Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starfield

pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

kizillelma, 20.09.2023 18:12 tarihinde dedi ki:

😃

For all of you hating on outposts,

this is what 100+ hours and dedication gets you. I present to you my factory, still work in progress

abi o kare panel zeminleri nasıl koymuş ben anlamadım, çünkü oyunda onları koyarken snaplemiyor. Acaba konsolda snapliyor pc'de mi snaplemiyor?

Sosyal ağlarda paylaş

artık dayanamadım bunu kurdum ya, çok ağır yeşil filtreler var bazı mekanlarda anlamsızca çünkü. fallout'ta hadi post-apo atmosferi filan dedik de burada tertemiz üs mekanı uçuklamış gibi, oyun çok daha iyi görünecek bu kadar ağır filtreler kullanılmasa. işin ironiği photo mode'da bleach bypass'a getirince filtresiz halini gösteriyor ve nerede denediysem daha güzel görünüyor oyun.

https://www.nexusmods.com/starfield/mods/323

game pass için "posts" tab'inde author altına iliştirilmiş birinin postu var, onun yazdığı gibi yapmak lazım yalnız. öyle deneyince çalıştı.

Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

70

IGN

Sep 4, 2023

It’s never a great sign when someone recommends a game on the grounds that it gets good after more than a dozen hours, but that’s very much the kind of game Starfield is, and I do recommend it.

95

IGN Brasil

Aug 31, 2023

Starfield is an RPG that brings the best out of previous Bethesda games with the best sci-fi narrative about space ever created. With elements inspired by 2001: A Space Odyssey and Interstellar, a game about space has never been this grand and with such satisfying exploration until now. The team led by Todd Howard can be proud of the fantastic work they've put out.

FULL REVIEW

Xbox Series X

80

IGN Portugal

Sep 13, 2023

Starfield isn't everything the developer promised, but it's a very good RPG, worthy of a Game of the Year nomination. Bethesda's new space RPG tells an absolutely intriguing story, treating each main mission like an unmissable episode in a memorable series. Although the game has a few bugs and glitches, the experience isn't traumatizing. It's not Skyrim in space, nor a galactic Fallout, but a new name that assumes its authenticity and dispenses with comparisons. Starfield isn't technically perfect, but it fits in perfectly with the best games of 2023.

100

IGN Spain

Aug 31, 2023

Starfield is, in a nutshell, everything it needed to be and much more than we could have hoped for.

90

IGN France

Aug 31, 2023

Bethesda's ambition for Starfield is certainly obvious, but the means to achieve it are not all evenly distributed among its many aspects. There may be disappointment depending on what you expected, so read all the reviews carefully. But you can't blame Starfield for being Starfield, an already incredibly strong and rich new franchise. The flaws don't take anything away from the fun the game provides, and if you want a SF adventure...nope, multiple epic sci-fi adventures, take off for the stars right away.

90

IGN Italia

Sep 20, 2023

Starfield is an incredibly ambitious game that hits almost every target it is aimed at. If you love space, science, and the undeniable spirit for discovery innate in every human being, you will love this game.

100

IGN Japan

Aug 31, 2023

Starfield’s vast universe is home to unique planets, factions and characters and offers a wide array of choices. It allows you to become whoever you want to be, and savor both the light and dark sides of the universe the way you want to. Starfield doesn’t only improve on Bethesda’s previous games, but gives birth to an entirely new universe that

ign us skorunu yazmışsın, bayağı dalga konusu oldu us sitesinin network'lerinin kalan üyelerinden kopukluğu.

Sam tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Sam, 25.09.2023 18:51 tarihinde dedi ki:

IGN Portugal

Sep 13, 2023

It's not Skyrim in space

Bunu demek için cidden oyunu hiç açmamış olmak falan gerekiyor fus ro dah bile var oyunda ya hahasdg ilk kullanırken "belki shout sesini removelamayı unutmuşlardır" diye bi düşünmedim de değil mekaniği copy-paste'lerken

hatta iddia ediyorum, bikaç modder güçlerini birleştirse Skyrim modlayarak Starfield yapabilir. 

Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide, 28.09.2023 15:41 tarihinde dedi ki:

oyunun en çok övünülen kısmının süt kutuları ve sandviç ekmekleri fiziği olması ki 2004'ten beri bu fizik motoruna sahibiz, farklı ne var anlamış değilim.

forumda daha niye övelim yani ne yazsam sen geleceksin, sonra 5 kişi daha takip edecek. şekil 1-a. paticik sevmedi yani anladık. buraya birşeyler yazacaktım bugün, sonra vazgeçtim. vakit israfı sadece.

Sosyal ağlarda paylaş

Sam, 28.09.2023 16:43 tarihinde dedi ki:

forumda daha niye övelim yani ne yazsam sen geleceksin, sonra 5 kişi daha takip edecek. şekil 1-a. paticik sevmedi yani anladık. buraya birşeyler yazacaktım bugün, sonra vazgeçtim. vakit israfı sadece.

abi sen niye üzerine alınıyosun sürekli ben onu anlamış değilim yazdığım şeyin seninle şu kadarcık alakası yok 🤏 hatta dedim acaba alıntıladığım post'u sam mi atmış diye, onu da kizilelma atmış sen niye summonlandın ki

böyle yaptığın için millet sana bethesda avukatı diyor SAM SÜT KUTULARINI MI BEĞENİYOSUN desem tamam cevap ver de yani. 

bi de onu dememdeki asıl sebep burada gördüğüm post değil, facebook, instagram, reddit vs. gibi bilimum mecrada OMG STARFIELD PHYSICS SO REAL diye çıkıyor karşıma ve her seferinde "abi 2004'ten beri var bu tech" diyip facepalm atıyorum kendi kendime.

ELEŞTİRMEYEK Mİ?

Xenocide tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

Kizilelma sam in alt karakterimiymis?

Ustteki videoyu izledim, bende yazmak istedim bir cok sey, ama oyunu oynamak zaman kaybiyken ekmeklerle ilgili yazmanin cok daha fazla zaman kaybi oldugunu dusunerek vaz gectim. Ama simdi gene yazdım zaman kaybettim.

Fuking patijik..

Scalanova tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

@Xenocidesüt kutusunu ben attım çünkü, üstüne de methiye yazdım ama "övülecek başka birşeysi yok" dediğine göre onu da hiçe saymışsın. yani başka kimse yok zaten başlıkta oyunu öven, bir de kızılelma video atıyor işte o kadar. yazdığın mesajda niyetin olmasa bile bana yönelik ister istemez. ben de niye övmekle uğraşmadığımı anlattım. aslında oturup övgümün yanısıra eleştirilerimi de içeren daha geniş birşey yazacaktım ama yani bir esprisi olmadığı gibi vakit israfı. discord'dan baitlemeye gelip sonra gene oraya dönüp rageleyecekler yani maalesef 2023 itibariyle komüniteyle etkileşimim buna geldi görünen o ki.

valla belki de baştan öyle yazman lazım çünkü buraya yazdığın mesajın hedefinde iki kişi var, senin facebook feedini görmüyoruz sonuçta.

yahu başlığın ilk sayfasından son sayfasına %95 eleştiri, "ELEŞTİRMEYEK Mİ" demek ne bileyim yani biraz komik değil mi sence de? daha ne olacak yani beni sindirdiniz işte kızılelma'nın video paylaşımını da durdurduğunda birşey kalmıyor zaten. ben bundan sonra zaten forumda bethesda oyunlarıyla ilgili birşey fazla yazmamaya çalışacağım yani.

dediğim gibi şekil 1-a:

Scalanova, 28.09.2023 17:19 tarihinde dedi ki:

Kizilelma sam in alt karakterimiymis?

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...