Kukubekcisi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Selamlar, Evlilikti çoluk cocuktu derken 2 senedir oyunu oynayamadıgımı farkettim , bi köşede bekleyecegine satayim. Accountu komple satacagım. Accountta 3 karakter var karakterler aşağıda https://eveskillboard.com/pilot/Kukubekcisi https://eveskillboard.com/pilot/Keila_McKie https://eveskillboard.com/pilot/Erin_Fancypants sondaki 2 karakteri genelde bpc kopyalamak için kullandım , assetlerde binlerce full çalışılmış bpc copyler var Bekçinin assete gelecek olursak 44b nakit para var , bi kac tane bs bpo var full çalışılmış null sec ve low secte bir cok asset var. Tahminim hepsi satilirsa 60-65b ye yakın bir asset olabilir. Karakterin geri kalan özellikleri linkte var , foruma pek bakamıyorum bana [email protected] üzerinden ulaşırsanız acc ile ilgili hemen dönüş yaparım. İzmirde oturuyorum izmir içi satış tercihimdir , geri kalan illerden satın alınacak olursa man in the middle şeklindede satışı gerçekleştirebiliriz. herkese iyi oyunlar
Kukubekcisi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 cok kuku kolladık vaktinde, genclerin önünü acmak lazım. let the legend live
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 lokalde görünce hep bir gülerdim. Dursun kenarda bence.
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Eski karakterin mazisi yeter ya dursun emekliliginde oynarsin. Ismi de güzelmis
Kukubekcisi Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Karakterleri ayrı Nakit parayı ayrı satabilirim , yokmu almak isteyen millet?
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 bir kuku bekcisi kolay olunmuyor. bu karakteri kaldirabilecek dayanimda birisi bu forum sinirlari icinde bulmak zor. https://imageserver.eveonline.com/Character/1129514033_256.jpg
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 peki neden gelip bi de buraya yazdın abi? mesaj attıktan sonra okudun mu diye arayanlardan mısın?
Kukubekcisi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Satıldı arkadaşlar , topic kitlenebilir.
Kukubekcisi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Karakter satılamadı Karakterin zor satılacagını biliyordum kuyruk acısı olan coktur diye , yavas yavas dökülüyorlar :)
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 6 yıl önceki olaydan dolayı mı aldırmıyorlar karakteri. Değişik :)
Captain Logar Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 kim bunlarin ceo su? levo mu? 6 yilin kinini tutmak da ilgincmis B)-
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Bana 6 yıl önceki olayı anlatsaydın hiç char ı almazdım. Burada intikam almak için özel mesajlarıma kadar yayınlayacak kadar mı zoruna gitti_? Buradan kaç tane char almış adamım. Sadece senin char da alımı iptal ettim. Benimle anlaşma yapıp da pişman olmuş 1 tane adam yoktur.
yekeyeke Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Yav ben anlamadım, karakterin sahibi değişiyor, karakter el değiştiriyor, karakter cansız bir varlık, corp.un ceosu karakterle oyunda dayak yediği için mi istemiyor karakteri? Asıl daha iyi al karakteri kapat, oynamasın kimse, madem bu kadar acısı var :D.
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 okudum mesajları alan adam haklı bugün corp ceosu dediğin yarının bişeyi olabilir
Kukubekcisi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 DERT3 said: Bana 6 yıl önceki olayı anlatsaydın hiç char ı almazdım. Burada intikam almak için özel mesajlarıma kadar yayınlayacak kadar mı zoruna gitti_? Buradan kaç tane char almış adamım. Sadece senin char da alımı iptal ettim. Benimle anlaşma yapıp da pişman olmuş 1 tane adam yoktur. ben ne bileyim arkadaş adamların muritlerinden birisi oldugunu alnındamı yazıyor? özel mesaj yayınlamadım , yaptıgın pazarlıgı ve sonrasındaki geri caymanı yazdım. İlerde bir gün gene bi ticarete kalkışırsın , komsuna küfür etmiş olur karakterini alacagın adam haberin olmaz. Satacak kişilerde bundan sonra buna dikkat etsin diye :)
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 DERT3 hakli ya. kendini if$alamissin bekci. adama yeterli background vermemissin. belli ki sabikali hesap aslkdfj
Öne çıkan mesajlar