sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Bunu evde buldum, kimin niye ihtiyacı olsun böyle bir cihaza bilmiyorum fakat 200 TL'ye satayım bari. 0 gibi bir şey sanırım hiç kullanmadım. Sevgiler. https://i.imgyukle.com/2018/08/06/rBwCY.jpg https://i.imgyukle.com/2018/08/06/rB6vP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 20 TL vereyim /summon sipeys *owshit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 fakat optic zoom :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 18x zoom fena değil aslında da, mobil o kadar gelişti ki ikinci bir alet taşıyası gelmiyor insanın. e taşıyınca da bunlar yerine slr alır kol gibi lens alır, en temel birkaç bilgiyi öğrenir az daha güzel şeyler çekerim der insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Aynen o yüzden zaten kimin niye ihtiyacı olsun dedim, tanıdığm bir yaşlıya vereyim sevinsin bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Bana ver sevineyim kargo benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 benim 20 liralık teklifim hala en iyi teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Sen alır satarsın ben kullanacam ve sevinecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 yokmu yakında hediye edilecek çocuk falan. sevindir onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 30 tl veririm kullanırım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Niye yaşlı çocuk falan lan bana hediye etsin işte :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 50 tl veririm iş görür her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar