sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Tales from the Loop https://www.imdb.com/title/tt8741290/?ref_=wl_li_tt Yönetmen Mark Romanek tarihi belirli değil henüz ama senaryosu filan hazır 8 bölüme sığdırılacak bir dizi. Kitap uyarlaması. Amazondan ilgi çekecek bir bilimkurgu dizisi geliyor haberiniz olsun :p anlaşılan amazon lotr vb. parayı basıp netflixi dövmek istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 bezos baya yuksek profilli bikac sci-fi fantazi kitap hakki aldi galiba prime video icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 en son the expanse'i almıştı işte en bilinen o galiba. böyle bi kaç senaryo/kitap daha var haklarını aldığı da sanırım daha sadece haber olduğu için başlık açmaya gerek yok henüz. netflixin tonu son zamanlarda düşmüştü bence. güzel olcak güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 çıkmış dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2020 Nasıl bir şeymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2020 İnanolmaz yavaştı ilk bölüm, bir şans daha veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 (düzenlendi) Öncelikle şunu söyleyeyim, diziyi izleyebilmek için sabır taşı olmak gerekiyor. içiniz şişebilir bu çok net. son 2 bölümünü bugün izleyip bitirdim ve iyi ki bitirmişim sapır sapır tüm dertlerini döktü dizi. Aslında basit bir tabirle süper gücünüz olsaydı ne yapardınız sorusuna loop adlı evrende birbirinden farklı karakterlerin bunu bir şekilde deneyimlemesini ve bunun bir bedelinin olduğunu tane tane anlatıyor her bölümde. Zamanla kafayı fena halde bozmuş çok yeni bir perspektifle tanımlamış bu süreci dizi. 2. bölüm son bölüme kadar en beğendiğim bölümdü ve finali o bölüme bağlayarak yapmaları beni aşırı tatmin etti sanırım. her bölüm loop evreninde farklı karakterlerin hikayelerine odaklanıyor. evren dediğime bakmayın aslında tam olarak ne olduğu da belli değil, o kadar lokal bir hikaye gibi duruyor ki esas dış evrenin ne olduğu ve ne anlattığına dair pek bir ipucu vermiyor. hayatının akışı etkilenen, bildiğimiz dünyanın çok ötesinde bir fizikle değişime uğrayan karakterler betimleniyor. dizinin dramatik yapısı çok ağır işlenmiş fakat felsefesi mükemmel derecede ayakları yere basarcasına yazılmış. final bölümünde görüntü yönetimi çok iyiydi, sembolizmi çok iyi kullanmışlar. yeni bir sezon gelecek mi gelecekse dış dünya mı anlatılacak bir bilgim yok. fakat şu haliyle tertemiz bir 8'i hakediyor. kült dizi olmaya aday diyebilirim. çok orijinal bir dünyası var sanatsal ve edebi anlamda. o kadar yabancı geliyor ki bir süre kabullenemiyorsun bu nası bi dünya diye hehe herkese önermiyorum yalnız. zaten muhtemelen yukarda bahsettiğim gibi çok az izlenen bir kült yapım olacağa benziyor. edit: bir de ben bu romanekin işlerini çok seviyordum zaten. yine datmin etti abimiz saolsun. keşke biraz daha film çekse. Nisan 16, 2020 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 cooooook asiri yavas... cok cok asiri yavas... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 devs'ten daha yavas olamaz herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 devs guzel yavas. bu biraz gereksiz yavas. 20dk'da agdali agdali anlatilabilecekleri seyi, turk dizisi gibi uzatip durmuslar. iste muzede tablolari izler gibi etrafa bakiniyorsunuz bu sirada. neyse ki dp iyi is cikartmis. cogu sahne wallpaperlik duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar