-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Leon FR alın geçin ya, bu fiyatı hak etmiyor bence V40. Ben de çok beğeniyorum tasarım olarak ama birkaç inceleme videosu inceledim, konfor, hacim vs. ortalamanın altında. Arka taraf çok dar gözüküyor, bagaj küçük. Öndeki adaptive cruise control şeysi de itici bence. Gördüğüm kadarıyla o fiyatı hak edebilecek tek şey sürüş keyfi ve virajlardaki kabiliyeti. Ben hala FR aldığım için mutluyum, araba dört dörtlük benim için hele aldığım fiyatı düşününce geçen sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 v40 o ligde değil, fr dan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 pati uzanamadığı hedeye rererö der https://www.youtube.com/watch?v=M7FIvfx5J10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2018 Valla annemdeki rapor ile her yere uzanırım ben das. 3.5 sene bekler alırım, belki o zamana bi makyaj daha yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 fiyatı güncelledik. 115 atabilirsiniz şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 110. Biraz para lazım, hallolursa vazgeçebiliriz. Kimsede para yokmuş piyasada yalnız onu fark ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 bi kaç ay daha satamazsan 80e alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 130 bine 15 bin kilometrede 6 aylık a3 satmaya çalışıyorum o bile yemiyor. Piyasa bitmiş durumda şu an. Bu aracı 100'e falan satarsanız şükredin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 "roket adam" said: 130 bine 15 bin kilometrede 6 aylık a3 satmaya çalışıyorum o bile yemiyor. Piyasa bitmiş durumda şu an. Bu aracı 100'e falan satarsanız şükredin. Speclerini veya varsa ilanını atar mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 kazali araba o alinmaz https://i.imgur.com/B7G549S.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Kaede said: "roket adam" said: 130 bine 15 bin kilometrede 6 aylık a3 satmaya çalışıyorum o bile yemiyor. Piyasa bitmiş durumda şu an. Bu aracı 100'e falan satarsanız şükredin. Speclerini veya varsa ilanını atar mısın https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-golf-leon-fiyatina-yepyeni-tertemiz-a3-sportback-1.5-640247962/detay/ İlgilenirseniz arayabilirsiniz direkt. spec iki bölgeli otomatik dijital klima, xenon far, elektrikli el freni, otomatik vites, otomatik silecek, otomatik far, özel siparişle gelen 1.5lt motor 150bg, falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 reyou said: kazali araba o alinmaz Hahah kafayı yiyeceğim abi şu cümle yüzünden. Kaza fotoğraflarını bile göndermişim adama, arkadan birisi tıklamış yani kaza da o. Adam airbag açtı mı diyor. Airbag açan arabaları arkadan dokundular diye satanlar varmış. Vay anasını dedim. Bu ikinci el araba camiası müthiş bir ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2019 arkadan hafif kazadan kalıcı hasar olduğunu çok sanmıyorum. değer kaybını yansıtmış zaten fiyatına adam geri görüş kamerası, anahtarsız giriş gibi konfor özellikleri neler var. ciddi alıcı olabilirim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2019 Kaede said: arkadan hafif kazadan kalıcı hasar olduğunu çok sanmıyorum. değer kaybını yansıtmış zaten fiyatına adam geri görüş kamerası, anahtarsız giriş gibi konfor özellikleri neler var. ciddi alıcı olabilirim asdf ÖM attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2024 40 bin KM civarında 2018 model V40 1.5 T3 olanı alınır mı? Bir arkadaşım bakınıyor, çok beğendi ama ikinci el piyasası ve servis anlamında çok arada kaldı. Volvo sahipleri veya geçmiş kullanıcıları yorum yapabilirse çok faydalı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar