madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Ah be o gol olsaydı keske be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 aferin lan yunus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 muğdattan hiç ümitli değilim hiç. bir de bana burada biri sallıyordu "BEDAVAYA ALDIN LAN ZAATEN NE ALAKASI VAR SUS" diye. sonuçta para yani kulüp kasasından çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 750 bin euro fazla değil mi ya Muğdat'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 he vallahi öyle dedi. para abi bunlar yani. tesislerin gideri var çartı çurtu var. bu adam kupa maçlarında oynayacak sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Cok erken ama Bu sezon da Gs goturur abi ligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 az once lig macinda oynadi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 sen mugdat'ın amacını anlamamıssın. Adam As oyuncuların dinlensin, one gectigin maclarda hızlı hucumlarda etkili olsun diye var. Bunun icin 300k euro edecek tl uzerinden 1+1+1 kontrat almıs. Mugdattan bisey olması beklenmiyor. Mugdat girecek as oyuncun dinlenecek. Mugdat kupada oynayacak as oyuncun dinlenecek. Futbolda yedek diye bir oyuncu tipi de var. Her oyuncu as rotasyona girmek zorunda degil. 2m TL alan oyuncuya 750 bin euroyu nası verdiniz la? 6-0 kazandıgımız mactan sonra bile cıkıp "ben bunda ısık gormuyorum" demek de tam galatasaray taraftarı isi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 galatasaray takımındaki her oyuncu üst düzey olmalı. böyle bir beklenti içinde olmam bir avrupa kulübü taraftarı olarak benim hakkım. kupa maçında iş yapar dedim o yüzden sadece. siz düşük bekllentilerinizi kendi takımlarınız üzerine kurun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 dogru diyosun, kupada oynayacak, ligde rotasyonlayacak 2.5milyon euroluk yabanci almalari lazimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Hayır her oyuncu ust duzey olamaz. Ozellikle mali tablon cercevesinde olamaz. RM'de bile kadro seviyesine gore "vasat" oyuncu vardır. Bu kacınılmaz bir durum. Cunku takımda 25 tane as oyuncu bulundurmak mumkun degildir. Mugdat 28-29 yasına gelmis super lig tecrubesi olan kadroya derinlik katılması icin bonservis odenmeden cuzi bir kontrata takıma katılmıs bir oyuncudur. Zaten amacı kupada oynasın 80de girsin olan bi adamı "ancak kupada is yapar" diye elestirmek de sacmalıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 o günler de gelecek güzel kardeşim. önce taraftarın kendini hazırlaması gerekiyor. galatasaray şampiyonlar ligi şampiyonu olana kadar her zaman daha iyisine bakmalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Taraftarın kendini hazırlamasıyla sacma seyleri sacma sekilde elestirmesi farklı seyler. Takımın as oyuncularının seviyesini bir seviye uste cıkartırsın. Ozaman mugdat gereksiz olur bugun as oynattıgın oyuncuların rotasyona, rotasyon oyuncuların back-up a duser. Back-up a gidip as oyuncu parası vermezsin. Takım ilk 11 guclendirilerek ve bugunun ilk 11 seviyesi yedege atanarak kadron guclenir ve bir ust seviyeye cıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 aquila said: dogru diyosun, kupada oynayacak, ligde rotasyonlayacak 2.5milyon euroluk yabanci almalari lazimdi. sen ne istiyorsun bro? kaliteli bir avrupa takımı olmak istiyor musun istemiyor musun? her sene şampiyonlar liginde çeyrek finali garanti olan, her kulvarda oynattığı oyuncularının kaliteli olan bir takım istemiyor muusun? tamam takımın mali durumu buna müsait değil ama 750lira da bana biraz fazla geldi. kupada da garanti değil hiçbir şey bu arada?- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Abi sen ne sacmaliyosun ya her sene sampiyonlar ligi ceyrek bilmemne falan? Aklin yerinde mi oglum senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Transfermarkete baktım bize gelmeden önce 500 k alıyormuş. İnsan Galatasaray gibi büyük takıma geleceğim diye parasını düşer falan. Gerçi fedakarlığı 1+1+1 de yapmış. Tarık Çamdal olayına göre sütten ağzı yanan yoğurdu üfler olayına döndü biraz. Tarık olayına göre çok karlı tabi ki. Emre bozmazsa bayıldım futboluna ve zekasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Esh said: Abi sen ne sacmaliyosun ya her sene sampiyonlar ligi ceyrek bilmemne falan? Aklin yerinde mi oglum senin? esh abi size uzak şeyler bunlar rica edeceğim hayallerimi baltalama. çünkü bu potansiyel galatasaray'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Mugdat a niye takildiniz abi. 3 kulvarda gidiyorsun lazim boyle adamlar. Bir gun sacma sapan bir Erzurum deplasmani olur mac kitlenir cikar 83'te yaslar Mugdat cikartir parasini. Ben gencleri begendim esas. Fernando Ozan'i calistirsin ozel olarak. Yalniz yaniltmasin bu Alanya duser direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 escape said: Esh said: Abi sen ne sacmaliyosun ya her sene sampiyonlar ligi ceyrek bilmemne falan? Aklin yerinde mi oglum senin? esh abi size uzak şeyler bunlar rica edeceğim hayallerimi baltalama. çünkü bu potansiyel galatasaray'da var. Sana hayal gorme demeyen yok ki, sadece kendi icinde gor yani. Komsunun kizi dus alirken annesi gelsin falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Mac oncesinde belhanda - fernando - emre orta sahasının calısmasını umdugumu soylemistim ama bu kadar iyi calısacagını dusunmemistim. Belhanda kac tane derine etkili pas attı sayamadım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 2. olduğunda da ŞL önelemesine yetebilecek bir takım olup her sene düzenli avrupada oynamak olmalı gerçekçi hedef statü değiştiği için ING ITA İSP falan büyük liglerin 3.leri 4.leri gelmiyor artık, hani ŞLye gidebilmek için Arsenal Milan elemen gerekmeyecek seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Eskiye göre akıllı işleride tebrik etmek lazım. Bir ara Hamza zamanında Pandev vardı ve 2 milyon euro maaş alan sadece ziraat kupası gibi gereksiz maçlarda oynardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 allahtan klubu eskeyp gibi adamlar yonetmiyor hala ki pandev'i dzemali'yi kupa deplasmanina surup batirmiyoruz klubu gerci yine batik, basketbolun hali ortada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Abi umut varken pandev yedek oturuyorsa pandev napsın fjdj. Cemali ile birlikte kasıtlı oynatmiyordu hamza. Sırf pirandelli aldi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Celtics said: akbaba atar, handikap yaparız. bam bam bam. çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar