S-H Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Sotto said: Belhanda pisligin teki de Soldado cok mu hirli. E peki bunu yapan FB'li futbolcuya neden bu kadar az ses cikiyor. çünkü soldado pdfk'ya sevk edilirken belhanda sevk edilmedi. soldado cezasını alacak, belhanda elini kolunu sallayarak sonraki maçta oynayacak. https://tr.sputniknews.com/spor/201811061036018040-fenerbahce-galatasaray-derbisi-pfdk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 fbliler jailsonu veya belhandayi savunmuyor zaten. bunu anlamamak icin naptiniz cocukluktan beri brokoli mi yiyosunuz sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 donk nasi bisi yapmamis ya, haruna tekmeyle giren de mi jailson? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 abi hiçbiriniz kavga etmediniz mi hayatınız boyunca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 ha bu arada hasan sas, ndiaye vs jailsonun tokadindan once kosmaya basliyor. su kadar dandik durumda olan feneri yenemeyince bu kadar sinirlenip beyninizi dolaba kaldirmaniza gerek yok yahu, gecen sene falan yenmistiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 ne ağladınız ya. belhanda'yı mariano'ya sayın geçin. gs kayırılsa fatih terim 2 günde 2 kez pfdk'ya sevk edilmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Ne yapabiliriz Belhanda ile ilgili? Bencede en pislik adam keske ceza alsa da bu kadar adama ceza verip Belhanda'ya vermeyince GS kayirilmis mi oluyor. Daha cok cezalari verenin aptalligi veya isguzarligi gibi goruyorum ben. Belhanda'ya vermedin de Mariano ne yapti ne bileyim. Donk'un ucan tekmesi hangisi @S-H bu arada mesaji alintilarken rica ederim arayida kirpip kendine gore cevirme. Ikinci cumlue ile birinci alintiladigin cumle ayni seyi kastetmiyor. Arada bir paragraf var biri Soldado ile ilgili digeri Jailson. Kafana gore kesivermissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 yok birader olur mu onlar istiyor ki içinden geçsinler galatasaray'ın tüm takım ceza alsın sahası 200 maç kapatılsın hocası tribünde oynasın 600 maç u19 oyuncuları ile çıkmak zorunda kalsınlar uefa kupası elinden alınsın yıldızları alınıp bize(bjk, fb) takılsın bütün bunlar gerçekleşse tartışmalar da son bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Jailson ve Soldado ceza alacak, biz niye ağlayalım, gsliler ağlıyor devamlı, ama Jailson tokat attı da şöyle oldu da onlar gaza getirdi herkesi yoksa fatih terim çok saygılı hasan şaş insan sevgisiyle büyümüştür diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Oyle birsey diyen elbette olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 sotto sen de hiç bir şeyi görmemişsin gelip burada savunuyorsun... ne donkun diziyle uçarak haruna vurmasını görmüşsün, ne ndiaye'nin adam boğazlamasını burada gsli savunuyorsun ndiaye ne yapmış ?? ne yapmış acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Ndiaye disinda rakibine fiziksel mudahelede bulunan kim var diye sordum zaten. Haci siz okumuyorsunuz galiba mesajlari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 olaya karışan kimse onlar ceza alsın diyoruz, fb'de var mı ceza almayan? ayrıca sorduğun sorunun olduğu kısmı alıntıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 sen kendi yazdıklarını okuyor musun Sotto said: Sahaya inen biri yok, muhtemelen soyunma odasinda sikistirma yok. Ndiaye'i gormedim, rakibe cok ciddi fiziksel saldiran var mi - suratina yumruk/tokat misali? Sotto said: Bu arada Donk, Mariano, Maicon ve S.Aziz goruntuleri var mi? Ndiaye de kacirdim ben. Gordugum goruntude Donkun pek bisiyi yoktu gerci hurra atliyordu ortaya da oburleri ne yapti ne merak ettim. belhanda ve serdar aziz gs'nin eksik sevkleri konu kilit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Harun var. 11 - 12.saniye civarlar Maicon [galiba] net biçimde harraslanıyor Harun tarafından el kol karışık. Niye sevk yok madem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Ceza almasi gerekenler ceza almasinlar diye birsey yok. Taa ilk mesajlarimda yazdim. Futbolculardan en cok cezayi almasi gereken bana gore Jailson bir Belhanda iki Soldado uc. Genel toplamda Hasan Sas. Acik zaten bu gorusum en basindan beri. Ben sadece su kavga ortaminin neden basladigi ile ilgili yazdim. Belhanda sevk edilmesiyse bizim elimizden birsey gelmiyor da bu kayirmaktan cok baska bir isguzarlilik olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 tekrar izle o zaman. anlayabilecek kapasiten olduguna inaniyorum. jailson tokat atmadan once ndiaye, hasan sas, ve maicon (3 numara kimse iste) depara kalkiyor bile. jailson da tokadi basinca olaylar iyice karisiyor. harun'un goruntuyu gordum. evet onun da sevk edilmesi lazimmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Soyledigim sey: N'diaye'yi goruntulerde gormedim. Verdigin cevap: N'diaye ne yapmis acaba?? N'diaye birsey yapmadi diye bir sey demis miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 hacı tamam da olan bitenden madem haberin yok niye yorum yapıyosun önce bi düzgün izleseydin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 olayın üstünden 5 gün geçmiş hala görmediğin görüntüler üstünden konuşuyorsun. sonra bana maç izlemeden yazıyorsun foruma diye kızıyorsun.. azıcık tutarlı olalım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 fizban said: tekrar izle o zaman. anlayabilecek kapasiten olduguna inaniyorum. jailson tokat atmadan once ndiaye, hasan sas, ve maicon (3 numara kimse iste) depara kalkiyor bile. jailson da tokadi basinca olaylar iyice karisiyor. harun'un sevk edilmesinin sebebi nedir bu arada, gercekten bilmedigimden soruyorum. var mi goruntu? Kapasiteme inandigin icin saol. Goruntulerde mac bitiyor ilk 4-5 saniye Hasan bile alkisliyor taraftari. Soldado-Belhanda tekrar birbirine hareketlenince depar basliyor. Tabi burada niyeti bilemeyiz. Jailson tokati atinca is karisiyor bu sefer. Zaten tutarliligim ilk gunden beri cezalarin bu 3 adama yogunlasmasi ile ilgiliydi, bir sikinti yok sanirim. Oyle yenildiler de futbolculara daldilar gibi hayal dunyasinda yasamayin. Su gereksiz son dk olayi olmasa derbi iyi kotu el sikisilarak bitecekti kastettigim o. GS'nin ev sahibi olmasi rakibin gelip tokat atip kacmasini gerektirmiyor degil mi. Bahsettigim algi bu en basindan beri. O tokattan sonra isler heryerde karisir. Burada abzurdluk yok. Bu yinede halt yiyen adamin ceza almasini da gerektirmiyor tabii ki. Bu arada Donk'un ucan tekmesi dediginiz su videodaki 11. saniyede ortaliga dalisi mi. Ben de bildigin ucan tekme filan sandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 o tokattan sonra islerin karistigini depardan gorebilecegini varsaymistim, yapamiyormussun. neyse. size escape'li, valequentali iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Şükrü Saraçoğlu'ndaki 2. maç, Ali Koç'un durdurmasıyla falan anca yatışır, ama depar nasıl atılır orada daha net göreceğiz diye düşünüyorum. Şimdiden hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 Tokattan sonra isler karisiyor zaten. Ayni seyden bahsetmiyor muyuz. Su son dakika olayi olmasa, su adamlar kartlar verilse su olaylarin hicbirisi olmayacakti hem fikir miyiz? Bunun mac skoru ile bir ilgisi var miymis yani? Firat sunu durdurup kirmizilari atsa o kadar da gergin bir mac da degildi. Iki taraftan iki uc adamin gerizakaliligi yuzunden karisti ortalik ayni seyleri diyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar