Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) @SARBAY instagram a koyduğun tütün cüzdanı fiyat nedir ? @SARBAY Mayıs 28, 2019 Flassh tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Bir dakika forumda kadın üyemiz mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 erkekler cüzdan dikeniyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Hayır bir önceki sayfa sonu mesajına istinaden şey ettim ama sanırım alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mytheron Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 1 saat önce, -Deno- dedi ki: Bir dakika forumda kadın üyemiz mi var? resimdeki ben değilim öyle denk gelmiş satıcı arkadaş resim çekerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Yalnız iyi denk getirmiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 6 saat önce, Flassh dedi ki: @SARBAY instagram a koyduğun tütün cüzdanı fiyat nedir ? @SARBAY bu tütünlüğü bana yaptı, yaparken kör olduğu için başka yapamıyor üzgünüm. gayet iyi işçilik ve yeşil renk derisi çok güzel bu arada. 50 gram tütün paketi sığıyor ama full koymayın çok şişiyor güzel durmuyor, yarı paket ideal. mavi ocb 100’lük kağıt ön cebe tam oturuyor. filtreleri 6’lı ince silindir içinde tutmak gerek (120’li dikdörtgen ocb kullanıyorum ben) direk tütünlük içine tek tek atınca almak zor oluyor. ipi de zamanla beje dönüyor dikiş renkleriyle uyumlu oluyor. baya orijinal oldu her gören soruyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 çok hoş olmuş cüzdan. kağıt koyma yerine filtre sığmıyor mu ? 6li paketi ortadan ikiye bölsek 3lu şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 sen ne sığdırmak istersen ona göre yapıyor adam söyle yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 mavi ocb leş abi bu arada şu 2si en iyisi. https://www.gizeh-online.com/en/products/roll-your-own/papers/pure/regular-size/fine-50.html https://www.gizeh-online.com/en/products/roll-your-own/papers/pure/regular-size/extra-fine.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) ocb de de var bunun dengi organic hemp raw da iyi rızla da gizeh meh arap master race :d Mayıs 28, 2019 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 kağıt koyma yerini biraz geniş yaptırıp sığdırabilirsin eğer günde 6 tane yetiyorsa, ya da arap kağıdı falan kullanıyorsan rahat sığar daha fazla. ya da altına ekstra bir cep daha yaptırabilirsin filtreler için vs. almak zor diyorum çünkü deri sert, sanırım fabrikasyon olanlar %100 deri değil ya da bir şekilde yumuşatıyorlar satmadan evvel. bu deri bayağı sert, kullandıkça yumuşuyor yavaş yavaş. hempler çok ince abi çok çabuk sönüyor her çekiş için yakmak zorunda kalıyorum ben tekrar tekrar. mavi ocb standart beyaz mıknatıs kapaklı fine - extra fine gizeh'lerden güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 iyi kötü değil de alışkanlık ve zevkle alakalı kağıt işi. ben mesela flasshın ilk koyduğu linktekini 2 sene falan kullandım şimdi nerden baksan 3-4 senedir gizeh yeşil kullanıyorum memnunum. bi sigarayı 15-20dk'da falan içiyorum zaten bırakıp bırakıp yakıyorum daha bi hoşuma gidiyor yağlı ve hızlı sönmesi. arabı da çok dağılıyor diye sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2019 On 03.12.2018 at 08:49, SARBAY dedi ki: Bu gayet basit ve güzelmiş. Siz bundan istiyorsanız yapayım para mevzu değil yaptığımda fotoğraflarını yüklerim beğenirseniz gönderirim size. Hocam şu cevaplanan mesajlarımı görememekten filan ben de takip edemedim epeydir. Kusura bakma yani sen de yapmışsın videosunu izledim çok güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2019 On 30.11.2018 at 19:01, SARBAY dedi ki: forumu bıraktı mı bu arkadaş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 On 13.07.2019 at 19:09, Flassh dedi ki: forumu bıraktı mı bu arkadaş ya. Merhaba, uzun süredir foruma giriş yapamadım kusura bakmayın... İnstagram'dan veya orada iletişim kısmında yer alan numaramdan bana daha hızlı ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2019 On 28.05.2019 at 15:09, mytheron dedi ki: deriyi bende severim,bi çanta için kapora verdim,fiyat vermiyim şimdi topa tutarlar.ama güzel ve ömürlük,çoluğa çocuğa miras Çok güzel bir çanta, yapan kişi bu işin gerçek sanatkarı olmalı. Fiyatını az çok tahmin edebiliyorum ama kıymeti bilinir ve düzgün şekilde bakılırsa 3 kuşak boyunca kullanılabilir. 1 İnsan ömrü bunu eskitmeye yetmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2023 (düzenlendi) Aklıma patideki derici geldi, aradım topiği, instagramda maraş yazmışsınız. Merak ettim nasılsınız depremden sağ çıkabildiniz mi? @SARBAY Nisan 11, 2023 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2023 Demin instagram da dikkatimi çekti saat kordonu ararken. Arkadaş iyimi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 (düzenlendi) goldbären, 11.04.2023 14:27 tarihinde dedi ki: Aklıma patideki derici geldi, aradım topiği, instagramda maraş yazmışsınız. Merak ettim nasılsınız depremden sağ çıkabildiniz mi? @SARBAY miyaw33, 20.04.2023 19:52 tarihinde dedi ki: Demin instagram da dikkatimi çekti saat kordonu ararken. Arkadaş iyimi acaba Bayağı olmuştu buralara uğramayalı, sağ kaldık bir şekilde ama çok şeyler aldı bizden deprem... Deri işlerine Askerlik görevi sonrası yeniden yapacak motivasyonu kendimde bulamadığım için ara vermiştim, 4 sene olmuş neredeyse Ağustos 11, 2023 SARBAY tarafından düzenlendi imla 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2023 yapacak misin peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SARBAY Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2023 dasaaa, 11.08.2023 14:45 tarihinde dedi ki: yapacak misin peki? Evet, yeniden başlayacağım yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 bileklik yapacak olursan isterim. sundan var, lanet bilekligin deliklerinin birisi cok sikiyor, digeri gevsek. arasina delik actirtsam kotu gorunecek. onun yerine full deri bileklik olsa onu kullansam diyordum. boyutlarini gecerim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 mandal sıkıstırmalı kordonlar var deliksiz öneririm. Plastik gibi bir malzemeden oluyorlar öneririm. Bu aradıgın ürün için var mı bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2023 (düzenlendi) şundan yapabilecek misin? "Cardholder" siyah 3x3 kart - çift taraf veya tek taraf 4 kart... ortasında cep olşmasına gerek yok Spoiler https://www.modaser.com.tr/tr/urunler/gercek-deri/palermo/v-20 gibi bir deri varsa... https://www.queenbeeofbeverlyhills.com/products/prada-vitello-micro-grain-leather-black-and-gray-card-holder-wallet Eylül 25, 2023 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar