Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig 3. Hafta | Galatasaray - Alanya | 27.08.2018 Pazartesi - 21.45

Aceace

Öne çıkan mesajlar

sen mugdat'ın amacını anlamamıssın. Adam As oyuncuların dinlensin, one gectigin maclarda hızlı hucumlarda etkili olsun diye var. Bunun icin 300k euro edecek tl uzerinden 1+1+1 kontrat almıs. Mugdattan bisey olması beklenmiyor. Mugdat girecek as oyuncun dinlenecek. Mugdat kupada oynayacak as oyuncun dinlenecek. Futbolda yedek diye bir oyuncu tipi de var. Her oyuncu as rotasyona girmek zorunda degil.

2m TL alan oyuncuya 750 bin euroyu nası verdiniz la?

6-0 kazandıgımız mactan sonra bile cıkıp "ben bunda ısık gormuyorum" demek de tam galatasaray taraftarı isi.
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır her oyuncu ust duzey olamaz. Ozellikle mali tablon cercevesinde olamaz. RM'de bile kadro seviyesine gore "vasat" oyuncu vardır. Bu kacınılmaz bir durum. Cunku takımda 25 tane as oyuncu bulundurmak mumkun degildir.

Mugdat 28-29 yasına gelmis super lig tecrubesi olan kadroya derinlik katılması icin bonservis odenmeden cuzi bir kontrata takıma katılmıs bir oyuncudur. Zaten amacı kupada oynasın 80de girsin olan bi adamı "ancak kupada is yapar" diye elestirmek de sacmalıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

Taraftarın kendini hazırlamasıyla sacma seyleri sacma sekilde elestirmesi farklı seyler. Takımın as oyuncularının seviyesini bir seviye uste cıkartırsın. Ozaman mugdat gereksiz olur bugun as oynattıgın oyuncuların rotasyona, rotasyon oyuncuların back-up a duser. Back-up a gidip as oyuncu parası vermezsin.

Takım ilk 11 guclendirilerek ve bugunun ilk 11 seviyesi yedege atanarak kadron guclenir ve bir ust seviyeye cıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

dogru diyosun, kupada oynayacak, ligde rotasyonlayacak 2.5milyon euroluk yabanci almalari lazimdi.

sen ne istiyorsun bro? kaliteli bir avrupa takımı olmak istiyor musun istemiyor musun? her sene şampiyonlar liginde çeyrek finali garanti olan, her kulvarda oynattığı oyuncularının kaliteli olan bir takım istemiyor muusun? tamam takımın mali durumu buna müsait değil ama 750lira da bana biraz fazla geldi.

kupada da garanti değil hiçbir şey bu arada?-
Sosyal ağlarda paylaş

Transfermarkete baktım bize gelmeden önce 500 k alıyormuş. İnsan Galatasaray gibi büyük takıma geleceğim diye parasını düşer falan. Gerçi fedakarlığı 1+1+1 de yapmış. Tarık Çamdal olayına göre sütten ağzı yanan yoğurdu üfler olayına döndü biraz. Tarık olayına göre çok karlı tabi ki.

Emre bozmazsa bayıldım futboluna ve zekasına
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

Esh said:

Abi sen ne sacmaliyosun ya her sene sampiyonlar ligi ceyrek bilmemne falan?

Aklin yerinde mi oglum senin?

esh abi size uzak şeyler bunlar rica edeceğim hayallerimi baltalama. çünkü bu potansiyel galatasaray'da var.

Sana hayal gorme demeyen yok ki, sadece kendi icinde gor yani. Komsunun kizi dus alirken annesi gelsin falan
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...