Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 parti süper, haftaya büyük aksiyon. zarlar çok iyi yalnız, d20 filan ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 mangasını okumadım ama 2 bölümdür tamamen build up var çok ilginç . hoşuma gitti böyle olması hani her bölüm bir aksiyon bir macera modunda olacak zannediordum ilk bölümden dolayı, hiç öyle olmadı. Adamlar buraları kısa kesip aksiyona da geçmeyi tercih edebilirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Hızlı geçmişler işte zaten. Mangaka hızlı geçmiş daha doğrusu. Böyle her bölüm teker teker karakterleri tanıtıp sağdan soldan eleman toplamaya uğraşmak yerine damdan düşer gibi hazır party geldi ayağına. LotR göndermeleri hoşuma gitti bu arada. Yalnız elf hatun 2 bölümde gorefuckfest kurbanı olacaksa şimdiden söyleyin de pek bağlanmayalım, karakteri o amaçla kasten izleyiciye sevdirmeye çalışıyorlarmış gibi bir izlenime kapıldım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 shadowfury fellowship of the ring bu diyeyim çok spoiler vermeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 boromir kim önemli soru o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 bak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 boromir ilk bölümde görevini tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 https://img-comment-fun.9cache.com/media/aBWbzXx/aN7PZ71w_700w_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 ahah meme'ler yağıyor ya, hepsi ayrı iyi. https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/424/043/1bd.jpg https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/001/422/030/48f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2018 böyle animelerin en keyifli yanı meme/reaction/fanartlar zaten. https://img-9gag-fun.9cache.com/photo/a5MNoMo_460s.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 abi yanlış meme kullanımı bunlar ya. goblinleri silkmek istiyormuş gibi bi anlam çıkıyor sanki dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Aklı fikri goblinlerde diye daha çok. Ama goblinleri öyle öldürebilecek olsa onu da yapardı kesin :p 4 Boss fight güzeldi. Çeşit geldiği de iyi oldu sırf Goblin kesmekle bütün sezon geçmez zaten. Ama bossa bakıp sen goblin değil misin yani? dediği yerde dönüp gitmesini beklerdim kendisinden ahahahah Yalnız Elf hatun niye böyle ki? 2k yaşında, silver rank elf ranger, iş goblin kesmeye gelince yeni gelin modunda. Bütün rankları çiçek toplama questlerini filan yaparak atladı herhalde, quest beğenmiyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 https://myanimelist.net/manga/110288/Slime_Taoshite_300-nen_Shiranai_Uchi_ni_Level_Max_ni_Nattemashita town girişinde slime keserek level atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2018 güzel bölümdü, “you get used to it” lol. clever use of game mechanics, ben mcgyver meets punisher diyorum zaten lol. legolas ormandan pek ayrılmamış olabilir ya. elflerin genelde durumları benzer zaten fantezide high end sorc filan değilse. sonraki arc güzel olacak çok sansürlemezlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Xenus said: https://myanimelist.net/manga/110288/Slime_Taoshite_300-nen_Shiranai_Uchi_ni_Level_Max_ni_Nattemashita town girişinde slime keserek level atlamış. ben bunu okurum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2018 Dedi ve okudu Çok güzel sol/healingmiş. Çok az bölümü var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 goblinler isim getirmeyen, düşük kazançlı işler olduğu için, maceracılar rütbe atlar atlamaz, onları diğer çaylaklara bırakıyorlar. dolayısıyla, onlar hakkında goblin slayer kadar bilgili kimse yok. elf ranger'da farklı değil. aslında goblinlerim en büyük avantajı da maceracıların bu zaafıdır. tecrübesiz maceracılar, onların sayısını ve tecrübelerini arttırırken, daha rütbeli maceracıların, onları görmezden gelmesi, ırkın güvenliğini sağlıyor. gelecek bölümler için goblin ordusu baskına geldiğinde, diğer maceracılar da bunun farkına varacaklar. 4 ilk karşılatığı boss'a bu kadar kolay tek atabiliyorsa, sadece goblinlerle uğraştığı için, diğerlerinin kara tanrılara şükretmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2018 Bu ne falan diye diye 4 bolumu yedim eglenceli butun sjw dramj 5 saniyelik sahne icinmiydi her bolumde 1/3 oluyo falan sandim baya baya reverse konosuba olmus bi yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 mangadan eksik gibi geldi bana. water towna daha olması lazım. goblin herosu mu ovelordumu ne birtane de level almış bir shaman olacak ondan sonra gelmiyormuydu water town. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Dragonfire said: mangadan eksik gibi geldi bana. water towna daha olması lazım. goblin herosu mu ovelordumu ne birtane de level almış bir shaman olacak ondan sonra gelmiyormuydu water town. bazı sahneleri fazla sert olacağı için, baskını es geçmiş olabilirler. ama water town'da daha yumuşak bir hikaye değildi. brand new day bölümüyle karıştırmaları, mangadan farklı bir hikaye akışı olabileceğini gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Eh baskını göstermeyeceklerse atın bu animei çöpe. Mangaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Sansür mü geldi, önemli bir şeyler mi atladılar? Mangada chapter kaça denk geliyor, Animeyi izledikçe mangayla takip edeyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 goblin raidi olmasi lazimdi major towna cowgirl falan gibi bi discussion vardi onu atlamislar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Sam said: Eh baskını göstermeyeceklerse atın bu animei çöpe. Mangaya devam. Aynen, lotr'da da tom bombadil yoktu attik filmleri cope, kitaplara devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dergul Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 baskını final bölümlerine kaydırmış da olabilirler. çünkü water town'nun sonu, final için sönük kalıyordu. baskın için goblin lordu, final boss olamaya daha müsait bir yapıda. water town'da onun gibi bir lider boss karakter yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar