Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Koltuğu Tavsiye


Mithat

Öne çıkan mesajlar

125 kilo olmamla alakalı olarak (tabii koltuğa kendimi hayvan gibi atmam etkili olabilir) oturduğum her pc koltuğunu kırıyorum, bazısı zaman alıyor ama genelde hepsi bir noktadan sonra bir yerinden atıyor ve kullanılamaz hale geliyor.

En son kaliteli bir koltuk aliim para basiim bi daha uğraşmiim dedim, koltuğun sırtını yasladığın yer ile popoyu koyduğun yer muhteşem güçlü yapılmış fakat gerizekalılar bu ikisini kolunu koyduğun şeyler tutacak şekilde yapmış, her yeri sağlam kaldı bi tek kol yeri kırıldı diye oturamıyorum şuan çünkü koltuk birbirini tutamıyor kol yeri olmayınca.

Daha önce de genelde hep oynar başlıklı sandalye ayakları kopuyodu, hareket edebilir dönebilir koltuk oluyodu sana sabit koltuk.

Bunları hesaba katarak, nasıl bir koltuk önerirsiniz, üzerine gerçekten ayı oturtacakmışsınız gibi varsayarak, "ayı gibi" değil baya ayı otursa bişi olmaz denecek düzeyde bir koltuk lazım sanırım bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Orada kaliteli koltuklar var ama koltuklar tamamen tasarım harikası, hiç biri "oha bu adam ayı" diye düşünerek yapılmamış.

Evlenmeden hemen önce bir koltuğumu kırmıştım, koltuk öyle bir yerinden kırılmış ki adam benim oturarak kırdığıma inanmadı, baya baya bildiğin inanmadı, oturarak kırdım kardeşim diyorum adam mümkün değil burdan kırılmaz oturarak başka bişi olmuştur diyodu.

Şimdi burada bunu hesaba katarak koltuk arıyorum ben, yoksa 4 bine profesyonel oyuncu koltuğu falan var, %10000 eminim alsam kesin o da iki güne kırılır. Max dayanan 6 ay dayanıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bunu ben 3 günde falan kırarım sanırım. O nasıl bir rezalet tasarım ya. Yukarısı oh ne güzel konforlu, altta tutan incecik şeyler. Direk paramparça olur altı bunun.

Şunu verseniz parçalarım gibi hissetmeye başladım
https://i.ytimg.com/vi/r-3iathMo7o/maxresdefault.jpg

Bugün 11. koltuğumu kırıyorum. Henüz hiç başka bir sebepten koltuk almadım hayatımda, eskidi vs falan gibi gerekçem olmadı, kırılınca alıyorum yenisini.


edit : işbu mesaj masticore'a yazılmıştır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1-1.5k olsa zaten düşünmem alırım. Fakat 4.5 nedir ya. 3 asgari ücret falan ediyor. Bari 1 etseydi :D

Koltuklar güzel duruyor ama o kadar para yok şuan ona yatırabilecek :D Hayır en büyük korkum alsam yine kırabileceğim. Şimdi biriktirir para alırım, sonra 3 ayda kırılır, o zaman cidden kafayı yerim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce 3 tane çelik kırdım. Birisini direk ayaklar ile popo kısmını bağlayan o çubuğumsu yerden kırdım ortasından. Yukarıda bahsettiğim "oturarak kırılmış olamaz" diye adamın inanmadığı o zaten, hem çelik hem oturunca esneyen falan bir yer değil direk boru o, boruyu ortadan kırmak için oraya vurman falan lazım. Ben vurmadan oturarak kırdım.

Buna kırarım demiyorum ama kırılırsa çok süpriz olmaz şok olmam diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Koltuga hayvan gbi para gommek yerine , duzgunce oturup kalkmayi ogrensen , azcik da kilo versen daha verimli olur


En mantıklı cevap şuana kadar buydu. Fakat BUGÜN bir işime yaramıyor. Daha uzun vadeli. Allahtan askerlikten yırttım da kilo vermeye başlıyorum, bu saatten sonra o kadar kolay kırılmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...