Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evi terk etmeyen 30 yaşındaki oğullarını mahkemeye verdiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dark_Soul said:

Ulan bende ayrılcam evden bırakmıyorlar bir türlü. Klasik türk kültürü işte , ailenle aynı şehirdeysen , ya evlenince yada başka şehire gidince ayrılıyorsun.
bu ekonomik şartlarda çok gereksiz zaten

amerikanların tuzu kuru onlara bakma
Mesaj tarihi:
abi görede 70m2 apartman dairesinde yaşıyolar zanneder

https://ichef.bbci.co.uk/news/624/cpsprodpb/1389C/production/_101682008_syracuseresidence.jpg

Sen çocuğu yetiştirmeyi becerememişsin iş güç sahibi olamamış, evde wow oynayıp osbir çekmiş, dışarıda 1 ayda ölür gider, ev ortamıına muhtaç zaten.
Koca ev bırak takılsın.
Mesaj tarihi:
sardalya said:

ne kadar cok ailesiyle yasayan varmis :)
harbiden cok entresan ben artik aile ile yasayamam yas olmus 30. Adamin aileside hakli defol git artik yani.Yeterli zaman tanimamislarmis ayi gibi adam olmusun daha ne olacak.
Mesaj tarihi:
aileyle niye yasanmasin abi. gayet makul bi comfort zone yani.

cok para kazaniyosan da bi tercihtir ayri eve cikmak, baba hayatta degilse annesini yalniz birakmak istemeyenler var yani.

genis dusunun az
Mesaj tarihi:
Bizim Belçikalı iş arkadaşı var expat. Aile apartmanları var Brüksel'de; en üst teras kat ve alttaki dükkanı oğluna vermiş. Dükkandan kazandığınla evin kirasını ödersin demiş bana, herif gurbetçi Türk arkadaşlarıyla nargileci yapmış dükkanı, beş kuruş da kazanmayıp tüm gün nargile içiyorlarmış. Evden attırıyordu en son da, çocuk bir fabrikada işe girdi.
Mesaj tarihi:
arkadaslardan para almiyordur.

itler doldurmustur ortami.

burada var oyle bi mal, arkadasi kendisini "ben kopekbaliginin altinda yuzen vantuzlu balik var ya, oyum iste!" diye tanitti.

babadan zengin koylu salagin parasini yiyorlar.
  • Yeni Oluştur...