Auril Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 256 numaranın kapı tokmağı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Tam ban lenme zamanı bu: 17 Aug 2014, 00:24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Bu Paticiğin moderasyonu hep boyle, eğlence olsun diye adam banlıyorlar. Banladıkdan sonra da arkandan gülüyorlar. Özel topik açtılar, rastgale adam banlama olayı için :( Hakkını savun rapper256. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2018 #Istandwithrapper256, hakkini sonuna kadar savun, arkandayiz. No to Bans! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 https://www.returnofreckoning.com/forum/viewtopic.php?f=16&t=480&p=5433#p5433 aradan 4 sene geçmesine rağmen hala enerjini kaybetmemişsin takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Quo-Vadis said: Kusura bakma abi, elini öpeyim, affet bizi abi. Kimmiş seni banlatan, bak kızdım şimdi , Kim banlattı la rapperi. Kesecem la hepinizi. (Google translate den baktım rapper - kapı tokmağı demek ). Amca, sana kapı tokmağı diyebilirmiyim ? Hoaydaaa. Bilmiyordum. Hayır bana rapper de sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Remus said: Bu Paticiğin moderasyonu hep boyle, eğlence olsun diye adam banlıyorlar. Banladıkdan sonra da arkandan gülüyorlar. Özel topik açtılar, rastgale adam banlama olayı için :( Hakkını savun rapper256. Paticik olsa iyi WAR'dan ban yedik. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 vay demek geri geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 RoR'da devamli kestigimiz bir rapper vardi, sen miydin o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 rapper255 idi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Abi işte bu topicler için hala forum lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 "WTF is funny? My English is bad. WTF IS FUNNY?" Tutmayın küçük enişteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Aynen geri geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 WAR'da öyle nickler alınıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2018 Hangi forum uygun bu topiclere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 oyunda kestiler diye mi agliyorsun genel olarak mi agliyorsun? ona gore cevap verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Boneslark said: https://www.returnofreckoning.com/forum/viewtopic.php?t=364 ahah çok iyi ya HahahBBababhahahdvebqkazbabq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Yine mi Bursa ya https://www.ilkarkadaslik.com/kisi.php?id=808334 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 dat post random guy: Aw :( you deleted that post where you reported me : letumexordo said: I deleted post because I posted already that post. I by mistake post same posts more than one. And where you know I report to your post? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 oha adam alpha'daki oyun buglı diye ağlamak için konu açmış lan hohahahahah ingilizce'si kötü olabilir de asıl bu daha vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 lütfen kitlemeyin başlığı. o banı attıran arkadaşın gelmesini bekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 arcane said: oyunda kestiler diye mi agliyorsun genel olarak mi agliyorsun? ona gore cevap verelim. Yazıyı okusana birader. Ağlamadım orda dert yandım. Haksız yere oyundan defalarca banlendiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 µh said: Boneslark said: https://www.returnofreckoning.com/forum/viewtopic.php?t=364 ahah çok iyi ya HahahBBababhahahdvebqkazbabq KES LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Masticore said: Yine mi Bursa ya https://www.ilkarkadaslik.com/kisi.php?id=808334 Sanane ulan? Adamın işi gücü yok beni aratmış, işsiz ya ahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letumexordo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2018 Auril said: dat post random guy: Aw :( you deleted that post where you reported me : letumexordo said: I deleted post because I posted already that post. I by mistake post same posts more than one. And where you know I report to your post? :D That was your mom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar