spompas Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 "30 yaşındaki Rotondo işsiz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 bildiğin mr. cingılbört ailesi resmen yabancılığa doyamamamta bence evde oturmasından cok calısmamasına ayar olmus aile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 eger streamer falansa sirf unlenmek icin bile acilir dava, reklama gel, yapmiyorsa da baslasin artik filler olarak davalari anlatir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2018 Ben aramasam annem babam hiç arayıp sormaz. Eşimin annesi günde 23435554 kez arar eşimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Üniversite de eve ciktim çıkış o çıkış oldu valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Dark_Soul said: Ulan bende ayrılcam evden bırakmıyorlar bir türlü. Klasik türk kültürü işte , ailenle aynı şehirdeysen , ya evlenince yada başka şehire gidince ayrılıyorsun.bu ekonomik şartlarda çok gereksiz zaten amerikanların tuzu kuru onlara bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 jesse pinkman gibi bişi de olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Jesse entrepreneur adam, her şeyi de de, işsiz deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 abi görede 70m2 apartman dairesinde yaşıyolar zanneder https://ichef.bbci.co.uk/news/624/cpsprodpb/1389C/production/_101682008_syracuseresidence.jpg Sen çocuğu yetiştirmeyi becerememişsin iş güç sahibi olamamış, evde wow oynayıp osbir çekmiş, dışarıda 1 ayda ölür gider, ev ortamıına muhtaç zaten. Koca ev bırak takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 bizimkiler beni mahkemeye vermedi daha. rotondo kardeşimi arayıp destek vereyim bari. tam bir warrior tank tipi var koca yürekli rotondo kardeşimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 30 year old losers kolektifi kuralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 olur abi yazın beni en sona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 sardalya said: ne kadar cok ailesiyle yasayan varmis :) harbiden cok entresan ben artik aile ile yasayamam yas olmus 30. Adamin aileside hakli defol git artik yani.Yeterli zaman tanimamislarmis ayi gibi adam olmusun daha ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 aileyle niye yasanmasin abi. gayet makul bi comfort zone yani. cok para kazaniyosan da bi tercihtir ayri eve cikmak, baba hayatta degilse annesini yalniz birakmak istemeyenler var yani. genis dusunun az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 imkanım olsa ben de yaşarım aile ile karı kız derdim yok zaten, sıkıntı olcak bişi yok bana aile ile yaşamanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Dragonfire said: (facepalm) evli barklı nisanli adamım 2 gün annemi babamı aramasam telefonum durmaz. benim durumda ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1694128/Video-30-year-old-Michael-Rotondo-evicted-parents.html https://www.youtube.com/watch?v=TnK8BcVqMYg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 vivavale said: +1 Doğrusu hangisi acaba Bi de umut sarıkaya karikatürü lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Bizim Belçikalı iş arkadaşı var expat. Aile apartmanları var Brüksel'de; en üst teras kat ve alttaki dükkanı oğluna vermiş. Dükkandan kazandığınla evin kirasını ödersin demiş bana, herif gurbetçi Türk arkadaşlarıyla nargileci yapmış dükkanı, beş kuruş da kazanmayıp tüm gün nargile içiyorlarmış. Evden attırıyordu en son da, çocuk bir fabrikada işe girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 cocugu olabilir miyim? calisirim ben cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 dükkanı nargileci yapıp 5 kuruş kazanmamayı nasıl becermiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 müşteri almamıştır herkese bedava nargile vermiştir para almıştır ama hayır kurumlarına dağıtmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 arkadaslardan para almiyordur. itler doldurmustur ortami. burada var oyle bi mal, arkadasi kendisini "ben kopekbaliginin altinda yuzen vantuzlu balik var ya, oyum iste!" diye tanitti. babadan zengin koylu salagin parasini yiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 1 arkadaş olur 2 arkadaş olur da dükkan dolduracak kadar adamdan para almamak enteresanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Hiç gurbetçi mahallesine girmediniz mi abi yurtdışında? Nargile diyorum, arkadaşlara beleş diyorum, 50 Türk kapatır orayı bruuder bruuder diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar