noddle Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Marketcap'te 84. Sırada, hızlı yükseldi. En azından diğer birçok coin in aksine bir ürünleri var. Decentraland (Mana) is a virtual reality platform powered by the Ethereum blockchain. Tam bir loser olayı gibi geliyor ama ilerde çok popüler hale de gelebilir. Patilerin de fikrini almak istedim. Dijital arsa/ev alınıp satılıyor komedi gibin, VR headset i takıp sanal bir ortama dalınıyor, Your imagination is the limit: watch live music, attend a workshop, shop with friends, start a business, test drive a car, visit an underwater resort, and much, much more—all within a 360-degree, decentralized virtual world. Bi de bu tarz şeylerin bi yaratıcısı sahibi varken nasıl decentralized olunuyor onu anlamıyorum, çoğunluğunu ellerinde tutuyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 vay anasını adamdaki öngörüye bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Whitepaper? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 denedim basarili baya bu arada su an oynanabilir durumda ilginc ne zaman cikmis bu oyun tarafi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 ben buna ralli yapmadan önce 1000 tl koydum, 3 gün içinde 4000 tl oldu, daha da çıkar diye satmadım, 2000 tl şimdi o yüzden hoşuma gitti 2018'de başlığını görünce sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 yüklü gircem 100 tl atıcam var mı shitcoin x100 yqpacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2021 bi site bi app olsa şöyle bütün networklerdeki >1000 satoshi olan projelere 100tl atıver desen metamask bağlasak sonra unutup zengin olsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2021 ^^ gelecekte bunu yapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 bu aralar metaverse projeleri acaip iyi gidiyo, guzel para yaptim son 1 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 On 09.11.2021 at 17:03, monoscope dedi ki: bi site bi app olsa şöyle bütün networklerdeki >1000 satoshi olan projelere 100tl atıver desen metamask bağlasak sonra unutup zengin olsak yazılır aslında çok da zor değil... ama yaklaşımın doğru mu bunu test etmek gerekli.. en azından detaylı bi backtest yapsan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2021 yukarda yapan voleyi vurur demistim ama, benzer olarak https://www.tradingview.com/ burdaki indikatorleri wunderbit gibi bi seye bagliyosun ordan otomatik al-sat olayina girebiliyo. ama tabi madem boyle bisey var, birilerinin batmasi lazim ki birileri zengin olsun dimi? adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 bu kadar basit değil zaten... Ayrıca, oradaki indicatorler de tek başına hiç yeterli değil. çok güvendiğiniz fikriniz algoritmanız vs varsa oturup kodliyip backtest yapayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 binlerce >1000 satoshi proje var. coinmarket.com crypto.com üzerinden veya borsalardan filtreleyerek bakabilirsiniz hacim, proje falan da önemli burada tabii. Metaverse sepeti yapılabilir mesela. wunderbit tarzı bot olayı çok farklı. Pek işe yaradığını sanmıyorum. golden cross yaptığında, rsi bu kadarın üzerindeyse al, şurada sat gibi basic stratejilere bağlıyorlar genelde. Botlar pattern oluşumunu izleyemiyor, kırılımlar genelde formasyonlardan doğuyor. Oturup her stratejiye backtest yapmak lazım işte. Bir ara botlara sardım, yüzlerce strateji var hangisi, hangi coinde başarılı zor iş. Genelde balinalar grafiği istediği gibi çizdiriyor, goldencross yaptırıyor, bot al sinyali olarak görüyor onu ama sonra adam oradan satış veriyor milyon dolarlık işlemle coini aşağıya sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2021 benim pancakeswap gibi sitelerden muzdarip olduğum konu fiyatı ben belirlemiyorum slippage belirliyorum ve o kafasına göre alıyor. >1000 tarzı projelerin en sıkıntı yanı bu olsa gerek benim adıma şu zamana kadar maksimum %22 slippage girmek zorunda kaldım yoksa aldırmadı tokeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar