Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 aykut da kendi sahasında kabul ediyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Rakip takım topu bize ozellikle bırakıp geri cekilmedikce hic bir Fatih Terim takımı topa sahip olmaya ugrasmaz. Geçiş oyunu(bosta kalan topların toplanması ve topun rakipten kazanıldıgı andan bahsediyorum) ve topu kazandıgın anda hızlı bir sekilde rakip kaleye gitmek üzerine kuruludur FT'nin oyunu. Adamın futbol onermesi bu. Hep boyle oldu. Bu da kacınılmaz olarak top kayıplarının cok oldugu bir oyun tipidir. Yani bu oyunu oynayarak "topa hakim olamazsın". Bunun yanında Aykut Kocaman, Abdullah Avci ve Senol Gunes'in futbol onerisi daha farklıdır. Kocaman ve Avci'nin ki biraz birbirine benziyor. Biri fiziksel olarak daha kaliteli bir takım, digeri pas ayagı kaliteli bir takım kullansa da, topa hakim olan taraf olmayı tercih ediyorlar ve oyunu kendilerinin forse ettigi degil sabırlı bir sekilde rakibin hatalarını bularak o bolgeleri kullanmayı amaclayan bir oyun sergiler. Diger bir oyuna hakim olma onerisi olan ama bu ikili'den farklı olan Senol Gunes var. Son zamanlardaki kotu oyununu bir kenara bırakırsanız. Senol Gunes'in takımları asla 3-4 pastan fazla yana pas yapmazlar. 4. ya da 5. pasın ileri gitmesini ister. Zaten bunu da gorebilirsiniz. Ortada bir uclu kurulur top rahatlar savunma arkasına Babel'e hemen uzun top cıkar gibi gibi. FT ise 2. ve 3. bolgede kazanılan toplarla 3 pasla kaleye ulasmayı amaclar. Biraz daha kalitesiz bir gegenpressing gibi. Dortmund gegenpressing oynarken topu bilerek rakibe bıraktıgı maclar olurdu. Okadar degil. Topu 1. bolgede kazanırsa oyun kurar ama bunu da rakip kaleye oyunu yıkarak yapmaz. Ornegin SG'nin oyununda GG ve Caner bindirme yapıyor ve ileri de neredeyse orta saha gibi pozisyon alıyorlar. FT'nin oyununda da bekler bindirir. Ama bekler orta saha gibi pozisyon almazlar. Pozisyon geregi o kanadı kullanmak icin bindirirler. Hic bir zaman nagatomo orta acarken Linnes'i ceza sahası cevresinde gormezsiniz. Ama Caner orta acarken GG ceza sahası icindedir ya da kosesindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 niye basaksehir maçlarında gs daha fazla topa sahip olma ve daha fazla pas sayısına sahip o zaman ? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Allah allah aynı cumleyi 3. kez kurucam. "Rakip topu bize bırakıp geriye cekilmedigi surece", Eger gecen 2. devrede Terim'in takımın basında oldugu Basaksehir macını soyluyorsan, Avci takımı geriye yaslayıp topu bize bıraktı ve kontra aradı. Ki mactan sonra da kendi takımına kendi oyununu oynatmak yerine rakibin oyununu bozmaya calıstırdıgı icin cok elestirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 rakip topu bırakıp geri çekilince baska bisey oynama sansın var mı ne sacmalıyon karşılıklı al sen oyna biraz pas yap ben direk gidicem desinler bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Sen niye tartısılan seyin ne oldugunu bilmeden bos bos sallıyorsun. Aptallık bende dogru duzgun cevap veriyorum. He he oyle Fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 ft oyunun kontrolünü istemezden 9 paragraf açıklamaya geldik ama yine olmadı asdf sen her faule sarı kart ver hakem falan konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Finansal Feyırpley dosyamız 3. kez yeniden inceleniyor haydi hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 lan yeter dosya yirtildi gidgelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Bir şey yok ya boş muhabbet. Gündem yaratıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 ulan sanki psg gibi buglarla loopholelarla eşşek gibi kadro kuran bir tarafı var gsnin takımın forveti yok forveti eyyyy uefa altyapıdan çıkan 18lik bebe geçen senenin stoperlerini kesiyor, o uefaya giden maillerin her birine ahmetçalık-ostersunds.gif yapıştırsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Uzun uzun wot döşemişsin ama buyur burdan yak; https://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/fatih-terim-ben-oldugum-surece--galatasaray-goztepe-2578765-skorerhaber/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Hiç Fatih Terim takımı izlemesek inanacaz. Adam öyle güzel wot proclamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Fatih hoca takım ilerde bassın topu kapsın hızlı ve direkt hucüm yapsın ister ama pas oyunu ve topa sahip olmayı daha çok ister. Özellikle bizim ligde şampiyonluğun anahtarı bu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Senelerdir de Galatasaray izliyorum, hic FT takımının rakibi kendi ceza alanına sokup, tekrar cıkartmayacak sekilde, topu cevire cevire atak yaptıgını gormedim. Ya da topun kontrolunu kaybetmemek icin geri donup set hucumunu bastan baslattıgını da gormedim. Benim topu kontrol etmekten anladıgım budur. Ozaman kendi onermesini oynatmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 FT top tutmayi cok seviyo olsa, muslera her topu erene atarak baslatmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Adamın kendi ağzımdan açıklamasını attım hala yorum yapıyosunuz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 e iyi cok istedigi seyi yapmayi beceremiyo o zaman asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2018 Musleranın ayağı Serdardan iyiyse topu Eren gibi bi forvete şişirip Belhanda Fernando Emre tipi oyunculara indirip rakip yarı sahada topu ve oyunu kontrol edebilirsin. Gs de stoperler kalitesiz. Bu sorunu uzun topla çözebilirsin. Adam size attığım linkte benim Galatasarayım rakip sahada topu ve oyunu tutarak kendi kalesinden uzakta oynar diyo. Sizin dediğiniz direkt oyuna çok yakın bi oyun anlayışı değil. Ama tabi siz haklısınız herşeye rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 abi fatih terim'in taktiksel olarak tam bir başarısızlık abidesi olduğunu görmek için profesör olmaya falan gerek yok. oturun abi bir kaç tane galatasaray'ın 1-0 dan 2-1 kazandığı maçları falan izleyin, bir tane bile maçta taktiksel olarak, "ulan adamlara karşı 4-4-2 oynuyoruz ama sıçıyoruz kanatlarımızdan verim alamıyoruz, 4-3-1-2 ye dönüp oyunu göbeğe yığayım" tarzında bir TAKTİKSEL olarak müdahale ben hiç bir maçında rastlamadım bu adamın. keza porto maçını 90 dakika izledim. BİR TANE bile kafa topu kazanamadık, ne oyuna top sokarken ne orta keserken bir tanesinde bile. şimdi bir iki arkadaş çıkıp "AL GARDEŞİM BAK BUNDA GAZANMIŞIZ" diye video falan koyarlar, aklı selim arkadaşlar ne demek istediğimi zaten gayet iyi anlarlar. adamın kenardan "YA SEN ONU NASIL YAPARSIN YA BUNU NASIL YAPARSIN" diye sağa sola koşturup aptal saptal hareket etmekten başka bir hareketi yok. senin göbeklerin ve BPD'lerin topu eşşeğe karpuz kabuğu fırlatır gibi sürekli topun dibine girip ileriye girmeye kasıyorsa ve sen bunu beceremiyosan 90 DAKİKA BOYUNCA, e kimse kusura bakmasın da senden bir skim olmaz. oturun bütün kaçan pozisyonları izleyin abi, hepsinde ataklar yerden ayağa pas ile KİŞİSEL beceriler ile başlatılan organizasyonlar. zerre taktiksel, çalışılmış bir konu yok. lan senin emrinde oynayan 11 tane adama, topu tutun yerden oynayın presi kendinize çekin adam eksiltin diye müdahelede bulunmak çok mu zor? herifin taktiksel olarak yeteneksizliği, koskocaman bir uefa maçı finalinde, "taktik maktik yok bambambam" diye kamera karşısında şov yapmasından zaten yeteri kadar belli. kendi oyun taktiğini counterlayan herhangi bir takıma karşı "ALLAHUEKBER" çekerek atak yaptırmaktan başka bir öne sürebileceği oyun planı yok adamın. bilmiyor çünkü. gün gelirde gerçekten galatasaray'ın başına tactical genius bir adam geldiği zaman bu herifin ne kadar futbol özürlüsü bir adam olduğunu herkes görecek, şimdilik herifin bir türlü sönmeyen egosu ve "İMPARATÖTEÖREÖ" nidaları ile reisçi kitleden farksız olan fanboyları ile iteklemeye devam. süper lig şampiyonluklarını falan sallamıyorum artık, türk futbol kalitesi zaten ortada, gs fb veya bjk şampiyon olması çok mühim bir konu değil, bu adamın taktiksel olarak halis bir sığır olduğunu anlamak için çok uzaklara bakmaya gerek yok, bir önceki maçta 6 atıp bir sonraki maçta 4 yemesi zaten yeteri kadar belli ediyor bazı şeyleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Fransuxa said: herifin taktiksel olarak yeteneksizliği, koskocaman bir uefa maçı finalinde, "taktik maktik yok bambambam" diye kamera karşısında şov yapmasından zaten yeteri kadar belli. Rica ediyorum su video'nun en azından ilk 5 dakikasını izle. En azından birini elestirirken dogru bilgilerle elestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 cehalet kötü gerçekten, yazık taktik taktik bambambam aagaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 video tam bir lel izlemeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 videoyu 10.saniyede kapadım. not: galatasaraylıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2018 Video da bir sikinti yok su gereksiz ortaya cikan taktik maktik yok bam bam lafina vurgu var. Zaten anlamadigim sekilde videosu olmasina ragmen ve adamin ofsayt taktigi yok demesine ragmen bunun abartili bir sekilde taktik maktik yoka evrilmis olmasi.. FT'nin muthis taktisyen oldugunu iddaa etmiyorum, ama o kadar yerin dibine sokulmasini da anlamiyorum bu adamin ki kendisini - karakterinden dolayi - cok sevmeyen biri olarak.. O taktik taktik diye insanlarin bayildigi Sarri gibi adamlarin Yilmaz Vuraldan farkli gecmisleri de yok hani. Kaldi ki ben futbolun zaten oyle abartildigi gibi taktik gerektiren bir spor olmadigini dusunuyorum, bir basketbol degil, bir amerikan futbolu hic degil. Futbol, oyunlarin, set piece'lerin tek tek belli durumlar disinda cok nadir cizildigi bir spor, onun yerine genel sablonun belirlendigi ve bir takimin bir mantelite etrafinda kurulmasina bagli bir spor. O yuzden her 15 dakikada bir mola diye birsey yok. Cok akiskan ve farkli etmenlere bagli oldugundan dolayi da o kadar ince ince cizilecek bir spor dali degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar