Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 içerde dışarda tokatlıyoruz şükrü nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Topla oynama %67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Ooooo Ferdi girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 vay be 5 attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 gol izliyoz en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 ben de onu diyorum düşmek kötü bir fikir değilmiş gibi gelmeye başladı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 S-H said: ben de onu diyorum düşmek kötü bir fikir değilmiş gibi gelmeye başladı bana. Mesaj düzeltilmeen alayım. Daha sonra kullanırız. Kavgada söylenmez bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 yok be niye düzelteyim, yıllardır fener izleye izleye kanser olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Dün Fener 2-1 önce geçince bizim sitede çok fazla Fenerli var böyle nasıl bağırıp seviniyorlar, duruma gel asjfsdf. Aslında bunun empatisini Prandelli gidip de Hamzaoğlu gelince ilk maçlarını hatırlayanlar yapar. Balçovaspor'a mı ne 9 tane atmıştık millet gaza gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 yarın çok kritik maç fenerbahçe kazanırsa 15'e atacak kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 akhisar var daha dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 2.devreyi de bursa (d), yeni malatya ile açıyorlar. yarın kesin galibiyet lazım. yoksa 20.hafta bittiğinde hala 16-17 olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Fener'in Erzuruma puan kaybi cok anomali oldu bakmayin. Yoksa Fener bu tarz takimlari rahat yener bundan sonra. Ha ama gider deplasmanda cok zorlanir mesela o ayri konu. Muhtemelen 7-10 civari bir yerde bitirir sezonu, ilk 6 mumkun degil bana kalirsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 tek kalemde başak, paşa, gs, trabzon, bjk zaten geçmesi çok çok zor bu sene. direk olarak 6. oluyorsun yani. araya malatya, bursa, sivas gibi eli yüzü düzgün ne oynadıgı az çok belli olan bir takım daha girse 7. oluyorsun. fenerin şu ortamda 7. olması büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 beşiktaş düzgün transfer yapamazsa fenerbahçe geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 pattisliborek said: tek kalemde başak, paşa, gs, trabzon, bjk zaten geçmesi çok çok zor bu sene. direk olarak 6. oluyorsun yani. araya malatya, bursa, sivas gibi eli yüzü düzgün ne oynadıgı az çok belli olan bir takım daha girse 7. oluyorsun. fenerin şu ortamda 7. olması büyük başarı. Aynen o mantikla 7-10 dedim. Daha da asagisi olacagini da sanmiyorum Ersun'un gelisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 şampiyon olmadıktan sonra 15. olsun farketmez kaçıncı olacağı hiç önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 fark eder. lig bitimindeki sıralamaya göre bonus alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 2-3 milyon fark eder belki assfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Fener icin sezonun tesellisi muhtelemen yine bize yenilmemek olacak heralde Kadikoyde. Inanilmaz kasacaklarini tahmin ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 gs’nin yenilmemek için kastığı kadar kassak rahat yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Yoo biz gayet yenmeye cikiyoruz cogu zaman. 3 forvetle ciktigimiz maclar var. Zaten o yuzden berabere bile zor kaliyoruz. Deplasman takimi gibi oynamiyoruz cogu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 biz yenilmeye çıkıyoruz yenilmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 şampiyonluk sayısına göre alınan para sabit. en çok gs alıyor 60m₺. fenerin aldığı da 55₺. bunlar fix. gerisi olduğu gibi başarı odaklı. şampiyon olan 33m₺ daha alacak. 2. sırada bitiren 26m₺ 3. sırada bitiren 21m₺ 4. sırada bitiren 14m₺ 5. sırada bitiren 6m₺ 6. sırada bitiren 3m₺ gerisi 2m₺ ve altı dsahfas. fenerin ilk 6 yalan olduğu için / hadi şampiyon olunamayan regualar bir 3 büyük hesabından 3. sıra gitti diyelim gitti 20m₺ galibiyet primi 2.6m₺ bereberlik 1.3m₺ kötü performans sebebiyle buradan da 5 galibiyet, 2 beraberlik eksik gelse 15m₺ eder. yalan oldu 35m₺ baya baya 1-2 liraymış. ya da şöyle; gs'nin şampiyon olduğu senaryoda gs 160m tl alırken fener 100 milyonu bile geçemiyor. hayırlı forumlar/geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2018 fistana cevap vermek için araştırma yapmışsın. helal ya. rozet falan vermeliler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar