samaella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Var telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Resmi , garantili xiaomi satisi basladi o zaman. Fiyatlar nasil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 tel satmayip ne satacak dukanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=616eJbrT334 yorumlarda kazık diyorlar bilemedim. Hatta yorumlardan dh zahter abi diye birini buldum, o getirip satıyomuş yurtdışından lel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Miui 10 geldi bu arada. Biraz daha tasarım yuvarlatılmış, bi de görev yöneticisi daha kullanışlı olmuş. Başka ne var bilemiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Yükledim ben de mi6 ma global stable, çok hoş oldu çok güzel oldu. Epey bir performans farkı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 ben rootladım miui eu kullanıyorum tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Dün merak edip Xiaomi'nin Vadi İstanbul'daki mağazasına uğradım. Adamlar epeyi çeşit getirmiş, telefonlarına ise ilgili büyüktü. Biraz kurcaladım fena değildi ama bişiler hala eksik. Arayüzü iOS'a benzetmeye çalışmışlar. Çinliler sağlam adımlarla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2018 Çinliler iyi geliyor helal ,hukumette binmese üstümüze .Bu nedir abi 4000 tl xiaomi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 mokoko said: abi millet ilk iphone çıkınca bu ne ya böyle diyo ondan sora patır patır android'in çakma iphonelarını bayıla bayıla alıyo ben de bunu anlamıyorum cidden ilk kulaklık girişi çıktı millet iphoneculara saldırdı reziller diye şimdi bütün yeni telefonlarda kulaklık girişi yok notch için iphone xlere laf edildi şimdi bütün yeni flagshipler notchlu tasarımla geliyo harbi sorunlu insanlar ya Şu çok yanlış bir mantık. istatistiksel bir oran mı var ya da herkes mi sayıp sövüyor? Hayır. Bence notch gayet güzel. android telefon alacak olsam da bu şekilde olanlara bakarım ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 ben iphone almam abi bluetooth bile yok(2009) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2018 yloibx said: mokoko said: abi millet ilk iphone çıkınca bu ne ya böyle diyo ondan sora patır patır android'in çakma iphonelarını bayıla bayıla alıyo ben de bunu anlamıyorum cidden ilk kulaklık girişi çıktı millet iphoneculara saldırdı reziller diye şimdi bütün yeni telefonlarda kulaklık girişi yok notch için iphone xlere laf edildi şimdi bütün yeni flagshipler notchlu tasarımla geliyo harbi sorunlu insanlar ya Şu çok yanlış bir mantık. istatistiksel bir oran mı var ya da herkes mi sayıp sövüyor? Hayır. Bence notch gayet güzel. android telefon alacak olsam da bu şekilde olanlara bakarım ilk. maliyetden dolayı çoğu android telefon notch olayını ilk etapta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 fenn said: Ben şuraya çok bakıyorum İphone x i bariz tokatlamış bir çok kulvarda site verilerine göre mi 8 128 gb https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/92486-123770/apple-iphone-x-256gb_xiaomi-mi-8-128gb/ Telefon özellik olarak güzel duruyor kağıt üzerinde bakınca ama beni tek düşündüren şey toz ve su koruması yok. Bi yağmur yese patlayacak gibi duruyor. Yoksa direk alacağım mi 8 i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Xiaomi Pocophone F1 alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 EagleEye said: fenn said: Ben şuraya çok bakıyorum İphone x i bariz tokatlamış bir çok kulvarda site verilerine göre mi 8 128 gb https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/92486-123770/apple-iphone-x-256gb_xiaomi-mi-8-128gb/ Telefon özellik olarak güzel duruyor kağıt üzerinde bakınca ama beni tek düşündüren şey toz ve su koruması yok. Bi yağmur yese patlayacak gibi duruyor. Yoksa direk alacağım mi 8 i. Eskiden hiçbir telefonda yoktu su geçirmezlik falan, hiç de yagmurdan bozulmazdı telefonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Huawei'lerden daha guzel yorumlar geliyor. Xiaomi guncelleyince sapitiyor diyen cok cikiyor. Pok phone yurtdisinda cok ucuz ya ,tr fiyati pahali mi8 ile kiyaslayinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 EagleEye said: fenn said: Ben şuraya çok bakıyorum İphone x i bariz tokatlamış bir çok kulvarda site verilerine göre mi 8 128 gb https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/92486-123770/apple-iphone-x-256gb_xiaomi-mi-8-128gb/ Telefon özellik olarak güzel duruyor kağıt üzerinde bakınca ama beni tek düşündüren şey toz ve su koruması yok. Bi yağmur yese patlayacak gibi duruyor. Yoksa direk alacağım mi 8 i. İşletim Sistemi Versiyonu Android 8.1 (Oreo) - iOS 11 şurda tokatlayamaması yetiyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2018 ios lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Masticore said: Huawei'lerden daha guzel yorumlar geliyor. Xiaomi guncelleyince sapitiyor diyen cok cikiyor. Pok phone yurtdisinda cok ucuz ya ,tr fiyati pahali mi8 ile kiyaslayinca. (tu)+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2019 2300 TL ye aldım ben Pocophone'u indirimde. 4000 mAh batarya ,audio jack,sd card slot,stereo hoparlör, sıvı soğutma gibi artılar ve 700-800 lira daha ucuz olması sonucu mi8 almadım. 1 Aydır kullanıyorum oldukça memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Pocophone mi6'dan iyi mi ? Köylü gibi sordum ama üşendim şimdi araştırmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 mi 6 dan iyi mi 8 den kötü denilebilir. özellikle kamerada ve ekranda. biri superamoled diğeri IPS LCD gibi. OIS yok poco da v.s ama mi8 ile poco arasında da 700tl gibi fark var. mi 6 / 5.15" ekran haliyle çok daha kullanımı rahat mi 8 - poco / 6.21" ekran (poco 6.18" ) @EagleEye IP sertifikası yok ama bu suya karşı dirençsiz anlamına gelmiyor. 1500TL üzeri hiç bir telefon ekrana yağmur yedi diye bozulmuyor artık. iphone ile de xiaomiyi tokatladı kıyaslaması pek mantıklı değil. iphoneun tokatlayamadığı telefon yok gerek işlem gücü gerek işletim sistemi olarak. ama iphone x in ekran değiştirme ücretine, tepe model xiaomi telefon alınıyor. bi yeri görmeye bakar o ekranın çatlaması. Ek olarak; yine sadece iphone da olan bir şey. telefonun ekranı kırıldı diyelim. apple mağazasına götürdünüz parası ile yaptıracaksınız. telefon fabrika ayarlarına döndürülüp veriliyor size. yani ekran değişimi için resetleme işlemi şart.. bunu anlayana kadar canım çıktı. düşünsene telefonun ekranı kırılmış, yetkili servis ekran değişimi yapacak ama sen tüm bilgilerini kaybedeceksin güncel yedeğin yoksa.. başıma geldi. iğrenç bir şey. sebebi ise mikrodalgaya benzeyen bir aletleri var. ekran değişimi sonrası kalibre için bu alete sokuyorlar telefonu. bu alet de ne var ne yok siliyor. ben istemiyorum arkadaşım kalibre falan bilgilerim daha önemli benim için diyemiyorsun. yetkili servis haricinde yaptırırsan olur anca. o zamanda garantiyi kaybediyorsun, çakma ekran takıyorlar v.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Masticore said: Huawei'lerden daha guzel yorumlar geliyor. Xiaomi guncelleyince sapitiyor diyen cok cikiyor. Pok phone yurtdisinda cok ucuz ya ,tr fiyati pahali mi8 ile kiyaslayinca. Hem Mi 5s hem Mi 6 var bizim evde, sapıtma falan yok güncelleme sonrası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 1,5 sene oldu mi6 Hem de trden aldim. Sapitmanin s si yok bende de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2019 Bende de 1.5 senedir mi6 var, daha memnun olduğum bir telefonum olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar