sermeric Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Arkadaşlar elimde PS4 Slim 500 gb Tek Dual shock kol Farcry 5 kutu oyun Division 5 kutu oyun 10 ayı kalmış PSN Plus üyeliği ve içinde; Battlefield 1 Premium - support ve assault bundle'ları satın alınmış Battlefield 4 Premium - engineer bundle'ı alınmış GTA5 The Long Dark Assasin's Creed Unity Metal Gear Survive Beta H1Z1 Open Beta Watch Dogs 2 Farcry 5 : 230 lira pazarlık olur. Division : 50 lira pazarlık olur PSN Hesabına 500 Lira pazarlık olur ama az bişey olur. Cihaz : 1150 lira pazarlık olur ama az bişey olur. Komple almak istenirse total fiyat (1880 TL) üzerinden bir miktar pazarlık payı da olabilir konu ile ilgili pm atarsanız kısa sürede dönüş yapmaya çalışırım. iyi forumlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 zor bu şekilde müşteri bulman. kim niye senin psn hesabını alsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 zor bu şekilde müşteri bulman. kim niye senin psn hesabını alsın? 2 tane aynı mesajdan nası attım lan acbaa antispam yok muydu bu forumda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 zor bu şekilde müşteri bulman. kim niye senin psn hesabını alsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 zor bu şekilde hesap bulman. kim niye senin psn musterini alsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 zor bu şekilde alıcı bulman. kim niye senin psn hesabını alsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 2. mesajdan sonrasını raporladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 2. mesajdan sonrasını raporladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 2. mesajdan sonrasını raporladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sermeric Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Noluyor.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 psn hesabı neyse de hepsiburada da sıfırı 1100 1370 lira civarında. o nasıl bir fiyat. niye 1100 lira versin insanlar kullanılmış alete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sermeric Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 ahmedinejad said: psn hesabı neyse de hepsiburada da sıfırı 1100 1370 lira civarında. o nasıl bir fiyat. niye 1100 lira versin insanlar kullanılmış alete. sıfırı 1370 lira olduğu için olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Division 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 2 ciksaydi bare once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Korsan cdcilerde olurdu ya gta4 , ustunde polat alemdar fotosu falan olan Ahdjfkahd lan o gorseli bulsak ya, sonic obama cantasindan bile daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 turkce vice city geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sermeric Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Oski said: Division 5 ahahaha division 5 bağcıların arka sokaklarında dark zone yapıyorsun. çok zevkli. Polat alemdar skini de hediye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 baltalar elimizde.... -free h1z1'i sanki paralıymış gibi listeye yazmışsın. -alet 500gb slim önümüzdeki hafta 1tb pro + god of war 1900 liradan satılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Bir tek farcry 5 var diğerleri indirimlerde toplam 300TL ye fln alınabiliyor ki hepsini almak istemeyebilir o yüzden fiyat makul değil. Ben çift kol ile 750 den satmıştım 4 ü sonra 1600e pro aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 applev0dka said: - önümüzdeki hafta 1tb pro + god of war 1900 liradan satılacak. NERDEN DUYDUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 bu hafta başlayacak indirimler kapsamında konsol ve aksesuar fiyatları da düşecek diyorları. konsol bolümündeki oyun indirimleri linkinde olması gerek. bedava fiyat resmen. ntv'nin sitesinde var dün haber yapmışlar. twitterda ntv-bilimteknoloji sayfasında da var. hem de special edition lan sanrm, düz oyunlu siyah pro değil ben 2017 martta pro aldım 1900 TL'ye dolar o zaman kaç liraydı. şimdi god of warlı pro 1900 sudan ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 2100 e aldım ben geçen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 ben 1200e almıştım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2018 sen düz ps4 almadın mı 500gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar