Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Ahaha baktılar Gökhan Zan konuşamıyo adama text hazırlayıp devre arasında çalıştırtmışlar. Ezbere soru cevap yaptılar. Hele bi iki cümleyi direkt kağıttan okudu, tonlamasından belliydi okuduğu, kesik kesik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Cok yaslandık coook. Fena olacak sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 abi yari baslayali 1 dakika oldu "cok yaslandik offf" diyosun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Olm Gökhan zan diyorsunuz, ben beinsports haber'den izliyorum sadece Ercan Taner var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Rewendor said: Ahaha baktılar Gökhan Zan konuşamıyo adama text hazırlayıp devre arasında çalıştırtmışlar. Ezbere soru cevap yaptılar. Hele bi iki cümleyi direkt kağıttan okudu, tonlamasından belliydi okuduğu, kesik kesik. ben de farkettim okudu resmen haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Adamlar kabus gibi çöktü tepemize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 sabonis said: Olm Gökhan zan diyorsunuz, ben beinsports haber'den izliyorum sadece Ercan Taner var? arada konuşuyo işte soru soruldukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Lan belhanda gol pası verdi, iyi iş yapınca da övün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Aceace said: Ben bundan sonra futbol yorumu yapmaktan vazgeçtim. Herhalde anlamıyorum futboldan. Belhanda'da Fatih Terim benim göremediğim bir şeyleri görebildiğine göre zorlamaya gerek yok.Bir sey gormuyor. Hayal ediyor. Diyoki ben atıcam topu indiricem 1 dribblingci(Badou) 3 tane pasor orta saha oyuncusu ile topu hızlı cevirip rodriguesi kacırıcam. Ayrıca 4 tane orta saha tipli oyuncu ile oynuyorum orta sahada rodrigues i cıkartırsam. Bu da savunmada beni rahatlatacak. Sonra yedek kulubesine bakıyor. Selcuk var. Temposu buraya yetmez diyor. Digerleri kanat oyuncusu savunma acısından 4 orta sahadan vazgecmek istemiyorum diyor. Ama hayalleri ve gercekleri tutmuyor. Cunku eren gelenleri indiremiyor. inenler de takım baskı altında kalıyor ya da kendi sahamıza iniyor. Belhandayı yerine oynatabilecegi bir orta sahası olmadıgı icin oynatıyor. Diger secenegi donk olabilir. Ozaman oyuna Ozan ya da Maicon'u atması gerekiyor. Biri genc oburu Belhanda'dan da kotu. Bir de FT oldugu icin oynatıyor. Cunku onun oyle bir inadı var. ben kazanırım kazanıcam diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Hahahaha capon kafasından mı vurdu kaleciyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 sabonis said: Lan belhanda gol pası verdi, iyi iş yapınca da övün :D kacirdim :/ gozlerimle gormeden inanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 ndiaye orta sahadan yildizli futbolcu oldugu icin yanar sut cekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Gol pası derken rodri'nin golünü demiyorum, ona gol pası demem. Az önce emre'nin kaçırdığı golü diyorum. Harika bıraktı belhanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Onyekuruyu neden almıyor oyuna???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Cunku 4 tane orta saha ozellikli oyuncudan vazgecmek istemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 3-4 tane gol atar diye, oyle olsa ilk yarida hepiniz sikilip maci kapatacaktiniz simdi belhanda badge'i acmaya calisiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Abi Rodruigues'i manyak gibi cekmediler mi o ppozisyonda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 madcow said: Cunku 4 tane orta saha ozellikli oyuncudan vazgecmek istemiyor. Ee belhanda oynamıyor ki abi zaten. Bari ilerisi sağlam olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 butun istatistikler ayni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 NDIAYENIN YAPTIGI muthis hareketten sonra 2 adam arasindan belhandaya attigi topa bakin allah askina 62:30 lutfen ya yalvariyorum bu kadar kazma bir adam olabilir mi sut cekti yararli bir is yapti, ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Hadi ikinci gol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 escape said: madcow said: Cunku 4 tane orta saha ozellikli oyuncudan vazgecmek istemiyor. Ee belhanda oynamıyor ki abi zaten. Bari ilerisi sağlam olsun yaBen katılıyorum demedim zaten. Sana FT'nin ne dusundugunu anlatıyorum. Cunku bu adam daha once engin baytar ve emre colak'ın kantlarını oynattıgı 4 4 2 oynatmıs bir adam. FT bunu seviyor ve hayal ediyor. Ayrıca futbolcu kazanma fetisi var adam. Basarabildiginden degil ama kazanacak belhanda'yı onun kafasında kacarı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 ZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Haydaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2018 Hahahahahaa afferin lan eren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar