mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Selamlar, İş dolayısıyla bazı konularda eğitim videoları hazırlamam gerekiyor. Yabancı kaynaklı videolara alt yazı eklemek istiyorum. Hiç kurcalamadım açıkçası bugüne kadar video editing ve altyazı olaylarını. İşin tüketici kısmındaydım bugüne kadar. Kullanımı basit ve beni kasmayacak, detay gerekmeyen hangi yazılım var bildiğiniz bu işi yapabileceğim ? Gömülü olacak alt yazılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Sony Vegas en kolayı sanırım bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 visualsubsync ile yaratıp format factory ile içine göm. video editing programları ile daha uzun zaman alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 sadece altyazı eklemek için xilisoft video converter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 at youtube a editle iste, orda var istedigin seyler. download edebiliyoru musun bilmiyom ama, videolari private yapar kullanirsin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 çok teknik girmeyeceksen mantıklı seçenek youtube. daha sonra videoları dl etmek istiyorsan youtube yazısının başına "ss" yazman yeterli. örnek: www.youtube.com/blabla iken www.ssyoutube.com/blabla olacak şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 bugun adobe premiere rush yayinlandi. https://www.adobe.com/products/premiere-rush.html?mv=product&mv2=accc#! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar