arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 bana penalti degil gibi geldiydi. ama emin degilim. iyi bir tekrar gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 trezeguet adrese teslim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 çok kötüyüz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 fener bali? wtf nasil bir gol o asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 bu nası bi gol ya. su gol baska bi yerde olsa sorusturma acılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 fenerbahçeli attı golü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Bu özgür çek Bugun fenere gol atmak istiyorum diye aciklama yapmıştı sdfsfa mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Bu gol bile isteye atılmış bir gol başka açıklaması yok Ayrıca iptal edilen penaltı kararı da yanlış sadece tamamlayan oyuncu değil başka oyuncular da içerideydi. Penaltı tekrarı olması lazımdı. VAR'a bakarak bile Kasımpaşa'nın hakkı yeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Özgür Çek'i bozdurmaya gitmiş... Tamam vurmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 şu özgürün attığı golü slimani-frey olsa atamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Bugun bayern macinda fener penaltı pozisyonunun aynisi olmus sanirim hakem tekrar ettirmis varda izleyip. Bakmak gerek bakalim bizimkiler yine yanlis mi uyguladi kurali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 ben kuralı bilmiyorum ama şunu gördüm https://twitter.com/firatgunayer/status/1069646567672635393?s=19 doğru mudur bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 hemen altında da cevabını koymuslar https://twitter.com/dunga1201/status/1069649006865846272 applev0dka said: Bugun bayern macinda fener penaltı pozisyonunun aynisi olmus sanirim hakem tekrar ettirmis varda izleyip. Bakmak gerek bakalim bizimkiler yine yanlis mi uyguladi kurali turkiye'de olmaz da, hele fener kazanırsa hic olmaz, kural hatası sebebiyle mac tekrarlanır oyle bi hata yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Evet ama içerde fenerliler de var. Ihlal eger kim daha cok metre girmis diyr degil girmiş mi girmemiş mi diye bakiyorsa tekar olmali. Emin degilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 yani bunlar doğruysa 2 takımdan da oyuncular vardı o zaman tekrar olması gerekiyor. edit: kurala tekrar bakıcaktım ama tiviti silmişler yalan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Aynen her iki takimdanda ihlal var o penalti tekrarlanir , VAR sistemi tr'de hakemligin ne kadar osuruktan durumda olsugunu gosterdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 madcow said: hemen altında da cevabını koymuslar https://twitter.com/dunga1201/status/1069649006865846272 applev0dka said: Bugun bayern macinda fener penaltı pozisyonunun aynisi olmus sanirim hakem tekrar ettirmis varda izleyip. Bakmak gerek bakalim bizimkiler yine yanlis mi uyguladi kurali turkiye'de olmaz da, hele fener kazanırsa hic olmaz, kural hatası sebebiyle mac tekrarlanır oyle bi hata yani. Böyle şeylere sirf mac tekrar etmemek icin hakem hatasi diyip geçiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 VAR gibi bir sistem olmasa ve VAR a bakarak karar verilmemiş olsa hakem hatası bahanesi kabul edilebilir. Ancak gidip oraya ekrana bakıp halen daha böyle bir karar veriliyorsa ve bu kural hatası olarak yorumlanmazsa o hakem de o VAR odasında oturan hakemlerde osuruktan teyyareden başka bir şey değildir ve mesleklerini bırakmaları gerekir bence sonuçta bunlar onların bilmeleri gereken kurallar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Fenerin attığı golden sonra statta çalan şarkı ney ismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Büyük derbide eşitlik sağlanıyor :dddd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 dünkü derbiden iyi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 O zaman bi uzmanlik sorusu sorayim. Kural hatasi varsa burada mac ne olursa olsun tekrar edilir mi ? Yoksa bundan olumsuz etkilenen takimin kaybetmesi durumunda talebe gore mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 2 takımdan birinin tekrar talep etmesi gerekiyor. Talep olmazsa tekrar olmuyor. Talep olursa kural ihlalinden etkilenme durumuna gore karar veriliyor. Ben boyle biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Benim de aklimda talep diye kalmis ondan sordum emin olmadigim icin eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar