Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 16, 2025 Mesaj tarihi: Mart 16, 2025 Yeni sezon ne anlama geliyor tam olarak? Yeni gorevler, haritalar falan mi geliyor? Steam ile alanlar authentication sorunu yasiyormus sanirim. Expansionu da yerin dibine gommusler, alirsam sirf vanilla alirim.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 16, 2025 Mesaj tarihi: Mart 16, 2025 Vanilla ile de keyif alıyorsun ama karakterin tam potansiyeli çıkamıyor dışarı çünkü expansion ile gelen ekstra özellikleri kullanamiyorsun. Sezonlarda herşeye sıfırdan başlıyorsun. O sezonun bir teması oluyor o temaya göre yeni skiller falan geliyor. Vampir teması varsa vampir temalı skiller geliyor yani. Haritalar falan aynı ama yeni moblar geliyor kesecek. Sınıfların dengeleriyle oynuyorlar. Bir sezonda op olan diğer sezon çöp olabiliyor falan.
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 16, 2025 Mesaj tarihi: Mart 16, 2025 Hee sagol bu onemli bilgi. Acikcasi karakteri tekrar tekrar kasmak bana uygun bir konsept degil.
Suark Mesaj tarihi: Mart 17, 2025 Mesaj tarihi: Mart 17, 2025 Oyun güzel, ilk çıktığında bence daha güzeldi ama playerbase ÇÖP olduğu için değiştirdiler oyunu. Yine de oynatıyor kendini. Her sezon 1 char kasıyorum ben. Genelde ilk charı kasmak zaman alıyor, sezon içerisinde 2. char falan cok daha kolay ilerliyor. Vanillası expansionı falan 1 kere bitirmek için keyifli, oyun aslında baya rafine baya güzel bir oyun da işte oyuncu kitlesi çöp olunca yapcak bişey yok. Karakter kasmayı item düşürmeyi falan bi kolaylaştırdılar hoooop yükseldi oynayanlar
Öne çıkan mesajlar