aQuelleris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Selam beyler bayanlar, Özelikle tatilde kullanmak için bir aksiyon kamera alacağım. İki model arasında kaldım biri gopro hero 2018 diğeri ise xiaomi yi 4k Epey karşılaştırma vs izledim kafamda olan sorular ileriye dönük hangisi daha efektif kalır? Gopro nun şarjı bir uçuk saat yi iki saat çok kafa karıştırıyor. Gopro kendinden su geçirmez 10mt.ye kadar yi ise housing kullanıyor. Bundan dolayı yi housing de ses kaybı yaşatıyor acaba üzer mi videolarda?? Bunlar kafamda deli sorular olarak duruyor. İkiside 1000tl hangisini almalı bir türlü karar veremedim. Kullanan var ise bu modelleri + - fikir verirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 gopro al allah baska dert vermesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Arada görüntü kalitesi farkı var yi de pozitif yönde en büyük soru işaretim bu aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 hedefini kucuk tutma. en iyisi ol! direkt seni takip eden drone al. https://www.youtube.com/watch?v=HqFWiPUTumU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 almışken 360 alsana gyro stabilizasyonlu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desislaf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 ben de karar veremiyorum ya. gopro 6'nin image stablization'i baya iyi gozukuyor. videolari izledikten sonra ne hero 5 ne de xiaomi'yi gozum gorur oldu. 2k gomulur bu alete? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Ben gorpo hero 5 aldım, memnunum, görüntü kalitesi vs iyi ama kullanabileceğim bir program bulamadım bir türlü. Videoda sadece renkleri düzeltebileceğim, time-lapse için kullanabileceğim önerebileceğiniz programlar var mı? Mesela gopro quick çok yavaş, bir de kafasına göre kırpıyor videoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 davinci resolve renkler icin ve her sey icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2019 Selam, Davinci söylenmiş :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Davinci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2019 ben şunu almıştım fakir gopro'su. memnunum valla ama çok sık kullanmıyorum haliyle. Eker H9r https://tr.aliexpress.com/item/32231073816.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.1ec64c4d1kOOsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar