Heracless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yıllarca kastım para craft pvp guild tame derken artık oyunda başka hiçbişeye ulaşamıyacağımı farkettim daha yükselemezdim aynen Osmanlı İmp. gibi doğal sınırlarıma ulaşmıştım adeta o an artık oyun benim için hiçbir anlam ifade etmiyordu tüm oyunlar da böyledir ama uoda böyle birşey olacağını hiç tahmin bile edemezdim acaba hayat da böyle midir gerçi kim hayatta herşe kavuşmuş en üst seviyelere kadar çıkmış ki belki de hayatta birşeyleri başaramayınca bıkıyoruz aynı bir oyun gibi ama yaşamak zorundayız çünkü bu bir oyun değil ve sorumluluklarımız var hayattan bu yüzden mi bıkıyoruz? Knight Online a başladıktan sonra bunun uonun yanında çekirdek bile olmadığını ve gene uğraşıp daha anlamsız bir zirve elde edeceğimi düşündüm belki oyunlarda zirvedeki kişiye herkes özenir ve o kişi zirveyi istemez Belki de bizi hayata bağlayan sürekli yeni misyonlardır ya da LGS yi kazanmak gibi bize zorla dayatılan misyonlar hangisi bizi hayata bağlar? hayatta zorla dayatılan ehdeflerimiz yüzünden mi bıktık da saatlerce burda post kasıp oyun oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 mmorpg'cinin el kitabı der ki: hayatını oynadığın mmorpg'lerle kıyaslamaya başladıysan, mmorpg oynamayı bırak.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 e ne oyniyim gidip kumda mı oyniyim [Bu mesaj Heracless tarafından 13 Şubat 2005 21:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 başka uğraşlar bul kendine. hobi filan. kitap oku ya da. kumda oynamak da bir hobi olabilir tabii derecesine göre.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 git sokakta dolaş illa oyun mu oynıycan. Git sefgili bul onla evcilik oyna. Ne biliyim bişiler yap bara git sarhoş ol eve gel babandan dayak ye sonra :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 İnsanoğlu bilindiği üzere tatminsiz bir yaratık. Bu nedenle adam azmetse deseki ben Atlantic Shard'ının en sağlam charını yapacağım. Zrilyon tane artifact çıkarsa 1000m para yapsa, sonra sıkılır, çünkü hedefine erişmiştir. En fazla o charla bir kaç ay oynarsın sonra oyunu oynarken monitöre bakışların boşlaşmaya başlar. Sanki monitoru delip geçiyormuşsun gibi hislere kapılırsın. Belli bir süre farkedersin ki gerçekten sıkılmışsındır. Fakat bu durum sadece oyunlar için geçerli değil. Gerçek hayatta para, başarı, sosyal statü, hep bunlar erişildikten sonra insanı tatminsizliğe götürür. Sen LGS de gidip birinci olsan o seni ancak belli bir süre mutlu edebilir, sonra yeni bir hedef koyarsın önüne, sonra bir tane, bir tane daha. Bu nedenle müsadenizle hayatta gerçek tatmini bir atın önünde sallanan bir havuca benzetiyorum. İlerledikçe onu elde edeceğimizi zannediyoruz fakat bir şekilde yerimizde sayıyoruz.[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. [Bu mesaj Wispy tarafından 13 Şubat 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 gel poker atarız istersen. he bu arada konuyla alakalı yeni uydurdugum bi sözü söliim. "ideallerin bittigi yerde ölüm başlar..." biraz palavrasyon oldu ama anladın sen anladın[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 en güzel yıllar gençlik yılları. bugun o kıza bu kıza asılmassan hayatın zevki çıkmaz gidip orda iki gp kazanıcam diye strese giriceğine 3-5 kızla takıl hayatın keyfine bak. yaş 40 dan sonra zaten kimse bakmııcak istesende... 40 ından sonra oynarsın uo yu[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Balık tutarsın deniz kenarında bir ilde yaşıyorsan sana göl[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 blackchaos soktun sende bizi direk kefene. daha dur 70 ten önce kızlarla ilişkimi bitirmeyi hayal edemiyorum .[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hay o kizlar kadar ta$ du$sun kafaniza...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Eeee bırak uo yu yaşa hayatı biz oynadık ne oldu ? Sıkı dostluklar güzel günler muhteşem ortam kazandık ne ki bunlar hepsi kaka bunnarın :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 mario oyna hiç değilse bi sonu var oyunun[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 eheh daha bugun basladım ama gzl bisiye benzio :)[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: -Wissy, 13 Şubat 2005 21:34 tarihinde demiş ki: Hay o kizlar kadar ta$ du$sun kafaniza... :lol: lan bana söyliceğinize gidin kendiniz bırakın bu mereti adamlara bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ben bıraktım UO oynamıyom Lİneage 2 oynuyom :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
big_raptor Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Wispy, 13 Şubat 2005 21:31 tarihinde demiş ki: İnsanoğlu bilindiği üzere tatminsiz bir yaratık. Bu nedenle adam azmetse deseki ben Atlantic Shard'ının en sağlam charını yapacağım. Zrilyon tane artifact çıkarsa 1000m para yapsa, sonra sıkılır, çünkü hedefine erişmiştir. En fazla o charla bir kaç ay oynarsın sonra oyunu oynarken monitöre bakışların boşlaşmaya başlar. Sanki monitoru delip geçiyormuşsun gibi hislere kapılırsın. Belli bir süre farkedersin ki gerçekten sıkılmışsındır. Ya beni de en iyi yapında kurtulayım bu şeyden... Artık yaşamımın bi parçası oldu 1 günde tam 18 saat oynamaya başladım ve bu hiç hoş olmuyor çökük gözler boş mide ve stress yardım edin ne yapıcam?[signature][hline]Büyük işler Büyük çabalar ister... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Büyük işler büyük çabalar ister demişsin, Uo yu 18 saat oynadığına göre çok büyük bir iş için bayağı çaba sarfediyormuşsun[signature][hline]With each kill I grow wiser With added wisdom I grow stronger / A.E. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heracless Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 uo zaten günde 2 saaat oynanarak öğrenilmez 2 yıl kastım ben öyle coştum gerçi 7 yıllık saplar da var ama neyse bende mücadele ruhu var :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 istemek başarmanın yarısıdır :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 3 yil oynadim sonra birakiyoeum dedim biraktim mutluyum:) öss bitsin bu seferde wow a başliycam :) Ama günde 7 8 saat oyniyip b.kunu çikarmiom azar azar :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 zamanında bende oynadım. çok skill ciemledim. ama baydı ve başka mmorpglere açılmaya karar verdim. sende öyle yap.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hayatinda bir oyun oldugunun farkina daha varamadiniz mi ? Her seyin oldugu gibi bu da bir oyun ancak skilleri farkli yetenekler farkli, ve en buyuk farki ise baslangiciini kendinizin belirleyememesi. Nasil ? oyle işte bu aciklanamaz bir durum. Ama tecrubeniz arttikca bir seyler tadip ogrendikce gelisiyorsunuz. Your skill tecrube increase olayı yane... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hayır bence oyun bir hayat. o güççük pixeller de bizim gibi yaşayan bıdıklar aslında. hebe.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 basket oyna spor yap.. 12 yaşımdan beri oynuom 3 sene oldu gayet güzel.. bi hobin olsun aga. asosyal olmaktan iyidir.[signature][hline][b]Minesota Timberwolwes[b] K.G Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar