Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 tesekkurler. evet bunlar isimi gorur. peki daha ucuza daha cok alan saglayan su: https://www.hepsiburada.com/centera-coustic-akustik-yumurta-sunger-4-cm-yanmaz-100-x-100-cm-p-HBV00000BGX0V cok da ucuza gelmeyecek senin linklediklerinden koyarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 komsunun duvarina yapacaksan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 duvara terlikle vurmaya dayanikli mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 sesi emmesi icin katı yerine sivi/gaz kullanman laizm dolap dedigin yekpara agac oldugu gibi iletir sesi yumurta kutusu en basit cozum ses yalitimi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 abi muteahhit yapmis gomme dolabi boydan boya 2,5 x 4 gibi bir sey bir de yatak basi var. o da duvara monte. onu mu iptal etsem? titresim ordan herhalde. __ benden ses gitmesi hos olmaz, bir sey soyleyememekten utanmaktan baymis olabilirler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 onu sokturmeden zor o ses olayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Karsi tarafi seksten sogut, bu bir cozum. Ps: sikayet o taraftansa kendini seksten sogut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Yatak odanı alt kata al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Emmeli gömmeli yap sen de. dolabı yani. Gömme dolap anladığım kadarıyla boydan boya bir duvarı kaplıyor. ve oradaya konulduğunda dışarıdan çok bir nokta gözükmüyor duvarında. Her ne kadar ses ve yalıtım konusundaki bilgilerim kısıtlı olsa da sanki sorun olmazmış gibi geliyor. Gömme dolabı çıkartıp, tam arkasındaki duvara şu normalde çirkin gözüken siyah ses yalıtımı maddelerinden koyup, dolabı da bu maddenin üstüne göm. Böylece hem sesi emer, hem duvara gömülü olur. Emmeli gömmeli dolap. Dışarıdan da o çirkin ses yalıtım maddesi gözükmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Ama seksleyip komsulari hayattan sogutmak degil mi abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 barbu said: Gömme dolabı çıkartıp, tam arkasındaki duvara şu normalde çirkin gözüken siyah ses yalıtımı maddelerinden koyup, dolabı da bu maddenin üstüne göm. onu cikartabilecegimden emin degilim ama tek yol o gibi. seks yapilan taraf degisiyor ama ben onu duyduguma gore komsu da beni duymustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Sair her dizede cilginlar gibi seks yaptigini anlatiyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Abi odayı değiştirmek en ucuz yollusu olabilir. Benzer sorun bende de var, üst komşu seviştiği zaman, onlar duşa girerken ben sigara yakıyordum. Sonra yatakodalarını başka bir odaya aldılar (muhtemelen onlar da onların üstündeki çiftle aynı sorunu yaşıyorlardı). Ytong tuğla kullanıldıysa binada onların yalıtkanlığı iyi değil diye biliyorum. Onun haricinde battaniye gibi şeyler bayağı ses emiyor, duvara çayırda koşan at desenli halı falan asabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Bi de zorla bebek yapmaya calisan aileler var sanirim, ayin belli donemi bir hafta inliyo apartmanlar di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar