mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 tam fifalık takım oldu ya inter. geçen senede seçiyodum ama valero falan yavaş kalıyodu. şimdi adam yersin o ortasaha ile :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Adrianolu interden beri kimse peste interi almiyodu abi yalan soyleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 4-3-3 recoba - adriano - obafemi martins vieri yedek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 99 speed martins 99 shot power adriano. video oyun tarihinin gördüğü en iyi duo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Esh said: Adrianolu interden beri kimse peste interi almiyodu abi yalan soyleme Irz Düşmanı Icardı için ben Inter'e geldiğinden beri hep seçiyorum sdfsdsdf Bu sene ilk defa sadece FUT oynadım, onda da Belotti ile birlikte ileride oynatıyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Ayrıca Higuain - Bonucci takası olmuş. Milan ekstradan Caldara'yı alacakmış. Geri alma opsiyonu yok. Higuain içinde üstte dediğimiz rakamlar. 1 sene kiralık, sonra satın alma opsiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2018 https://pbs.twimg.com/media/DjidNG-XcAAC-LE.jpg Digne > Everton 20 milyon euro + bonuslar Dövme müthiş ötesi asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 DarKRideR said: Ayrıca Higuain - Bonucci takası olmuş. Milan ekstradan Caldara'yı alacakmış. Geri alma opsiyonu yok. Higuain içinde üstte dediğimiz rakamlar. 1 sene kiralık, sonra satın alma opsiyonu. Bonucci direkt Caldara ile takas. Higuain'in anlaşması bağımsız benim bildiğim, ilk sene kiralık sonra zorunlu satınalma gibi birşey. Zaten FFP gereği bu sene ödenecek kira ücreti bonservisin bir kısmı gibi. Mbappe transferi gibi. Bonucci>Caldara tabii ama Caldara şu an İtalya'nın en fişek stoplerlerinden, daha yaş 24. Birkaç seneye pişmanlık olur Bu arada Moise Kean var 18'lik forvet. Kiralıktan geri döndü bu sezon, Allegri genç oyuncuları çok öne çıkarmıyor ancak şans bulursa tabanca gibi herif. Mino Raiola almış zaten haklarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 juveliler en son ağlıyordu zaten bonucci'yi istemiyoruz, caldara'yı vermeyin laaan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Hayır şu çiçek gibi kadroyu kurmuşken, 1 sene daha Buffon'u tutaydın da CL kazansaydı adam. Yazık ettiler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Ama buffona da allahlik teklif ettiler simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 boş verin, CL kazanamayan efsaneler kadrosunda yerini korumaya devam eder işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Buffon'un kalmaya niyeti olsaydı Juve'nin pek bir şey yapmaya fırsatı olmazdı, direkt biterdi o iş zaten. Yolu açık olsun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 PSG de kıtanın LA Galaxy'si oluyor; ıskartaya çıkan yaşlı yıldıza bir Paris havası koklatıyor resmen. Neyse en kötü abilik yapar, CL'de kritik maçlarda oynar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2018 https://www.reddit.com/r/soccer/comments/93xses/bologna_has_exercices_to_reproduce_ingame/ TR'de şu şekilde çalıştıran çok az, biri Altınordu ki antrenör arkadaşım var o anlatıyordu benzer şeyleri. Çok ucuz ve basit ama feci etkili bi sistem kaleci çalıştırmak adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2018 Bonucci para için terk etmişti. Şimdi geri dönüyor. Hatta Juve'ye golü atınca çıldırmıştı sevinçten. Taraftar ilk maçta yer onu yer. yemiyorlarsa adam değiller ahadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2018 Serdar Gürler > Huesca 2.5 milyon euro bonservis ödemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 BiTcH_oFBaT said: Bonucci para için terk etmişti. Şimdi geri dönüyor. Hatta Juve'ye golü atınca çıldırmıştı sevinçten. Taraftar ilk maçta yer onu yer. yemiyorlarsa adam değiller ahadas Bonucci piyasadaki en iyi stoperdi 2017 yazında transfer edilebilecek, CL finalinde Allegri ile soyunma odasında kapışınca sildi Juve'yi, Milan'a gelene kadar Avrupa'daki Real, Barça, City dahil her takım istiyordu ama benim bildiğim çocuğunun büyük bir sağlık sorunu var ve İtalya'da kalmak istiyordu, ondan en iyi teklifi yapan İtalyan takımına gitti. Şimdi artık ne oldu barıştılar mı nasıl ikna edildi bilmiyorum ama para için gitse devlere giderdi. Bana göre hala dünyanın en iyi stoperi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Adamın çok iyi zaten bunda sorun yok. Sadece süreç garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
danielino Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 DarKRideR said: https://pbs.twimg.com/media/DjidNG-XcAAC-LE.jpg Digne > Everton 20 milyon euro + bonuslar Dövme müthiş ötesi asdfsadfokunamayan heavy metal grup logoları gibi bune Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 BulletRide said: BiTcH_oFBaT said: Bonucci para için terk etmişti. Şimdi geri dönüyor. Hatta Juve'ye golü atınca çıldırmıştı sevinçten. Taraftar ilk maçta yer onu yer. yemiyorlarsa adam değiller ahadas Bonucci piyasadaki en iyi stoperdi 2017 yazında transfer edilebilecek, CL finalinde Allegri ile soyunma odasında kapışınca sildi Juve'yi, Milan'a gelene kadar Avrupa'daki Real, Barça, City dahil her takım istiyordu ama benim bildiğim çocuğunun büyük bir sağlık sorunu var ve İtalya'da kalmak istiyordu, ondan en iyi teklifi yapan İtalyan takımına gitti. Şimdi artık ne oldu barıştılar mı nasıl ikna edildi bilmiyorum ama para için gitse devlere giderdi. Bana göre hala dünyanın en iyi stoperi. şu da bir tuhafmış 09/10 1 Ağu 2009 Genoa Italya Genoa AS Bari Italya Bari 10,50 mil. € 09/10 1 Tem 2009 FC Internazionale Italya Inter Genoa Italya Genoa 4,00 mil. € Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 İtalya klasiği abi, çok al sat oluyor aynı transfer dönemi içerisinde. Inter de yine Pirlo, Seedorf, Roberto Carlos vb. zilyon örnekte olduğu gibi kazık yemiş bu da başka bir İtalya klasiği jsfdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 italya'da inter-milan-juve arası oyuncu çok dönüyor abi, sıkıntı yok. bizde ozan tufan'ı istesen "HAYIRDIR BİRADER" çekiliyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Lestır citi Çağlar'ı alacak gözüküyor. 25 melyon avro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 dörtte biri altınorduya gidiyormuş vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar