Absolut Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 TTNeti arayıp konuştuğum kişi 11 haziranın yazılı olarak teyitlendiğini ve o gün düzeleceğini belirtti. Güvenilir mi? Hayır. Umutlanılır mı? Evet.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yaaa ohoooo of be :([hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 fazla umutlanmamak daha iyi sanki...[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yalan söleme absolut inanmak istemiorum sana abi offfff[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Hepimiz OSKİ'yiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 :( grr sanırım 11 haziran gelir hadi yine ertelendi :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yazılı olarak teyitlenmiş ilk tarih olduğunu düşünürsek biraz daha erteleme şansları var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 hmm inşallah ama ttnet personeline güvenemiyorum ben açıkcası bana hiç biryararı dokunmadı o kalasların :( bilmiyorum geçen gün loglarını yazmıştık..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Neden hiç şaşırmadm acaba?[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 2 gün kaldı sabredin lol 2 hafta sabredtik :) her şey bi yana deli olcam be şu sizin piknik fotolarınızı bile açamıyom çıldırcaaaaaaaammmmmmmm[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 evet hürriyetdede yazıyor haber Kaynak : http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~12@nvid~272099,00.asp İnternetteki sorunun çözümü 11 Haziran'a kaldı Depremin deniz altındaki fiber optik kablolara verdiği zararla başlayan internet arızasında, çözüm tarihi bir kez daha ileri atıldı. "6 Haziran'da giderilecek" denilen arızanın, daha sonra "9 Haziran'da çözüleceği" belirtilmişti. Günlerdir yurtdışı bağlantılarındaki sorun yüzünden Türk kullanıcıların mağdur olduğu arıza için Türk Telekom yetkililerinin verdiği yeni tarih ise 11 Haziran! Türk Telekom'un Ankara'daki merkezinden alınan bilgiye göre, deprem nedeniyle İtalya ile Fas arasında SMW3 kablosunda meydana gelen arızanın giderilmesine ilişkin bilgiler Singapur Telekom'dan geliyor. Türk Telekom yetkilileri, Singapur'dan gelen yeni bilgiye göre "arızanın 11 Haziran'da giderileceğini" belirtiyor. 4 Haziran'da "arızanın neden olduğu mağduriyeti azaltmak için uydu üzerinden 1adetx34 ve 1adetx155 Mbps hızında yeni devreler hizmete verildiğini" açıklayan Telekom yetkilileri, o tarihten bu yana yeni bir devrenin ilave edilmediğini belirtti. ARIZANIN KAYNAĞI 21 Mayıs 2003 tarihinde gerçekleşen Cezayir depremi sonucu, Akdeniz'in ortasından geçen ve Türk Telekom'un da hizmet aldığı fiber optik hatları koptu. Bu durum Türkiye nin dış telekomünikasyon ağını olumsuz etkiledi. Telefon ve data hatlarının bant genişliklerinde %80'e varan daralmaya neden arıza yüzünden Türk Telekom sadece karasal bakır hatlarını kullanabildi. FİBER OPTİK KABLO KOPUNCA... Türk Telekom'un TTnet web sitesinde "Cezayir'deki depremden dolayı, İtalya ile Fas arasındaki denizaltı kablolarda (SMW3) arıza meydana geldi. Bu nedenle yurtdışı internet (ABD-Sprint 622, ABD-C&W 155, İngiltere-C&W 155) hatları kesildi" açıklaması yer alıyor. Deniz altındaki fiber optik kablonun kopması, Türkiye'de TTnet altyapısı üzerinden internet hizmeti alan çok sayıda kişi ve kuruluşu etkiledi. Arıza bağlantının yüzde 80 oranında düşmesine neden oldu. Bağlantı hızının 1.132 MBit'dan 200 MBit'a düşmesi, kullanıcıların Hotmail ve Yahoo'nun da aralarında bulunduğu pek çok uluslararası siteye girmesini engelledi. (Hürriyetim)[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti [Bu mesaj MrMedia tarafından 09 June 2003 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Beyler benim sparknotesa girip Final sınavı için 5-4 kitap hakkında bilgi edinmem lazım hakkınızı helal edin.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 proxy kullan[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 allah bin türlü belanızı versin telecom...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 yok böyle birşey ya inanılmaz sıkıcı[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 EEAAAHA EYTERA BEAHA !! bezdirdiler bizi iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 said: MrMedia, 09 June 2003 16:32 tarihinde demiş ki: proxy kullan[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Ne olduğunu anlayabilsem hala kavramış diilim proxyi :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 telekoma inanmayın bu gezegende dürüst adam çok az işe gelince çoğu kişi para için hertürlü yalancılıı yapar dostluğa gelince bazen dürüst olurlar, burda yaptıkları milleti kekleyip yakın tarihler söyleyerek oyalamak hepsi yazış 11 haziran için ümitlenmein bakın ben 9 haziran için ümitlenmiş olsaydım şimdi adamlara saydırmıştım[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Ben bu tarihin uzamasını istiyorum ama sırf adamlara olan nefretim yüzünden adamlar uzattıkça millet sinirlenicek işallah içinden çıkamıycakları bi zarara girerlerde bizde bu adamların tekelinden kurtuluruz[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Iyi guzel atip tutuyorsunuz da, su asamada bizim telekoma edebileceginiz tek laf niye daha iyi bir altyapi yapmadigi olabilir, sonucta bu tamir tarihi olayinda adamlar da singapur telekomun yalancisi.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 İyide Baggio kabloların kopmuş olmasından daha önemli detayları atlıyosun adamlar böyle bir durumda bile zam yapma yüzsüzlüğünü gösterebiliyor ama tabi hata bizde baştan kabloya geçicektim bu senenin başından görmem lazımdı...[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ttnet in sitesinde 11 haziran felan yazmıyor ne yazıkki... yani gene belirli bi tarih vermemişler.1 aydır bi bok beceremediler helal olsun...[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mağdur olan biziz[hline]Freeware.WeB.Tr IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ben kabloya geçmiştim ve şu anda yurt dışından 0.1 kb/s le falan indiriyo kabloya geçiceemize başka ülkelere geçsek daha karda çıkarız.bu arada bu başlıın altına birkaç saat içinde bissürü kin dolu yazı birikcek ama sonuçta yine herkes oturup beklicek böylece adamlar şereflerini dikkate almayarak 2 - 3 günlük ertelemelerle sürekli yalan sölicekler. dürüst olsalardı gerçek tarihi löpş diye sölerlerdi önceden belli olmadığı halde 1 hafta veya 6 haziran gibi yazış haberler olmazdı[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Abi belli değilse ''daha belli değil ama önümüzdeki hafta içinde bir süre tamiri bitecektir'' gibi kesin bir tarih yargısı içermeyen cümlelerde kurabilirler heralde bu adamlar özürlü değil. Bunların yaptığı resmen yalancılığa girer 1 kere olur 2 kere olur ama çüş daha nekadar erteliycekler söyleseler onlarda bizde rahatlıycaz yani.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Benim mi turkcem yeterli degil yoksa senin mi hoca? Adamlar tamir etmiyor ki kabloyu tarih verebilsinler alla alla, singapur telekom 9unda diyo bunlar da diyo, simdi 11 demisler bunlar da diyo.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar