Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2018 Odeon said: abi dediginiz modellerin hepsi cok guzel fakat dedigim gibi butce sorunu var. daha dogrusu 20k ustune kandiramiyorum hanimi :d bugun opel crossland x' e bakmaya gittim. peugeot ile ayni kafa ikizi gibi . bulundugum yerde calinma vs. sorunu oldugu icin sigorta ile almaya calisiyorum buda sisiriyor malesef fiyati. 2500 euro gibi bir maliyet ekliyor ve calinma halinde %100 veren yok gibi. kafa baya karisti anlayacaginiz gezdikce siciyoruz bakalim nolacak. cx3, 2008, crosslandx, seat arona (daha canli gormedim), asagi yukari 1k euro oynuyor aralarinda . bunlardan birini sececek gibiyim ama hangisi :d gun gectikce bide baska bisey ekliyorum listeye. hayirlisi artik. en sonda belirttiklerine indirgediysen gogogo cx3 o zaman çok rijit araba kullandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2018 Peugeot dizel işini görüyorsa ben öneririm sahsen. Bluehdi çok güzel motor, EAT de çok güzel sanziman. Ben citroen tarafından kullanıyorum gerçi ama aynı şey sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Dun mazda cx3 deneme surusu yaptim en gelismis modeli ile. Cok hosuma gitti fakat malesef cok kucuk ici 4 kisilik bi aile icin. 23.800 euro fiyat verdi butun indirim ivir ziviri ile. Sigortalariyla bilmemnesiyle 84 ay 390euro oldu fiyat. Cok yakisikli ve sportif ama icinin dar olmasi isi berbat ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 cx5 ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Teyzem yeni aldı on numara araba... Şuda olsaymış dediğim bişey hissetmedim.. https://www.peugeot.com.tr/peugeot-modelleri/peugeot-nuzu-secin/suv-3008.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Golf kac para abi , fiyatlar arabalarin big mac endeksi olan golf index ine gore belirleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2018 3008 hayalim ama ev kredisi belimi bukuyor. kredim olmasa su an yapistirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 uzun arastirmalar, deneme surusleri vs. sonucu peugeot 2008 allure hdi 100 beygir aldim arkadaslar. 18.500 € oldu fiyat kaskosu hirsizlik cizilme vs. iviri ziviri ile. aylik 250 € odeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 hayırlı olsun abi, türkiye fiyatı 170k gibi oluyor yaklaşık 24 bin euro bugünkü kurdan. seninki gibi 74 ay taksitli alsak 400 bin liraya gelir herhalde sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 hayırlı olsun güle güle binin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Çocuklar uyudu bunlar niye araba alıyor diyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2018 Odeon said: uzun arastirmalar, deneme surusleri vs. sonucu peugeot 2008 allure hdi 100 beygir aldim arkadaslar. 18.500 € oldu fiyat kaskosu hirsizlik cizilme vs. iviri ziviri ile. aylik 250 € odeyecegim. Güle güle kullaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2018 eyv eyv :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar