Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 özeti izledim o kadar da kötü oynamamışız gelişme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 pattisliborek said: paşa akhisar (d) erzurum antalya (d) Paşa fena. Hücum hatları çok iyi. 13 maçta 10 gol yiyen malatya'yı 3leyip geçtiler. Akhisar geçen sene Okan Buruk'un öğrettiklerini uygulamaya kalkarlarsa yine yenerler Feneri. Erzurum 3 puan. (Frey kendisini beğenmeyen Erzurum'a patlar) Antalya 3 puan. Antalya kalan maçların tamamında 20 puan daha toplar. Küme düşmese kafi. Zaten bu hafta Erzurum'a yenilmişlerdi. Geçen hafta da yenilmişlerdi ama kime yenildiler hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Fistan said: özeti izledim o kadar da kötü oynamamışız gelişme var özete ts'nin pozisyonları sığmamıştır, sana öyle gelmiş o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2018 ikinci yari kesecek 30 saniye yoktu merak ettim ozete ne koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ilginç bir şekilde kötü oynamıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Oynuyor muyuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 deniyoruz hiç değilse, bu yılın geneline göre iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 benzia hiçbir işe yaramıyor. ne şut atıyor ne adam eksiltiyor ne arapası öyle geziniyo. barış çok iyi ayew'den kat kat iyi umarım her maç oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ulan barış at kahraman ol ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Aybi seyi yazmaya geldim, Baris net daha iyi Ayew’den. Ama buyuk ihtimalle Ayew’in sozlesmede ozel madde var, baska bir aciklamasi olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 abi ayew sağ da olduğu için verimsiz bence. hatta bi maç cocu forvet arkasına çekmişti bana göre çok iyi oynamıştı. sanki yeri ile alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 benzia yerine oynasın oynayacaksa. barış aylardır oynamıyor çocuk hala ateş gibi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 plebliginde VAR var mi? nasil daha acik penalti olabilir gifini koy hakem penalti vermedi de inanan cikmaz sokakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ikinci yarı yine kötüyüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 tavşanlıdan beşiktaşa gelen mehmet akyüz bile 4 gömlek üstündür bu freyden. bu nasıl bi yetenek yoksunluğu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 korkunç ya, bi de mücadele ediyor diye sevenler var. e pas yok, şut yok, top indirme saklama yok, kafa vuruşu yok beni koysan bunları yapmadan ben de mücadele ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 taca şut attı abi adam freylol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 gruptan çıkmışız, şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 ez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Gruptan çıkmanın huzuru .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 penaltıdan yedik, kol kapalıydı ama tam göremedim pozisyonu. edit:iptal oldu gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 İki takımdan 4 oyuncu icerde bakalım ne karar verecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Yemedik .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Spiker aptallik yapmis iptal sebebi başkaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2018 Abi adam penaltı atılırken ceza alanı icinde penaltının onunde olamazsın zaten de. 2 takımdan 4 oyuncu icerdeyse penaltıyı tekrarlatırsın. Edouk tek basına icerde degilki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar