Phyx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Resmen yeni malatyaspor maçında sesim kısıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Gs ye yaradi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 evet, 2.olalım bari. şl şansı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 forvet castillo https://www.youtube.com/watch?v=Na7Qy05fOk0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 dana gibi masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 ben okan üni'de okurken , orda bi sitede oturuyordu guiza viaport'taki kipa'da görüyordum haftada 1 fln böyle alışveriş yapmış,sepetinde meyvesi sebzesi fln var, ama bide daima en az 30 tane fln bira oluyordu, EN AZ. ilk bikaç gördüğümde gidemedim yanına, star struck gibi oldum , gidip beraber foto cektirenler oluyodu ,ama ben utandım sonra artık 3-4. gördüğümde fln , konuşcam lan diye gittim, güldüm hello mello, çok takmadı,bide kasa sırasındayız , dedim too much beer guiza, not good for you gözleriyle sanane demişti bana ondan sonra adamı her markette gördüğümde,inadına direk yazılıp too much bira guiza dedim yine takmadı, adamla haftada 1 kere karşılaşıyorduk, her seferinde too much beer guiza fln diyordum, her seferinde takmıyordu bide kış günü beyaz terlik giyiyordu,garibime gitmişti beni markette takmamaları ve kazma olmasına rağmen , o oyundan çıktıgında ağladığı son maç aklımda hep, kazma olsa da saygım ve sevgim kendisine hala mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2019 güzel futbol oynadı kariyeri boyunca bence, fenerden sonra bir sürü takımda oynadı, büyük ihtimal de güzel keyifle yaşıyordur, türkiyeye gelsem ben de depresyona girer içerdim büyük ihtimal sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Benzia , Ayew ve Silimani bozdu ve bozuyor takımı. Biran önce kurtulsak şunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 kiralık almamak lazım anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 kiralık olunca zaten eksi motivasyon bide arap rahatlığı girince benzia ve slimani direk yatışa bağladı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 ben olsam ben de yatarım 3.5 milyon euro alıyon takıl amk kiralık gelmişsin çalışmadan para kazanıyon üstüne bi de spor falan yapıyosun asdffh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 bu arada taraftar hala maçlara geliyor, kötü durumda tribünler hala doluyor, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 https://twitter.com/LoserFenerli/status/1089646302961520642 https://twitter.com/CapaMagSpor/status/1089941731326468096 milleti namaza başlatcak takım bonus: https://i.imgur.com/1QIrXLj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 ON DOR- DUN- CU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 S-H said: bu arada taraftar hala maçlara geliyor, kötü durumda tribünler hala doluyor, helal olsun. bu hafta 35k vardı minimum. diğer büyük takımlar ilk 5te olmasın seyirci ortalaması 5k'lara düşer. bu sene en yüksek seyirci ortalaması bizde sdksjgk. inat etti de resmen millet. şu seyirci desteği geçen sene olsa 2-3 hafta kala şampiyonduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 o azizden kurtulduk gazı ya, çevremde kaç tane fenerli var sırf aziz var diye maçlara gitmiyorlardı. Takım biraz toparlansa yeni dönemin tadından yenmez tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 bu seyirci desteği yıllardır göztepede var da ne oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Darksun said: o azizden kurtulduk gazı ya, çevremde kaç tane fenerli var sırf aziz var diye maçlara gitmiyorlardı. Takım biraz toparlansa yeni dönemin tadından yenmez tabi :) Aziz oldu yasasin yeni aziz sdfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 aliz o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Fenerbahçeli taraftar sahaya okunmuş buğday attı! http://www.internethaber.com/fenerbahceli-taraftar-sahaya-okunmus-bugday-atti-1937609h.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Var'a gidilen durumlarda hiç bizim lehimize sonuç çıkmadı dikkat ettiniz mi? Sezon boyunca böyle bu durum. Bursa maçı faul ve ofsayt es geçildi. Dün Ekici'nin penaltısı es geçildi. Şener'in kafasına atılan tekme es geçildi. Ama Skertel'e kırmızı verdi. Bunlar son zamanlarda olanlar öncelerde var. Sanırım sadece Başakşehir'in nizami golünü vermediler Var ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 aynen yoksa kesin 12. falandınız ayrıca hakem hatası her zaman olmuştur ve olacaktır. normal şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 CthuLhu said: aynen yoksa kesin 12. falandınız ayrıca hakem hatası her zaman olmuştur ve olacaktır. normal şeyler Var yüzünden 14.yüz demedim. Berbat oynuyoruz sadece dikkatimi çekti. Hakem hatalarının en aza inmesi için geldi zaten Var sistemi. Var'a bakarak halen daha hata yapmaları ve hep bizim alehimize olması düşündürtüyor. Var'a bakmadan yaptıkları denyoluklardan bahsetmiyorum zaten. Adam Var'a bakıyor ve resmen hata yapıyor bundan söz ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 bizimkiler de bundan bahsederken bildiri yayınlandı malum. o yüzden oyna, devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar