k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 yurt dışına çıkmadım. çıksam zaten geri dönmezdim muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 senko said: imkanım olsa ben de yaşarım aile ile karı kız derdim yok zaten, sıkıntı olcak bişi yok bana aile ile yaşamanın. Selçuk gay olduğunu açıkla da herkes rahat etsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Şu başlıkta kendimi iyi hissettim tek değilim şu hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 31 cekerken kapiyi kitliyor musunuz la hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Ustalık kapı açıkken yapabilmekteymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 30yas ustune iken elde makine, ebeveyn ile gozgoze gelmek hos olmaz la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 fenn said: Ben aramasam annem babam hiç arayıp sormaz. Eşimin annesi günde 23435554 kez arar eşimi Ooo hayırlı damat. Alırım bir dal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Beni değil eşimi arıyor annesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 BulletRide said: Bizim Belçikalı iş arkadaşı var expat. Aile apartmanları var Brüksel'de; en üst teras kat ve alttaki dükkanı oğluna vermiş. Dükkandan kazandığınla evin kirasını ödersin demiş bana, herif gurbetçi Türk arkadaşlarıyla nargileci yapmış dükkanı, beş kuruş da kazanmayıp tüm gün nargile içiyorlarmış. Evden attırıyordu en son da, çocuk bir fabrikada işe girdi. HAHAHHAHAHA >aile apartmanı >alt katı oğlana verip dükkan yaptırmak >oğlanın bi baltaya sap olamaması türk abi bunlar, asimile olmuş belcikalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 abi aynen tam bir türk yaklasımı tüm binayı alıp böyle paylastırmak. kayseriden falan göçmüş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar