S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 zor işte ben de öyle işsizleri arıyorum, key +7 olduktan sonra kolay bi yer gelirse yavaş yavaş devamı gelebilir. bu arada artık lootsuz m+ yok, o kalkalı çok oldu key yansa bile tekrar loot alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Bi dakka key yandığında sonda loot alıosun orası okay de, şu anda yanan key ile tekrar run yaptığında süre yetmezse yeniden loot veriyor mu sonunda ? öyleyse iyiymiş çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 key yanmiyo ki, leveli dusuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Bezerye said: Bi dakka key yandığında sonda loot alıosun orası okay de, şu anda yanan key ile tekrar run yaptığında süre yetmezse yeniden loot veriyor mu sonunda ? öyleyse iyiymiş çok. veriyor, legionda değişti daha bu olay. eğer süre geçip bitirirsen rastgele -1 başka key veriyor eğer bitirmeden direk çıkarsan mevcut key -1 düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2018 oo iyiymiş bu ya ben legion nightholdda bırakmıştım sonra değişti ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 İlk normal raidimizi bu akşama aldık TR saati 9 da başlayacağız. guilded üzerinden bir tane calendarda kurduk. katılım düşük olursa da en kötü ihtimalle 2/3/9 pugla tamamlayıp gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 henuz gelmeyenleri discord'a alalım; https://discord.gg/BvPDJuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 ben girdim ama daha yeni 120 ye gelebildim. geari bir iki haftaya duzelteyim, düzenli olmasa da katilabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 1-2 gune 320 yaparsan, warfrontta direk 340'larsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 rated arena yapma fikri taşıyan var mı? caplemek önemli her hafta iyi gear veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 bombilo said: 1-2 gune 320 yaparsan, warfrontta direk 340'larsın zaten. warfront ta çogunlukla aynı şeyleri attıgı için direk 340 layamıyorsun. millet hem sıkıcı olmasından ,hemde sürekli aynı dropları atmasından dolayı şikayet ediyor warfronttan. ha şu var.quest dropu 370 atıyor. o baya etkiliyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Akşam kalan bossları temizliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 mythrax'tan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 evet, bir aksilik olmazsa ben akşama online olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Ben kesin gelebilirim diyemiyorum biraz şaibeli durumum, ama yeterli sayıda çıkar raid. Çok sorun çıkmazsa da o iki bossun maks 1 saatlik işi var sonra HC devam edilebilir, ilk 2 boss garanti kill gibi bişey zaten. Yalnız mythraxla ghuun öncekiler kadar faceroll değil abilityleri ne kadar bilipte gelirseniz o kadar çabuk ve rahat hallederiz.Özellikle mobilitysi yüksek classlar matrix core taşımacılık Ltd.Şti. olayını bi kere izlesinler core un droplandığı yerdeki marker nasıl bir şey vs görmek adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 ya şimdi bakaımıyorum da akşam 10 gibi gelebilirim raide 350 bm hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 dün toplandınız mı? akşam varsa bir plan gelebilirim ben de. healer ve tank da getirebilirim yine o bahsettiim arkadaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 katılım olursa bi RBG takımı kuralım diyoruz; https://www.guilded.gg/Paticik/games/WorldOfWarcraft/forums/9vzPAoz5/500475579 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Ben daha communitye bile girmedim ama gelirim. Disc ya da shadow olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2018 community cok onemli degil discord ve su guilded seysine gelsen yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 bi update gecelim; Raid Çarşamba & perşembe aksamları 9 gibi toplanıp raid yapıyoruz. Yaklaşık 8-10 kişi oluyoruz, eksikleri de dışarıdan tamamlıyoruz. Dun aksam 6/8 NM yaptık yine, bugun heroic'te bi kac boss deneyelim diye dusunuyoruz. yahut direk Mythrax/G'huun denicez duruma göre. RBG Kalan günlerde en az soyle 6-7 kişi bi araya gelebilirsek RBG olaylarına girme planımız da var. Discord Discord'u aktif kullanıyoruz, asıl mevzu ingame community yerine discord'da döndügünden katılmak isteyenlerin discord'a gelmesi iyi olur. Mevcut durumda discord'da 40+ member var. Discord'da #bot kanalında !role healer, !role dps gibi komutlarla spec ve class'larınızı girerseniz özellikle mythic+ grupları oluşturmak daha kolay oluyor. https://discord.gg/BvPDJuz Calendar Calendar olarak guilded'ı kullanıyoruz. Eventler burada açılıyor, aktif kullanırsak katılımı buradan takip etmemiz mümkün olacak. https://www.guilded.gg/Paticik/ Ingame community Ingame communityimiz de mevcut; https://worldofwarcraft.com/en-us/invite/3RJ9r5Iory?region=eu&faction=Horde Ama dediğim gibi asıl aksiyon discord'da dönüyor. Katılım Horde olmanız yeterli. Bir guild oluşumu olmadığımız için öyle şu class lazım buna ihtiyaç var durumları yok. Amaç pug'larla kafayı yemek yerine diğer guildsiz raid yapan arkadaşlarla bir araya gelip eğlenmek, güzel vakit geçirmek. Dps, healer, tank farketmez gelebilirsiniz. O gün online olanların durumuna göre hızlıca bir setup çıkarıp giriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 2/8 HC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 EZ- DIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Aksam devam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2018 yarın müsait oluyorum ben. katılırım size yer olursa yaparsanız bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar