Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 reddit banlanabilmek.. başarılarının her platformda devamını dilerim sipeyscim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Adami stackoverflow a uye yapsak ordan da banlanicak demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Gidin o zaman Yunan, Ermeni ve Pontus soykırımı yaptığımızı kabul edin redditte. Aksi halde ban çünkü. Denial of genocide oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 senko said: Adami stackoverflow a uye yapsak ordan da banlanicak demek kavgada söylenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Ha bu arada livi, havlama pampi seninle oynayamam, modum düşük bugün :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 sipeyskeyk said: Gidin o zaman Yunan, Ermeni ve Pontus soykırımı yaptığımızı kabul edin redditte. Aksi halde ban çünkü. Denial of genocide oluyormuş. Vatandaslik verceklerse ederim valla sfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 O zaman ben de ederim olm o ayrı : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 napcan olm ermenistan vatandasligini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Yok verenler r/europe Herhangi biri olur bence senko için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Grego said: reddit banlanabilmek.. başarılarının her platformda devamını dilerim sipeyscim. politik sublarda full mahalle baskısı var zaten speys'in antimilitarist liberal halden redditte biz genocide yapmadık tamam mı diye tartışan perinçek'e evrimi muazzam yalnız, ne oldu olm son 5 yılda hayatında asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Türklerin savaştığı herkes centilmen ya. Mesela İngilizlerin 15.000 türk askerini kimyasal havuzlarda kör etmesi ne yazık ki öldürmedikleri için genocide olmuyor. Savaş suçu bile olmuyor. Öldürmemişler ya en fazla kör etmişler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 µh said: politik sublarda full mahalle baskısı var zaten speys'in antimilitarist liberal halden redditte biz genocide yapmadık tamam mı diye tartışan perinçek'e evrimi muazzam yalnız, ne oldu olm son 5 yılda hayatında asdsdf yetmez ama hüloğğ sonrası overcompensation :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 adamın adı yetmez ama evet diye kaldı ya, ki ben bilmiyorum bile nerede yetmez ama evetlediğini. link var mı link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Burası tarih bölümü bu arada, shitposting hoş karşılanmayabilir. Fyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 acil önlem alman lazım abi o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Biliyorum gregosun ve misyonun bu. Ama yapma bence. Whatsapp değil burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Hadi bu başlığın içine sıçma mesela, bu bölüm çöp olmasın bari. Yapabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 haklisin, "gelin reddit'e hadlerini bildirelim" threadine yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 klavyemi aldım geldim, nereye bırakıyoruz türk bayraklarını ccc leri? link var mı link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 benim yedmezamaevedcimin, obline reddih padriod başlığını küçümsediler :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Lyv said: sipeyskeyk said: All these events are recorded, believe me I'm not bullshitting. sipeyskeyk said: If you want to keep me banned, please do it, I accept your decision. Thank you & have a good day![/i] ingilizce postları görünce sayfaları hızlıca geçtim ve yakaladım. dedim bakalım kim ehuueh ingilizceye bak gebloluğuna girecek diye. teşekkürler paticik hiç şaşırmıyorum. bari ben de gideyim iyi ingilizcemle elimde şarap üstümde robdöşambır takılayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Bozuk bir ingilizce yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 dur ses etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Resmi kaynaklar izmiri kacan gavur rumlar yakti desin, 6-7 eylul olaylarini da goministler yapti demislerdi. Kim bilecek..? Bugun de dis gucler bizi kiskaniyor mesela. http://m.t24.com.tr/haber/6-7-eylulun-uzerinden-63-yil-gecti-donemin-taniklari-anlatiyor-adnan-bu-muydu-yapacagin,693642 https://www.birgun.net/haber-detay/bu-topraklarin-gordugu-en-buyuk-utanc-gunlerinden-biri-6-7-eylul-olaylari-127221.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar