Rurouni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Düz paket 300 TL üst paketler için konuşuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 BAAARMASANAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 platformu bile yazmamışsın bağırıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rurouni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Caps için özür dilerim başlık diye alışkanlık yazmışım. bulamadım düzeltilecek yeri de. PC EU Battlenet üzerinden gift olarak teslim edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 200 vereyim birde malbus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rurouni Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2018 sigara içsem düşünürdüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Yıl 2018 oyunlar 400 lira 2. eli 300 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rurouni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 haklısın dostum dolar euro olarak satılınca maalesef böyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Kimse oyunu alamadi :( Neyse zaten recoil falan goremeyince gicik oldum. Ama daha da indirim yapmak istersen olucu is here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rurouni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 öldürürken ne kadar mesela :) süründüren cinsten mi headshot mı:) cicibeybe said: Kimse oyunu alamadi :( Neyse zaten recoil falan goremeyince gicik oldum. Ama daha da indirim yapmak istersen olucu is here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Donanımhaber ölücülüğü gibi geldi bana. 50 lira verirse kabul et dsagfsdsadsagad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 güzel indirim yaparsan düşünebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 280'e anlaşın, tatlıya bağlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rurouni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Arkadaşlar sağolun ilginiz için teşekkürler oyun şu an Durmaplay 335,57 TL Oyunfor 389,9 TL CDkeys 62$ - 359,9 TL G2A 55,98€ - 376,18TL Kinguin 53,93€ - 362,1TL ve bir çoğu out of stok rus sitelerinden ya da rusya için olan keyler daha ucuz ama ona da vpn uydurmanız gerekiyor demem o ki arkadaşlar aslında söylediğim fiyat çok daabartılı değil ama emin olun 2-3 aya oyun ucuzlar o zaman da alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rurouni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 ayrıca oyun 2. el değil dijital olarak aktive edeceğin sıfır ürün :) photographer said: Yıl 2018 oyunlar 400 lira 2. eli 300 :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 kaç tane var elinde? ve nasıl güvenecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rurouni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rurouni Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 güven için yapabileceğim aslında çok birşey yok çünkü güven oluşturmak başka bir olay ama şunu yapabilirim istersen sahibinden üzerinden GET açabilirim ama o zaman da ben sana güvenip güvenemeyecek miyim o tartışılır ürünü alınca onay vermezsen ne olacak falan filan ama sonuçta 40 yaşına yaklaşmış bir adam olarak oyun satarak insan dolandırmak çok dahiyene ve amamn aman bir fikir değil :)ayrıca battlenet üzerinde maximum 200€ balance tutabiliyorken insanları 1400 tl dolardırmak da çiftlik bank gibi bir örnek varken çok acizce olur :) diğer soruna gelince elimde şu an 2 oyunluk bakiye var Oce4n said: kaç tane var elinde? ve nasıl güvenecez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Bunca smileyden sonra guvenmek iyice imkansizlasti. Yeni bir anhora olayina kurban gitmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rurouni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 tercihinize saygı duyuyorum ancak maalesef kendi adıma katılmıyorum cicibeybe said: Bunca smileyden sonra guvenmek iyice imkansizlasti. Yeni bir anhora olayina kurban gitmek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 enflasyonla topyekün mücadele kapsamında, dolar kurunun da dibe çakıldığı şu dönemde %10 indirim yok mu? yoksa da eyvallah etmem ha, yerli ve milli zula var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rurouni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Zula da bol bol zaferler dilerim efendim Celtics said: enflasyonla topyekün mücadele kapsamında, dolar kurunun da dibe çakıldığı şu dönemde %10 indirim yok mu? yoksa da eyvallah etmem ha, yerli ve milli zula var sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 cicibeybe said: Bunca smileyden sonra guvenmek iyice imkansizlasti. Yeni bir anhora olayina kurban gitmek istemiyorum. ne olmuştu ki?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 OHAAAA https://forum.paticik.com/read.php?13,8050200,page=1 Anhora ile hayırlı alışverişleri bilmeyen bir pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 En heyecanli yerinde kesilmis ama postlar. Almismi gercekten parasini ve telefonunu, nasil bir cliffhanger bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar