Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi 1.Hafta | Galatasaray-Lokomotiv (18.09.18 22.00)

Celtics

Öne çıkan mesajlar

Aceace said:

Ben bundan sonra futbol yorumu yapmaktan vazgeçtim. Herhalde anlamıyorum futboldan.

Belhanda'da Fatih Terim benim göremediğim bir şeyleri görebildiğine göre zorlamaya gerek yok.
Bir sey gormuyor. Hayal ediyor. Diyoki ben atıcam topu indiricem 1 dribblingci(Badou) 3 tane pasor orta saha oyuncusu ile topu hızlı cevirip rodriguesi kacırıcam.

Ayrıca 4 tane orta saha tipli oyuncu ile oynuyorum orta sahada rodrigues i cıkartırsam. Bu da savunmada beni rahatlatacak.

Sonra yedek kulubesine bakıyor. Selcuk var. Temposu buraya yetmez diyor. Digerleri kanat oyuncusu savunma acısından 4 orta sahadan vazgecmek istemiyorum diyor.

Ama hayalleri ve gercekleri tutmuyor. Cunku eren gelenleri indiremiyor. inenler de takım baskı altında kalıyor ya da kendi sahamıza iniyor.

Belhandayı yerine oynatabilecegi bir orta sahası olmadıgı icin oynatıyor. Diger secenegi donk olabilir. Ozaman oyuna Ozan ya da Maicon'u atması gerekiyor. Biri genc oburu Belhanda'dan da kotu.

Bir de FT oldugu icin oynatıyor. Cunku onun oyle bir inadı var. ben kazanırım kazanıcam diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

madcow said:

Cunku 4 tane orta saha ozellikli oyuncudan vazgecmek istemiyor.

Ee belhanda oynamıyor ki abi zaten. Bari ilerisi sağlam olsun ya
Ben katılıyorum demedim zaten. Sana FT'nin ne dusundugunu anlatıyorum. Cunku bu adam daha once engin baytar ve emre colak'ın kantlarını oynattıgı 4 4 2 oynatmıs bir adam. FT bunu seviyor ve hayal ediyor. Ayrıca futbolcu kazanma fetisi var adam. Basarabildiginden degil ama kazanacak belhanda'yı onun kafasında kacarı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...