Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 railgun ilk bölüm geldi zaten yaw. haftasonu izlediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 kaze ga tsu çok iyi ya, tam benlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2018 zombiland ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Zombieland hayatımda izlediğim en absürd, en random anime olabilir. Her sahnesinde ne izliyorum lan ben diye kendimi sorguluyorum ahahahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2018 karakuri circus baya sağlam bişiye benziyor conception neymiş lan sekssiz hentai asdf jeanne da hard drop gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 katakuri sezonun animesi olur. pilot bolumu baymayan nadir serilerden oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 gridman'nın cgi'ı kendini kaldırıcak kadar iyi değil zaten ilk bölümden kendileride kabüllenmişler gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 haruharanın sesıde yaslanmıs baya ya gozler aynı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Bunny girl senpai çok tatlı ilerliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 ee 3.bölümden bitirdiler bunny senpai'yi ya. sarılmaya yeltenirken tokatı yemesi dsdfg ganbare mc-kun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 karakuri de elemanın sesi takamuramı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2018 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2018 baki izliyonuz mu? sdfsdfsdf çok eğlenceli bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 aynen baki eğlenceli gidiyor. her bölüm patara kütere tsurune'nin ilk bölümü gelmiş. bayağı güzel olacak gibi duruyor. bu sezon iyi spor animesi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 retsu tam bi allah belanı versin sertaç karakteri ya dsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2018 Ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2018 tokyo ghoula nerede sövüyorduk bulamadım amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=0CGLz95ULI4 being misha be like Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2018 https://imgur.kageurufu.net/Ac1aCti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2018 karakuri beklenmedik yerden vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 cidden hiç beklenmedik gelişme oldu. sevmiştim de baya. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2018 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=B-YqoWBiLy4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 olm spo alsanıza karakuri önce dedim acaba naruminin kolu mu kopacak yoksa, shirogane sakat falan mı kalıcak. daha kötüsü oldu ama bait falan olmalı ya. baya saçma lan çocuğa bişi olmaması. kolun kalıp küle dönüşmesi. eleman haki, nen falan açtı bi de 10dk önce. gerçi manga materyalini animede bazı kısımlarda değiştiriyorlar sanırım ondan biraz anlamsız olmuş bura. raoh ölümü falan yapsalardı, demir falan gireydi yıkılmadan duraydı bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2018 karakuri takamura'nın ömrü 4 bölüm olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar