixel icin iadeye deger mi degmez mi onu dusunuyorum ben daha cok. Degistirseler, aninda degiim isterim de bakalim. Ariycam haftaici msi servisini, haftasonu kapalilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ben samsung almıştım hepsi'den ölü pikselli, ölü piksel deyince almadılar ama koşulsuz iade istiyorum deyince geri aldılar. ölü piksel yerine iade iste 14 gün geçmediyse, sonra yenisini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 14 gün iade olayı ayrı, sorunsuz olsa da iade edebiliyosun zaten. asıl iade süresi geçtikten sonra dead pixel çıkarsa 1 tane için bile değiştiren yerden almak lazım veya sallamyacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 yensini al dediğim başka yerden de alabilir tabii. ben iadeden sonra gittim vatan'dan açtırıp, kontrol edip aldım tekrar aynı sorunu yaşamamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 adam indirimde almış, bir daha bu fiyata bulamam diyor ki haklı. ben de 2600'e gysnc'li 2k 144hz monitör aldım mesela, ölü piksel çıksa baya üzülürdüm çünkü bir daha bu fiyata bulunamaz. ola ki aynı fiyata inse de, işte 3-4-5-6 ay sonra ne zaman indirim yaparlarsa, ki sanmıyorum 2600'e yine düşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 MSI'ın monitörlerinde 0 pixel kusur garantisi yok galiba. https://www.msi.com/page/warranty Ölü pixel diriltme efsaneleri var onları deneyebilirsin. Hep merak etmişimdir çalışıyorlar mı diye. Youtube'a dead pixel yazınca çıkıyor bir sürü. Tam olarak ne kadar ve nasıl ölü olduğuna göre teknikler değişiyor. Bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ölüyü değil takılı kalmış mavi, kırmızıyı (bright pixel dedikleri) falan düzeltiyor bazen gerçekten onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Anca onumuzdeki hafta donecegim eve bakalim, sehir disina ciktim. Normalde dikkat cekmeyecek bir sey ama insan kafayi takinca keyfinin icine ediliyor. Servisle falan konusup eger rahat edemezsem iade ederim artik. Sonra yurtdisindan monitor kovalamacaya devam gorunmeyen nokta icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Servis yollayın kontrol edelim dediydi buna. Nasıl olsa belli olmuyor ekranın ta en altında, bakacaklar gak guk edip aynen geri gönderecekler dedim. Şimdi ekranın ortasında stuck pixel çıktı durduk yere. Geçmiyor da, bembeyaz parlıyor. Yarın servise telefon açıp, pazartesi günü falan kargoya vereceğim. Keşke direk hepsiburada'ya geri iade etseymişim. Başıma iş aldım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 valla demiştim ben, cidden gereksiz uğraş çıkmış. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Ilk kez siktir et kullan boyle diye motive ettim kendimi. Onda da elimde patladi. Bakalim servis halleder umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 yani bildiğim değiştirmek gerekiyor zaten, panele müdahale edebildiklerini sanmam. şirketler de birkaç piksel değilse en az değiştirmiyorlardı. birkaç yılda değişmiştir belki kurallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Tuketici heyeti kararlari varmis tek pixel bile olsa degistirmeleri gerekiyormus. MSI'in global'de 3 pixel siniri var degisim icin ama servis gonderin demisti 3 hafta once falan konustugumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar