hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Bugün elime 24 haziran ve eğer olursa 8 temmuzdaki sandıklarda, sandık görevlisi seçildiğime dair YSK'dan yazı geldi. Oturduğum ilçede yeterli sayıda görevli toplayamadıkları için rastgele seçmişler. Ben şimdi buna gitmek istemiyorum sabahın 7 sinden gecenin bi saatine kadar orada dikilmek düşüncesi bile darlanmama sebep oluyor. Gitmezsem bunun yaptırımı olur mu? Bilen duyan gören işitenlerin tecrübelerini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 olur, dayak yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 değişmediyse 5-25k tl ceza, oraya gidip sebepsiz terk edersen hapis cezası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 cezalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Ogretmen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Ohh sandıkların başı boş yine yani, yandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Esh said: Ogretmen misin? Hayır hiç alakam yok konuyla. Mühendisim. Özel bir şirkette çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 nasil aldin bu haberi? teblig edildi mi imza attin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Yahu faydalı bir iş yapıyorsun işte, hayır işi olarak düşün. Evet 1 gününü buna vereceksin ama dediğim gibi insanlara bir yararın dokunacak. Üstüne 190 lira alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 eldar said: Yahu faydalı bir iş yapıyorsun işte, hayır işi olarak düşün. Evet 1 gününü buna vereceksin ama dediğim gibi insanlara bir yararın dokunacak. Üstüne 190 lira alacaksın. Hepimiz seçimin 2.tura kalacağını biliyoruz. 1 kerelik iş değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 2. tur kesin değil, inşallah olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 2. tura kalınca yine ilk turdaki görevlileri çağıracaklar diye bir kaide yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 barbu said: 2. tura kalınca yine ilk turdaki görevlileri çağıracaklar diye bir kaide yok ki. Bana iletilen yazıda, 2. tura kalınması durumunda yine seçim görevlisi olduğum yazıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 lol. saf bulmuşlar geçiriyorlar. :D 2x para veriyorlar mı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 sardalya said: nasil aldin bu haberi? teblig edildi mi imza attin mi? Evet. Görevin bana bildirildiğine dair bir kağıt imzalatıyorlar zaten. İmzalamıyorum ben bunu deme hakkın yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 barbu said: lol. saf bulmuşlar geçiriyorlar. :D 2x para veriyorlar mı bari. 79 tl'mi neymiş. 2. tura kalırsa bir 79 tl daha veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Bu arada ben cevap vereyim düzgün. Kimse vermemiş. Bahanen var ise, yanlış hatırlamıyorsam bahane sunarak görevinden affını isteyebiliyorsun. Ben 1-2 defa olmuştum görevli. Sonra bir daha gelince, işim de vardı affımı istedim. NP dediler. Ceza vs de gelmedi. Ama bunu bildirmeyip, gitmezsen sandığa o zaman cezası vardır. Açıkça baya zaman geçti üstünden ama (Yanlış ve çok alakasız olabilir) sanki karakolda bir dilekçe vs mi vermiştim ne. Sen yine bir araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 barbu said: Bu arada ben cevap vereyim düzgün. Kimse vermemiş. Bahanen var ise, yanlış hatırlamıyorsam bahane sunarak görevinden affını isteyebiliyorsun. Ben 1-2 defa olmuştum görevli. Sonra bir daha gelince, işim de vardı affımı istedim. NP dediler. Ceza vs de gelmedi. Ama bunu bildirmeyip, gitmezsen sandığa o zaman cezası vardır. Açıkça baya zaman geçti üstünden ama (Yanlış ve çok alakasız olabilir) sanki karakolda bir dilekçe vs mi vermiştim ne. Sen yine bir araştır. Nereye gitmem lazım görevden affımı istemek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 karakol demiş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 oha ilk kez duyuyorum böyle bir şey askfjhşsaflasjşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 abi karakol demiş de sanki bana daha çok sandığın bağlı olduğu ilçe seçim kuruluna müracaat edilir gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 ya karakol diye hatırlıyorum da. Baya yanlış hatırlıyor da olabilirim. Git sor sen bunu muhtara. Muhtar bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Karakol değil sanırım araştırıyorum internette ama bilgi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 gidiver görevine nolacak ki 1-2 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 jüri görevi de olabilirdi başka bir ülkede, iyi gene bu. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar