Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 hepsini yapmanda fayda var. ileride bişileri almak için 7 yıldıza kadar bütün görevleri yapmış olman gerekiyor gibi şeyler geliyor yanılmıyorsam. şimdilik arenaları es geçiyorum ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 vaal hazak teostra kushala daora dual blade ile ilk karşılaşmamda tek attım bunlara. farklı silahla diablo keserken bile ölüyorum defalarca, bana mobil silah gerek ya. ağır silahlar ile oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 ben dün long sword'a geçtim farklılık olsun diye baya beğendim ama glaive'den sonra her silah yavaş gelicek sanırım :D biraz bunla devam edip sonrasında dual blade'i denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 asıl olay great sword da amk ben onunla yaratığı tutturana kadar ömrüm çürüyor. long sword iyi şuanda dengeli gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Glaive, Dual Blade filan kullanıp böyle pıtıpıtıpıtı vurmak güzel de Greatsword, Bow Dragonpiercer filan gibi koydu mu oturttu hissi vermiyor, en büyük eksiği o. Bowla DPSim bayağı düşüktür muhtemelen, ama tek atışta hayvani damage vurmanın tadı paha biçilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2018 vuruş zevki olarak charged blade'in combosunun son vuruşu da çok güzel. çok tatmin ediyor insanı, ama ejderlerin bacaklarının arasında gezinirken o silahla eziliyorum, daze yiyorum fakat dual blade ile asla yaşamıyorum bu durumu. çata pata tokatlıyorum. yoksa ben de gs ben de hammer oynamak istiyorum :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 -Deviljho dan elde edilen silahın olayı ne?affinty deli düsük ekside hatta ama dps i baya yuksek.birde bu dragon ve eldar bilmem ne ozelligi nedir? Dual blade iyi hos.bayada mobilitesi yuksek ama tatmin duygusu 0 geldi bana.heavy bow denedim ismi gibi gercekden agır ya light denemedim deneyecem. -Olum oyunda acayip para sıkıntısı çekiyorum nasıl hallediyosunuz bu işi ya. -lan bu kadar oynayan var takılalim hep birlikte.dogru dürüst kimseyi bulamadim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 para olayın optional questleri yapıyorsun çözülüyor. basit basit görevlerden 5-20k para geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 20k 30k para veren questler var abi. voucher kullanarak yapıştır. bide item box'a gidip sell items seçeneğinden "sell all trade-in items" seçeneğini seçersen ozmna kadar topladığın işe yaramaz materyallerin hepsini satıyo. ben dün 100klık materyal sattım tekte safdsafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Frostbite said: -Deviljho dan elde edilen silahın olayı ne?affinty deli düsük ekside hatta ama dps i baya yuksek.birde bu dragon ve eldar bilmem ne ozelligi nedir? bazi silahlarin elder seal ozelligi oluyor.. tum elder dragonlarin kendilerine ozel bazi auralari var (teostra fire, kushala wind, vs).. bu elderseal denen stat da bu auralari kapattiriyor ve dolayisiyla ultilerini geciktiriyor.. diger status effectler gibi uygulamasi zor olabilir (ozellikle yavas silahlarda) ama dual blade kullaniyorsan cok sikinti olmaz.. deviljho silahi da senin dedigini gibi iste.. crit yerlede ama base damage yuksek.. dual blade'de nasil bilmiyorum ama GS silahi ilk 5'tedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 O konu bayağı karışık ya. Diablos Bow (Cera Coilbender) Rarity 8, ATK 264, Affinity -30%, Hidden Element Ice 150 Deviljho Rarity 7, ATK 276, Affinity -25%, Element Dragon 210 Bu durumda Deviljho kullanıcam ama buildlerde filan Cera Coilbender yazmışlar hep, hiç Deviljho yazan yok. Daha düşük rarity olmasına rağmen Deviljhonun herşeyi daha iyi. Onu kullanmamalarının bir sebebi var mı? Diablosun 2 slotu var gerçi, düzgün decoration bulduktan sonra daha iyi olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 dedigim gibi dual blade bilmem ama sundan dolayi olabilir.. coilbender'da elementless deco calisiyor.. o buildlerde vardir muhtemelen.. bir de tabi slot sayisi cok onemli.. deviljho'nun da rarity 7 olmasi guzel bir sey.. cera'yi bir kere augment edebilirken, deviljho 2 kere edilebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 aynen elementelless bonusu yuzunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2018 Gerci iyi deco dusmedi ama ne takılır dual blade jhoya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Survivability için ne yapmak lazım? Normalde yine idare ediyordum da Tempered Diablos filan max hpdeyken bile tek atıyor. Hayvan gibi de hitboxı var, dodgelamak ta aşırı zor. Zaten sevmiyordum şerefsizi, iyice nefret ettim. Armor filan fayda ediyor mu, defense bonuslu bi set filan mı kullansam dmgı boşverip? Quick sheath fulleyip her attack gördüğümde divelamak daha iyi bir çözüm mü olur yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 behemothu bulmıyorum ama nergigantenın bı attağı dısında dive yapmayı gerektiren bişi yok, cok alakasız bı yerde sıkısırsan kacabilceğin bi durum yoksa yaparsın tabi ama sart deil. dahahızlı sheath olan sılah tabiki güzel kacmak icin, defans fark ediyo ama bi yere kadar, gunun sonunda senın tımınglerınle ılgıı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 diablos zaten allahın belası bi yaratık , one shot mekaniği olan tek monster şu anda galiba onun dışında hp veren deco takabiirsin ,armorunu upgrade edebiirsin etmediysen,rocksteady mantle vitality mantle kullanabilirsin , guard lı silah alıp guard up decosu takabilirsin , evasion mantle kullanabilirsin , evasion extend decosu takabilirsin hakeza defans up decosu var onu deneyebilirsin , setini değiştirebilirsin çare bol abi atagı gördüktenden sonra farcaster basabilirsin panic button olarak ya da en basiti https://pics.me.me/git-gud-28126051.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Diablosun bodoslama dalışıyla yerden kazarak yaptığı dalışını güvenli bir şekilde dodgelamanın bir yolu var mı peki? Dodge iframeleri çok kısa (dive da tam tersine yarım saat iframe ^^). Sheathe şart değil tabi, genelde normal koşarak ta kurtulmak mümkün ama özellikle Diablosta işim bayağı şansa kalıyor. O yüzden sheathe&run, çok ucu ucuna denk gelirse dive en garantilisi. Zaten bowda Crit Draw buildi yapmaya çalışıyorum, sheathe/run/dive taktiği işe yarıyor o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 gozlerını kapayıp dodge'la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Ses bombalarıyla counterlıyorsun yere girme hareketini, kullandığın anda geri çıkıyor yer üstüne çırpına çırpına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2018 sns build ile ilk kez shield'ın ne kadar faydalı olabileceğini gördüm diablos comtaına. sonra alışınca her combat rahat oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 mokoko said: 20k 30k para veren questler var abi. voucher kullanarak yapıştır. bide item box'a gidip sell items seçeneğinden "sell all trade-in items" seçeneğini seçersen ozmna kadar topladığın işe yaramaz materyallerin hepsini satıyo. ben dün 100klık materyal sattım tekte safdsafdsa Dun 160k lik item varmis sattim resmen varlik icinde yokluk cekmisim bro asdf. Goktengri korusun seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 bana da geçen gün apple söyledi laf arasında sonradan aklıma geldi böyle bişi varmış diye boxta bakınırken. 100k lık satınca büyük rahatlattı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 bandit mantle var bir de para kasmak için ama hiç para sıkıntısı çekmediğim için kullanmadım. https://www.youtube.com/watch?v=PnMoIQkTuGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2018 o 100k ile birlikte benimde gerek kalmadı artık baya düze çıkardı odoragon setini beğendim onu yapıyorum. tamda long sword'a uygun güzel dövüyorum. geçen delirtti ama tam hikaye questinde 4 kişilik grup oluştu ilk elder dragonu kesicez adı aklıma gelmedi. fightın ortasında dns hatası verdi tek kaldım. tek başıma olmadı tabi biraz dayandım ama ilk hatada gg oldum kesemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar