streamin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Enee... Lan mak müh 3. bitirdikten sonra bırakmış biri olarak şu sorular bana o kadar yabancı geldi ki... 8 yıldır 4 işlem dışında sayısal kullanmıyorum. asfasdfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 sınavda mısın olm niye çok acil, sınav ne zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 tek ders sinavi falandir resmen cozemedim lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Tek ders sınavının fotoğrafını çekip mi attın olm naptın sdfsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 yarın sınavım var arkadaslar .. 1'er soru bile olsa kafi lütfen itü,iü,kocaeli,ytü makine 2. veya 3.sınıf arkadaslar bakabilrse cok mutlu olurum ..yapacaginiz iyiligin maddi bir karsiligi yok, cok acil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 bu arkadas hastayim diye izin alip girmemis sivana, arkadasida foto cekip vermis sanirim. yarin potali soru cikmazsa kolay gelsin kardi$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Hangi üniversite, soruların çalındığını haber vereyim de 6 ay uzaklaştırma al :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Oha kac yil olmus bunlari goreli, baktim soyle bi cozemedim tabi de, nasil cozulecegini bildigim icin sorun etmedim sdf Kitabi ac bak, hepsinin formulu var, yerine koyup cozeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 :D bu ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar