sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Efenim dizide başrolde Richard Madden aka Robb Stark abimiz var. Kendisi eski asker yeni görevi iç işleri bakanın yakın korumalığıdır. Dizi 6 bölümlük mini bir bbc dizisi diyebiliriz. Söylentiler var netflix devam ettirecek diye doğrulandımı bilemiyorum. İzleyin iyi dizi. https://www.imdb.com/title/tt7493974/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 herifin robb stark olduğunu çıkaramamıştım enteresan asdad güzel dizi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2018 Baya iyi dizi, 8'i var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Güzel diziymiş. Gomploya doyduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 İzledim bitirdim baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2018 netflix recent addedlarda gordum izlim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 2 bolum izledim iyiymis, robb stark oyunculugu gelirtirmis baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 bitti hemen la 6 bölümmüş :( güzel izleyin. bitirenlere bi soru yalnız ct ops commanderı karı bu karının mafya luke ile bi bağlantısı çıkmadı mıydı, sonunda polis tarafıyla alakalı tüm suç buddın müdürü diğer karıya kaldı, buna hiçbir şey olmadı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Misdirect işte O eskide kalmışmış meğerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Ya güzel diziydi de finali beğenmedim açıkçası. Herşey çok mutlu bitti. Tüm gizemler çözüldü kötüler yakalandı. Hadi ona itirazım yok da içişleri bakanına bombalı suikast düzenleyip tüm güvenlik kameralarının görüntülerini silebilecek kadar eli uzun bi mafya lideri yanına sadece tek bi koruma alıp rüşvete bağladığı polis şefini şahsen mi görmeye gidecek? O koruma da aptal olup silahını kaybedecek bizim eleman bunları 5 dakikada şakır şakır konuşturtacak falan.. Baya bi tutarsızlık vardı orda. Nadia twisti iyiyi ona itirazım yok, ama şu mafyanın yapabildikleriyle akabinde yakalanması arasında bi orantısızlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 axedice said: Ya güzel diziydi de finali beğenmedim açıkçası. Herşey çok mutlu bitti. Tüm gizemler çözüldü kötüler yakalandı. Hadi ona itirazım yok da içişleri bakanına bombalı suikast düzenleyip tüm güvenlik kameralarının görüntülerini silebilecek kadar eli uzun bi mafya lideri yanına sadece tek bi koruma alıp rüşvete bağladığı polis şefini şahsen mi görmeye gidecek? O koruma da aptal olup silahını kaybedecek bizim eleman bunları 5 dakikada şakır şakır konuşturtacak falan.. Baya bi tutarsızlık vardı orda. Nadia twisti iyiyi ona itirazım yok, ama şu mafyanın yapabildikleriyle akabinde yakalanması arasında bi orantısızlık var. mafya mafya tamamen tutarsızdı, stayjer şaneli hem kovulduğunda hem de bizim elemanı trapladığında arabasıyla kendi gelip alıyo, o kadar polisi bile bağlayacak mafyaysa hiç mi adamın yok lan göndertecek. zaten aradaba o olmasa bağlantı çıkmayacaktı polisle= gg dizi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Whitney Houstonsuz bodyguard mi olur? İsim fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Evet sonunu sorgulamamak lazim . Dizinin geneline yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Beğenmedim, 2. bölümde bırakıyorum. A'dan Z'ye hiçbir noktası ikna edici gelmedi. Bari solcu bakan-ırkçı koruma aşkı olsaydı en azından o gerilimi izlerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar