sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Evet düzgün yapmıyorlar kutuları. Kaçmak için sağlam kuvvet uygularsa kedi, kaçabiliyor. Ha ama gidip piyasa fiyatının 2 katına kutu alırsan belki onlar daha düzgündür bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Esh said: Obi kobi abi ondan donmustur. Sokakta doviz yakmaya ciktiysa... Lutfen banlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Yaralar üzmesin ya, yara yiğidin kamçısıdır. çiks dig sıkars demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2018 Off, ne güzel! Hayatta bazen güzel şeyler de oluyor! Daha önceki köpek muhabbeti nasıl olmuştu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 hll obiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Sevindim valla, kedi evini köpek sahibini bulur derler. Kedinizin ismi de ekstra sempatimi kazandı sdf. Bizim Tom mesela hayatta olduğu dönemde sürekli dışarı çıkar geri gelirdi. 6. katta oturmamıza rağmen asansörle aşağı inip çıkar, oturduğumuz katı iç güdüsel olarak anlar, dışarıda istediği kadar takılır geri gelirdi. Yazlıkta da mesela baya başka sitelere kadar gider gene geri gelirdi. Hiç telaş etmezdik gelmedi diye, bazen geçe kalırdı ama gene de asla evin yönünü şaşırmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Lan iki gundur açıp açıp okuyorum şu konuyu.her seferinde suratımda bir sırıtış...obi bizide mutlu ettin lan sıpa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Lemmy said: Ben bunların yön bulma olaylarını tam çözmüş değilim. ömrü böyunca evden çıkmamış kendiyi nerelere bırakıyolar geri geliyor yol bilmez yer bilmez geri döner.. gps var. darısı diğer kayıpların başına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Nasıl gps var abi. americanın rusyanın uydusuna mı bağlanıyor bu hayvan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Destek mesajlarınız ve güzel duygularınız için çok teşekkür ederim. üstteki mesajlara toplu yanıtlar. 1- Ev müstakil küçük bir bahçesi var ama iki kedi de istediği gibi girip çıkabiliyor ama geceleri eve alamaya özen gösteriyoruz. 2- Obi kaçmadan önce çok yemek seçerdi her mamayı yemezdi şimdi ne verirsek verelim mamayı koyar koymaz saldırıyor deli gibi yiyor. 3- Yoda ikili ilişkiinde domine etmişti obiyi o ne derse o olurdu. Bu sabah mamayı verdim ayni anda yöneldiler ve İLK KEZ obi başladı yemeye yoda bekledi onun bitirmesini. gergin falan da değildi bekleyiş yalanarak bekledi. Tekrar çok teşekkür ederim desteğinize ilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 hahah şu kedinin içeri geri gelmesi anını yaşamak isterdim gerçekten. müthiş bi coşku seli olsa gerek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 bir de gamsız gamsız sakin sakin etrafına bakına bakına girmiştir asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 göz göze geldiklerinde miyivvv diye bi ses çıktığına eminin heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2018 Obi şöyleydi bence; 'Herkese merhaba, ben Obi, mekanın sahibiyim.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Ya konu dışı birsey soracam.hani izmirli bir firma vardı mamalarıni kendi uretiyordu neydi lan adını unuttum.yada bana onerebileceginiz ucuz mama markaları/firmalarî soyleyin guvenilir olsun tabi iyilik yapalim derken zehirlemeyelim kuzucukları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 temizmama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Heh ok thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar