Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Durmadiysa oyun gayet donup bakilabilir geriye kadar. Hollanda'da olmamis miydi aynisi takim gidip gol atmisti filan.. O kadar da oncesi degil bu arada, sonucta ofsayti hucum eden takima caliyorsun o da bilemedin maks 30 saniyelik olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 gole neden olan hücumu başlatan pozisyon ofsayt. olay bu.... bu arada VAR güzel oturdu bu lige he. yavaş yavaş daha iyi olacak. kimseye hak geçmesin. iyi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Yani yan hakem ofsaytımız kacırdı diye rakip pozisyona giricek sonraki sut ofsayt olmadı diye bu pozisyon ofsayt olmayacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Tek tanimlama pozisyon ifadesi yani kuralda. Burada pozisyon yorumlamasi var hakemine kaliyor o zaman nerde baslayip nerede bitiyor pozisyon diye ? Eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 ne bayik mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Rodrigues cok sımarmıs gibi. Hic hafta ici oynadıgı oyunun yanına bile yaklasamadı. Bunun yanı sıra korkunc bir penaltı kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 hayır bir de o uzun top ofsaytsa daha önceki hafta adriano aynı pozisyonda kaldı rakibe gitti top adamlar gol attı, var'a gitti gol dendi. bu pozisyonun ondan farkı ne? ondan sonra var tabi güzel oturdu lige diyor gs taraftarı. zaten berbat kararlar verilen ligde artık geri geri sarılıp eşelencek pozisyon bakılıyor takımına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 abi şeyi unutuyoruz sanki ya yorum yaparken. bu takım bir kaç gün önce şampiyonlar ligi maçı yaptı. konsantrasyon ve mental yorgunluk var. bütün sene böyle olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Stringray said: hayır bir de o uzun top ofsaytsa daha önceki hafta adriano aynı pozisyonda kaldı rakibe gitti top adamlar gol attı, var'a gitti gol dendi. bu pozisyonun ondan farkı ne? Cunku ofsaytta olan adam nagatomo'nun topu uzaklastırmasını engelliyor pozisyonun icinde. Ofsaytın dumduz tanımına dahil bir ofsayt. Bildigin ofsayt. Uzun top atıldı. Adam defansın arkasındaydı. Top Dumduz kendisine geldi. Baya 1925de ofsayt ilk tanımlandıgı gunku gibi bir ofsayt. Kendinize olan garip pozisyon alakası olmayan herseyi buraya yormayı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 yunusu oynasın o zaman yürüye yürüye adam geçmeye çalışan sinan yerine ilk yarıda sağ kanattan atağı yok takımın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 ofsayt olan pozisyonda gsli oyuncu topla oynuyor, beşiktaşın yediği golle bire bir aynı. var çok iyi geldi lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Oncesine verildi ofsayt ben anlamadim neye itiraz ettiginizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Neyse daha fazla ugrasamıycam. Haaa ofsayt haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 madcow said: Stringray said: hayır bir de o uzun top ofsaytsa daha önceki hafta adriano aynı pozisyonda kaldı rakibe gitti top adamlar gol attı, var'a gitti gol dendi. bu pozisyonun ondan farkı ne? Cunku ofsaytta olan adam nagatomo'nun topu uzaklastırmasını engelliyor pozisyonun icinde. Ofsaytın dumduz tanımına dahil bir ofsayt. Bildigin ofsayt. Uzun top atıldı. Adam defansın arkasındaydı. Top Dumduz kendisine geldi. Baya 1925de ofsayt ilk tanımlandıgı gunku gibi bir ofsayt. Kendinize olan garip pozisyon alakası olmayan herseyi buraya yormayı kesin. her pozisyonu ona benzetmeye calisiyorlar ama benzeyen yok apple da alakasiz bi pozisyon atmisti gecen ha besiktasa olan pozisyonun aynisi premier ligde oldu ayni karar verildi zaten ertesi hafta. bu pozisyonu izlemedim ikinci yari izlemeye basliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 sabonis said: tam durduramadım da idare edin, benim canlı izlerken ofsayt diye gördüm diye bahsettiğim buydu. heralde bunu görüp iptal ettiler? çünkü bu noktadan sonra pek bişi yoktu? top devam ettiğinde topa hangi takımın oyuncusu vuruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Yedik artık rahatlayabiliriz. Bok gibi oynuyorduk iyi oldu. Bu arada Ozan, Serdar'dan daha savunma lideri. Bu adama kim savunma lideri diyorsa onun savunma anlayısını yiyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 dönmez daha ye 2 3 yemeyelim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 yoo bjk maçında da antalya topçusu kabak gibi 2-3 metre ofsayttaydı. birebir aynı pozisyon değil evet oyuncuların yerleri felan değişik ama gayet aynı mantık. bunu da iptal ederler bir şekilde şimdi santraya doğru bakılıyordur ne var ne yok diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 badou rage açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Aratırıp ogrenin ne ofsayt ne degil, surekli biz size ogretecek degiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 aktiftablet said: sabonis said: tam durduramadım da idare edin, benim canlı izlerken ofsayt diye gördüm diye bahsettiğim buydu. heralde bunu görüp iptal ettiler? çünkü bu noktadan sonra pek bişi yoktu? top devam ettiğinde topa hangi takımın oyuncusu vuruyor? Topu atilan adama gelmeden topla oynamiyor GS'li oyuncu o yuzden ofsayt. Besiktasin yedigi golu diyorsan alakasi yok yani, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Sinan direk cıksın abi. Ardını kaldıramayan futbolcu gormek istemiyorum ya Cok sukur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 onyekuru nasil gecti gordunuz mu? bosuna demedim bu adam sl'de 5 gol atar diye de oynatmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 şuna sarı verdi ya. direkt kırmızı bu ayağa kasıtlı müdehale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2018 kirmizi vermezsen .. buna kirmizi da yetmez topla 0 alakasi var hem sakatlayici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar