Reco Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Merhabalar, Ben Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde görev yapan bir öğretmenim. Okulum bölgenin demografik açıdan zorlu şartlarına sahip bir okuldur. Lise olmamıza rağmen de nispeten küçük bir kütüphaneye sahibiz. Sizlerden ricam öğrencilerimizin istifade edebileceği kitaplarınızı okulumuza bağışlamanız olacaktır. Aslında sadece kitap da değil, bir öğrencinin faydalanabileceği her şey (kitap, mont, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri) mutlaka ama mutlaka burada bir hayata dokunabilir. Okul web sitemize buradan ulaşabilirsiniz. Adresimiz de websitesinde mevcuttur, sorularınız olursa özel mesaj atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 1) kaç öğrenciniz var? 2) aklına gelen, öne çıkan , önemli diye nitelendirebileceğin ihtiyaçları kalem kalem yazabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 cetin tas kutuphanesi yaptirabiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Ben şahsen böyle yerlere kesinlikle kitap yollamıyorum çünkü kitaplar heder oluyor, okunduğuna da inanmıyorum. Yok fiyatına sahafa satıyorum en azından satın alıp değer verecek birine gitsin diyorum. Yine de sen bu okulda en az 2 sene kalacaksan birkaç kitap yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 İmam hatipmiş zaten, göndersem de bir şeyler yakarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Ben böyle yer derken imam hatip kastetmemiştim. Ne okulu olduğu fark etmez, oradakiler kitap okur mu, ne okur, kitaplar 1 sene sonra yer yok diye çöpe mi atılacak bilmeden kitap yollamak istemiyorum. Aksi alçakça olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 abi çocuk kitabı yolla ? ne bilim tomaz brezina'lar yahut dragonlance'ler fln yok mu kitaplıgında ? ben o yaştayken köpek gibi okurdum şimdi tuvalette bile okuyasım gelmiyor, sahaf'a taşısam kolisine 5 tl diyecek 5 tl verip ağrı'ya yollarım, bir tane çocuk merak edip okusa ilgilense yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Dediğim gibi kitapları veriyorum düzenli olarak sahaflara onları vereli 10 yıl oldu. Şartlara ikna olursam parasını verir yeni alıp yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Reco said: bir öğrencinin faydalanabileceği her şey (kitap, mont, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri) mutlaka ama mutlaka burada bir hayata dokunabilir. Imam hatipliler yıllardır benim hayatıma dokunduklari için imam hatipli kardeşlerimin hayatlarına dokunasim hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Remus said: İmam hatipmiş zaten, göndersem de bir şeyler yakarlar. http://www.youtube.com/watch?v=YcHd31RV_BQ direk aklıma bu geldiya lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Cocuklar secmioki , her okulu imam hatip yapilar artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Müdürden geçmez benim göndereceğim kitaplar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 amma tatava yapmissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 imamizer said: Reco said: bir öğrencinin faydalanabileceği her şey (kitap, mont, ayakkabı, kırtasiye malzemeleri) mutlaka ama mutlaka burada bir hayata dokunabilir. Imam hatipliler yıllardır benim hayatıma dokunduklari için imam hatipli kardeşlerimin hayatlarına dokunasim hiç yok. Çocuklar ne yaptı sana şu ana kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reco Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 DoGMeaT said: 1) kaç öğrenciniz var? 2) aklına gelen, öne çıkan , önemli diye nitelendirebileceğin ihtiyaçları kalem kalem yazabilir misin? 400 civarı kayıtlı öğrencimiz var. Bizim için şu daha önemli diyemeyeceğim, bi öğrencinin ihtiyacı olduğunu düşündüğünüz her şey - defterden tutun da bir silgiye kadar - mutlaka yardımcı olacaktır. Görev yaptığım okula ve öğrencilere bir faydam olsun, hem de gönüllü olanlara da bir parça iyilik yapma fırsatı olsun diyerek bir konu açmak istedim. Ama daha en baştan değişik meselelere girilmiş. Rica ediyorum, bakın rica ediyorum hiç gerek yok böyle muhabbetlere. Konunun amacı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 İmam hatipe yardım etmek iyilik kapsamına girmiyor, malesef. Bildiğin devlet eliyle çocukları sapık olarak yetiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Remus said: İmam hatipe yardım etmek iyilik kapsamına girmiyor, malesef. Bildiğin devlet eliyle çocukları sapık olarak yetiştiriyorlar. Peki seni kim yetiştirdi de bu hale geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Remus bazen bu genellemelerin bizi bizden alıyor. Bunlar eğitim sisteminin abidik gubidiklikleri, çocukların değil. Ayrıca sana kimse mızraklı ilmihal yolla demiyor, dünya edebiyatından yolla. Dur lam sen hiç yollama, ben yollayım. @Reco öm den adres alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 https://galeri13.uludagsozluk.com/626/hababam-sinifi-ahmet_1239806.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 montunu ayakkabısını gönderelim büyüyünce %70 akp ye oy atsın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Sorun yok kandirildik derler. İnsanlik yapmak istiyorsaniz cagdas yasami destekleme vakfina bagis yapin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 adamı varya okula malzeme istediğine pişman ettiniz sanki dağdaki teröriste mühimmat istedi adam gelip buraya bu post'u atarak ekstra emek harcadığını kanıtlamış işte hoca haliyle , destek olmuyorsunuz ok bari köstek olmayın. sizin adınıza utandım yemin ederim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2018 pozitif bir katkiniz olmicaksa konuya mesaj yazmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar