Remus Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 huawei almayın yasaklanabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Turkiye de neyi yasaklanio ya %60 altyapı huawei. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2018 Ben 5 yillik aradan sonra iosdan tekrar androide gectim. Mi 8 in hafif kirpilmis ve plastik kasali versiyonu pocophone f1 modelini aldim. Bildigin cillop gibi olmus akiyor alet , specleri baya iyi zaten , android de baya toparlamis eli yuzu duzgun hale gelmis. İphone 7 de ekran kasa orani da baya kotuymus onu anladim. Alet gorunus olarak tam bir iphone x serisi cakmasi sdfss, centikli ekran vs ama performans ve kamera kafa kafaya.miui arayuzu de gayet basarili. Casual ios kullanicisi pek zorluk cekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2018 p20 pro vs mi8 bakıyorum da p20 pro bi soluk çekiyo, çekenler mi kabzımal anlamadım garip garip fotolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 mi6 aldım pişmanım asda su şişemin ucu dokunmatik tuşun üstüne düştü, düşüş de şöyle, bankın üstünde duruyor telefon ve su şişesi, su şişesi düştü, 1 cm yukarı gelse koruyucu ekrana gelecek, çatladı tüm telefon, ilginç bir şekilde dokunmatiği çalışıyor ama. kamerası baya kötü. bana kamerası sağlam telefon lazım. bu sefer huawei deneyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 huawei p30 akar mı? 3 tane kamera var https://www.elisa.ee/seadmed/eraklient/nutitelefonid/huawei/p30 genel olarak alabileceklerim bunlar: https://www.elisa.ee/seadmed/eraklient/nutitelefonid?priceRanges=200-700&sortType=private_focus TR'den daha ucuz zaten son indirimden sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 google pixelden samsung galaxy s10e ye gectim olculerinden dolayi, 1 ay kadar sonra mate 20 pro ya gectim. muthismis alet. pil falan bitmiyor 10 saat youtube izliyor velet tik yok, arti vahsice arka plan applerini oldurmesi hos (istedigimizi hep calisir birakabiliyoruz), kameraler fena zaten, kalite harika, ui de hosuma gitti komple home back vs system wide iphonelar gibi. cok hos aletmis. onyargiyla uzak duruyordum ama yanilmisim. bu arada pixel serisi 3 ile sicip sivamasa idi hala pixellerde kalirdim orasi ayri. samsung s10e de hostu ama pil kotu malesef, ekran vs harika kameralar ok ama 2016 senesinin pixel xl i bence daha iyi idi foto konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2019 p30 vs mate 20 karsilastirabilecek var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Android 10 ile gelecekmis su an benim mate 20 de kullandigim gestures Google is revamping its navigation gestures this year, which means it's finally getting rid of the navigation bar. This time around they'll actually be full screen gestures, and you'll get some extra screen real estate for apps with the disappearance of the navigation bar. You swipe up from the bottom to go home, swipe up and pause to show the recent apps menu. To go back, swipe from the screen's left or right edge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2019 On 07.05.2019 at 21:33, riglous dedi ki: p30 vs mate 20 karsilastirabilecek var mi? p3o daha iyi diyolla, tech sitelerinde kıyaslama yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 P30'un kamerasi (spesifik olarak zoom'a odaklanmis herkes) daha iyi; mate 20'nin ekran cozunurlugu, hizli sarj olayi ve yuz tanimasi daha iyi diyolar. Bundan sonra diyosun ki o zaman mate 20. Son cumlede de diyolar ki, ama P30 2019'da cikti. O yuzden ikisi berabere... Karar verdirtmeme uzerine review'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 hiç bi zaman bi öncekinden iyi telefon yapmıyolar zaten, hep bi feature eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Xiaomi'nin servisi kötü ülkede epey, alacaksanız aklınızda olsun. Telefonlar f/p olarak ve düz performans olarak daha iyi ama. Kirin hala en üst Snapdragon'lara erişemedi bence. GPU olarak hele Kirin epey kötü kalıyor Snapdragon yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2019 exynos da snapdragon serisine yetişemedi (samsung düşünenler için.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 (düzenlendi) P30 pro ve mate 20, Google'ın lisans iptali kapsamda değil mi? Net bilgisi olan var mı? Mayıs 28, 2019 riglous tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2019 Hepsi kapsamda, ama zaten aldıysan Google servisleri çalışacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2019 Play store out anladığım kadarıyla, Huawei'nin kendi store'u için çalışma başlamış deniliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 (düzenlendi) beceremedim, aşağıdaki linkte huawein açıklaması var. https://ibb.co/rtQTwms Mayıs 30, 2019 Garadia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2019 Redmi Note 7'de klavyede tepki süresinde gecikme yaşayan var mı? Özellikle q, a, ü gibi en kenardaki harflerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar