senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 lebron ad kyrie olsun plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 maverickse kd at sikinde kelebek gibi olurdu. at siki kim burda o bile belirsiz. muz kqpqn maymunlar gibi trade dondu ya butun gece. yilan nets e gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 cok fazla overpaid oyuncu var abi takimlar sapitmis durumda sanki. tobias harris e 36m nedir lan yillik. bir sekil sampiyon olalim da paranin aq modunda herkez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 al horford'u da aldı 76'ers. bu kadar uzunu ne yapacaklar. ben simmons zaten şutu olmadığı sürece takıma zarar pozisyonda oynuyor. ben anlamadım bunların yapmak istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 reddick'i kaybedince kafayı yediler ya, sırf şutu var diye tobias'ı tuttular garanti de harbi rotasyon iyice saçma hale geldi. dallas'ım yine eli boş döndü. brogdon'u çok istiyordu carlisle hocam keşke onu alabileydik. onun kontrat zaten bildiğin bedava ya, pacers vurgun yapmış. 4 yıl 85 o kalibrede üst tavanı halen belli olmayan bir oyuncu için şu fiyatlarda BE-DA-VA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 kimse anlamadi 76 er in napmaya calistigini. az kaldi embid skrim topunuzu diyip trade isticek ad gibi. ben simmons da max isterim diye tutturmus. ulan versen bir dert vermesen baska. iki ucu boklu degnegin tanimi adam. nets yine saglam kumar oynadi. bu arada d'angelonun kontrati bir tek bana mi fazla geliyor? 4 yil 85-90 lik bir adam yahu bu. gsw de sicislarda, su kroya az para verip, livingstone u sutlayip duzgun bench kursalar kral olurdu. belki de seneye takaslariz diye 117 verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Kawhi --> lakers olursa kapa dukkani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 kavhi gitsin lakers'a da diğer parçalar için adam kalmadı sanki. reddick deniyordu gitti. kaliteli adamlar hep kapıldı sanki. kawhi mevzusu yüzünden hareket edemedi adamlar sanki. boston da biraz planları dağıtmış olabilir. kembayı erken kaptı adamlar. onlar da güzel takım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 dünyanın 3 en iyisi yanina seni beni koy playofflarda favori bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 merak ettim aslinda asil olur ulya. kawhi, lebron, ad, ben, scalnova. bos birakinca 3 %30 la ucluk atip defans da top calsqk ia yapariz aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 3 gamechanger adamın aynı anda bir takımda olduğu hiçbir düzen yok ya, bunlar direkt şampiyon yapar sağlıklı kalırlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Enes pustu boston’a Gitmiş. Bu sene Boston maçları izlemeyemixez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 kawhi ciddi ciddi lakersa gelmek uzere diyorlar. oyle olursa 2017 2018 gsw den bile sacma bir hal alirki direk kupayi versinler lakersa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 kawhi de lebron da topla oynamayı seven adamlar. uyum skıntısı olabilir gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 (düzenlendi) lebronun amaci artik sadece efsanesine isletecegi istatistik oldugu ve zaten uyumlu bir yildiz olmasindan dolayi hic bir sekilde bu uclunun arasinda uyum sorunu olmasini beklemiyorum, cunku lebron zaten superstar olarak en cok topu paylasan takim arkadaslarini gelistiren bir herif. 3-4 sene bu uclu her sampiyonluga aday, lebronda daha az yukle abdul jabbarin rekoru gecer cunku tek basina takim cekmektense bu sekilde paylasimci olarak daha uzun sure nba e de kalabilir. lakers go go deriz bizde cok da sorun usa de yasasak dert yapabilirdim. edit : tabii uclu olursa.. ama %90 oluyor gibi. Temmuz 2, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Arkadaş GSW ye söven yaklaşık 100M kişi buna ooohh süper modunda yaklaşması hayret verici... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Kawhi - AD - Lebron daha once tarihte gorulmemis uclu olur. Millet bir de hala GOAT Lebron diyor lol. Cidden herkes GSW'den nefret ederken sunun savunulmasi inanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 (düzenlendi) eger olacagi varsa nba mi izlemeyecegiz, tarihin en iyi triosu olabilecek potansiyeli izleyecegiz yapacagimiz ne var? olmamasi cekisme icin guzel tabii ki hatta bu uclunun elenmesini dusunmek ben gsw ye de sovmedim, yonetimin basarisini neden kucumsuyoruz? oyunculardan cok yonetim basarisi bu olan bitenler. gsw nin suta dayali basketbolunu sevemedim ben. Temmuz 2, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Ben lebronu seviyorum nedense ya, kobe lebron gibi hayvan gibi calisan disiplinli adamlara bi sevgim saygim var nedense, o yuzden sampiyonluktur istatisliktir ne gerekiyorsa alsin kahwi-AD-lebron bir de omrunde bir kez gorebilecegin potansiyelde bir takim yaratir. Bol bol seyrederiz tabii ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 (düzenlendi) Spora bakis acilarimiz farkli o zaman. Ben rekabetci olan sporu seviyorum, GSW KD'yi aldiktan sonra da hosuma gitmemisti bu daha da gitmez. NBA'i tabiki seviyoruz ve izleriz ama Fransa Liginde PSG izlemekten farki kalmayacak boyle giderse. 1200 mac oynanan bir organizasyon bu. Sonucunun sakatliklar harici aylar oncesinden belli olmasi can sikiyor her ne kadar takim tutmasakta. Kawhi-AD-Lebron dominasyonu oyle basit bir dominasyon degil. Klay-Curry'e filan benzemez yani cift tarafli cok agir bir dominasyon. Insanlarin unuttugu Curry-Klay-Draymond Green filan sistem ve takim icersinde yillar icerisinde superstar oldular. Ne draftta ne de ilk yillarda boyle olunmasi beklenmiyordu. Ortada bir sistem ve onun etrafinda sekillenmis oyun var. KD'yi bir kenara birakirsak GSW bireyselligiyle degil oyunuyla domine ediyordu ligi ki bu da saygi duyulacak bir durumdu kocun buyuk pay sahibi oldugu. Lebron ise her seferinde future hall of famer olacak 1st draft pickleri topluyor yanina. Kyrie, AD bunlar direk 1st draft pickler. Ustune tarihin en iyi SG'lerinden Wade ile oynadi falan filan. Hazir takima hazir adamlar gelip bir basari saglanip sonra terk ediliyor bosaltilip. Sevmiyorum bu konsolidasyonu. Herhangi bir oyun duzeni, koc basarisi filan da olmuyor genelde. Temmuz 2, 2019 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2019 55 dakika önce, Alfred dedi ki: Arkadaş GSW ye söven yaklaşık 100M kişi buna ooohh süper modunda yaklaşması hayret verici... kimse yüzük alacak diye kontratlarından fedakarlık yapıp, okeye yancı kontratlarıyla oynamayacak bu takımda çünkü fark o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 hıhı kesin öyledir. Kawhi ve AD kendi takımlarında ( Özellikle Kawhi ) daha düşük ücret alacaklar LAL in verdiğini veremeyecek bunlar???!! Kingin yamağı muamlesi görecekler ama bunu sadece çok zevkli basketbol izlemek için geçiyorlar LAL'a. Çok saygı görüyorlar böyle bir yamaklığı kabul ettikleri için. Gerçekten medyayı elinde tutan güruh çok iyi beyin yıkıyor, böyle LAL taraftarları yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 (düzenlendi) Kawhi to clippers Paul george to clippers Temmuz 6, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Verrry noice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar