Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Olmamis be kardesim. Sen 2 tane efsane film yap 3.de bukadar batir. Bu yonetmenin hep boyle problemi var. Ya cok iyi film yapiyor ya da batiriyor bariz bir sekilde. Filme cok buyuk beklenti ve hevesle gittik. İmaxe verdigim paraya acidim cikista. Öncelikle film akmiyor.Filmdeki butun aksiyon fragmanda gosterilen, daha fazlasini beklemeyin. Film cok guzel basliyor fakat 20. Dakikadan sonra filmin sonuna kadar hadi artik birseyler olsun diye bakiyorsun. Unbreakable de yavas film di ama superdi mesela,oyle vurdulu kirdili aksiyon aramiyordunuz. Glasste yonetmen o tadi,o senaryo isleyisini tutturamamis. Filmin sonu cok sacma bitiyor ve tatsiz.Keske hic gitmeseydik de onceki 2 filmin tadi kalsaydi bizde. Puanim 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2019 (düzenlendi) Üstte unbreakable ost i atılmış. Bunun üzerine tanımam. Mart 23, 2019 aquila tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 (düzenlendi) On 21.01.2019 at 19:36, senko dedi ki: Kiz cokguzeldi ama simdi Cnms anna taylor joy Spoiler Alıntı Teşekkür ederim senko'cum çok naziksin Mart 23, 2019 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 izninizle gulucuge odaklaniyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Harbiden çok kötüymüş ya film. Baktım anya da yok doğru dürüst kapattım sildim. Adam insanlar ilk iki filme 10 dakika ara verdikten sonra izlemeye başlayacak gibi çekmiş filmi. Giriş yok gelişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 şamalanlanmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 geçenlerde izledim de enteresan bir yöne gitmiş, iyi mi kötü mü hala kararsızım. bazı açılardan başarılı gene ama tam tatmin edici tamamlayamamış gibi. Spoiler david dunn başganı bir kaşık suda boğdular ya herominati çaycısına, yakışmadı. izlenirse de ilk iki filmden sonra izlemek lazım yoksa tek başına olmaz split gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar