Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultima Online ve Hayat

Heracless

Öne çıkan mesajlar

yıllarca kastım para craft pvp guild tame derken artık oyunda başka hiçbişeye ulaşamıyacağımı farkettim
daha yükselemezdim aynen Osmanlı İmp. gibi doğal sınırlarıma ulaşmıştım adeta
o an artık oyun benim için hiçbir anlam ifade etmiyordu
tüm oyunlar da böyledir ama uoda böyle birşey olacağını hiç tahmin bile edemezdim
acaba hayat da böyle midir
gerçi kim hayatta herşe kavuşmuş en üst seviyelere kadar çıkmış ki
belki de hayatta birşeyleri başaramayınca bıkıyoruz aynı bir oyun gibi
ama yaşamak zorundayız çünkü bu bir oyun değil ve sorumluluklarımız var
hayattan bu yüzden mi bıkıyoruz?
Knight Online a başladıktan sonra bunun uonun yanında çekirdek bile olmadığını ve gene uğraşıp daha anlamsız bir zirve elde edeceğimi düşündüm
belki oyunlarda zirvedeki kişiye herkes özenir ve o kişi zirveyi istemez
Belki de bizi hayata bağlayan sürekli yeni misyonlardır ya da LGS yi kazanmak gibi bize zorla dayatılan misyonlar
hangisi bizi hayata bağlar?
hayatta zorla dayatılan ehdeflerimiz yüzünden mi bıktık da saatlerce burda post kasıp oyun oynuyoruz?
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanoğlu bilindiği üzere tatminsiz bir yaratık.
Bu nedenle adam azmetse deseki ben Atlantic Shard'ının en sağlam charını yapacağım. Zrilyon tane artifact çıkarsa 1000m para yapsa, sonra sıkılır, çünkü hedefine erişmiştir. En fazla o charla bir kaç ay oynarsın sonra oyunu oynarken monitöre bakışların boşlaşmaya başlar. Sanki monitoru delip geçiyormuşsun gibi hislere kapılırsın. Belli bir süre farkedersin ki gerçekten sıkılmışsındır.
Fakat bu durum sadece oyunlar için geçerli değil. Gerçek hayatta para, başarı, sosyal statü, hep bunlar erişildikten sonra insanı tatminsizliğe götürür. Sen LGS de gidip birinci olsan o seni ancak belli bir süre mutlu edebilir, sonra yeni bir hedef koyarsın önüne, sonra bir tane, bir tane daha.
Bu nedenle müsadenizle hayatta gerçek tatmini bir atın önünde sallanan bir havuca benzetiyorum. İlerledikçe onu elde edeceğimizi zannediyoruz fakat bir şekilde yerimizde sayıyoruz.[signature][hline]With each kill I grow wiser
With added wisdom I grow stronger / A.E.

[Bu mesaj Wispy tarafından 13 Şubat 2005 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 13 Şubat 2005 21:31 tarihinde demiş ki:
İnsanoğlu bilindiği üzere tatminsiz bir yaratık.
Bu nedenle adam azmetse deseki ben Atlantic Shard'ının en sağlam charını yapacağım. Zrilyon tane artifact çıkarsa 1000m para yapsa, sonra sıkılır, çünkü hedefine erişmiştir. En fazla o charla bir kaç ay oynarsın sonra oyunu oynarken monitöre bakışların boşlaşmaya başlar. Sanki monitoru delip geçiyormuşsun gibi hislere kapılırsın. Belli bir süre farkedersin ki gerçekten sıkılmışsındır.

Ya beni de en iyi yapında kurtulayım bu şeyden... Artık yaşamımın bi parçası oldu 1 günde tam 18 saat oynamaya başladım ve bu hiç hoş olmuyor çökük gözler boş mide ve stress yardım edin ne yapıcam?[signature][hline]Büyük işler Büyük çabalar ister...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayatinda bir oyun oldugunun farkina daha varamadiniz mi ?

Her seyin oldugu gibi bu da bir oyun ancak skilleri farkli yetenekler farkli, ve en buyuk farki ise baslangiciini kendinizin belirleyememesi. Nasil ? oyle işte bu aciklanamaz bir durum.

Ama tecrubeniz arttikca bir seyler tadip ogrendikce gelisiyorsunuz. Your skill tecrube increase olayı yane...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...