Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[SATILIK] CALL OF DUTY BLACK OPS 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Caps için özür dilerim başlık diye alışkanlık yazmışım. bulamadım düzeltilecek yeri de. PC EU Battlenet üzerinden gift olarak teslim edeceğim.
Mesaj tarihi:
öldürürken ne kadar mesela :) süründüren cinsten mi headshot mı:)
cicibeybe said:

Kimse oyunu alamadi :( Neyse zaten recoil falan goremeyince gicik oldum. Ama daha da indirim yapmak istersen olucu is here.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar sağolun ilginiz için teşekkürler oyun şu an

Durmaplay 335,57 TL
Oyunfor 389,9 TL
CDkeys 62$ - 359,9 TL
G2A 55,98€ - 376,18TL
Kinguin 53,93€ - 362,1TL

ve bir çoğu out of stok rus sitelerinden ya da rusya için olan keyler daha ucuz ama ona da vpn uydurmanız gerekiyor

demem o ki arkadaşlar aslında söylediğim fiyat çok daabartılı değil ama emin olun 2-3 aya oyun ucuzlar o zaman da alabilirsiniz
Mesaj tarihi:
güven için yapabileceğim aslında çok birşey yok çünkü güven oluşturmak başka bir olay ama şunu yapabilirim istersen sahibinden üzerinden GET açabilirim ama o zaman da ben sana güvenip güvenemeyecek miyim o tartışılır ürünü alınca onay vermezsen ne olacak falan filan ama sonuçta 40 yaşına yaklaşmış bir adam olarak oyun satarak insan dolandırmak çok dahiyene ve amamn aman bir fikir değil :)ayrıca battlenet üzerinde maximum 200€ balance tutabiliyorken insanları 1400 tl dolardırmak da çiftlik bank gibi bir örnek varken çok acizce olur :)

diğer soruna gelince elimde şu an 2 oyunluk bakiye var
Oce4n said:

kaç tane var elinde? ve nasıl güvenecez?
Mesaj tarihi:
tercihinize saygı duyuyorum ancak maalesef kendi adıma katılmıyorum
cicibeybe said:

Bunca smileyden sonra guvenmek iyice imkansizlasti. Yeni bir anhora olayina kurban gitmek istemiyorum.
Mesaj tarihi:
enflasyonla topyekün mücadele kapsamında, dolar kurunun da dibe çakıldığı şu dönemde %10 indirim yok mu? yoksa da eyvallah etmem ha, yerli ve milli zula var sonuçta.
Mesaj tarihi:
Zula da bol bol zaferler dilerim efendim
Celtics said:

enflasyonla topyekün mücadele kapsamında, dolar kurunun da dibe çakıldığı şu dönemde %10 indirim yok mu? yoksa da eyvallah etmem ha, yerli ve milli zula var sonuçta.
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...