Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir Yangını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Gidin o zaman Yunan, Ermeni ve Pontus soykırımı yaptığımızı kabul edin redditte.

Aksi halde ban çünkü. Denial of genocide oluyormuş.

Vatandaslik verceklerse ederim valla sfg
Mesaj tarihi:
Grego said:

reddit banlanabilmek.. başarılarının her platformda devamını dilerim sipeyscim.

politik sublarda full mahalle baskısı var zaten

speys'in antimilitarist liberal halden redditte biz genocide yapmadık tamam mı diye tartışan perinçek'e evrimi muazzam yalnız, ne oldu olm son 5 yılda hayatında asdsdf
Mesaj tarihi:
Türklerin savaştığı herkes centilmen ya.
Mesela İngilizlerin 15.000 türk askerini kimyasal havuzlarda kör etmesi ne yazık ki öldürmedikleri için genocide olmuyor. Savaş suçu bile olmuyor. Öldürmemişler ya en fazla kör etmişler çünkü.
Mesaj tarihi:
µh said:

politik sublarda full mahalle baskısı var zaten

speys'in antimilitarist liberal halden redditte biz genocide yapmadık tamam mı diye tartışan perinçek'e evrimi muazzam yalnız, ne oldu olm son 5 yılda hayatında asdsdf

yetmez ama hüloğğ sonrası overcompensation :p
Mesaj tarihi:
Lyv said:

sipeyskeyk said:

All these events are recorded, believe me I'm not bullshitting.

sipeyskeyk said:

If you want to keep me banned, please do it, I accept your decision. Thank you & have a good day![/i]

ingilizce postları görünce sayfaları hızlıca geçtim ve yakaladım.
dedim bakalım kim ehuueh ingilizceye bak gebloluğuna girecek diye.
teşekkürler paticik hiç şaşırmıyorum.

bari ben de gideyim iyi ingilizcemle elimde şarap üstümde robdöşambır takılayım.
Mesaj tarihi:
Resmi kaynaklar izmiri kacan gavur rumlar yakti desin, 6-7 eylul olaylarini da goministler yapti demislerdi. Kim bilecek..? Bugun de dis gucler bizi kiskaniyor mesela.

http://m.t24.com.tr/haber/6-7-eylulun-uzerinden-63-yil-gecti-donemin-taniklari-anlatiyor-adnan-bu-muydu-yapacagin,693642
https://www.birgun.net/haber-detay/bu-topraklarin-gordugu-en-buyuk-utanc-gunlerinden-biri-6-7-eylul-olaylari-127221.html
  • Yeni Oluştur...