sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 ben dakka 80'e kadar 1 -0 geriden 2-1 öne geçen galatasaray maçı izlemek istiyorum. ülkenin yarısının orucu bozulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 tarlalar sürülmüş 2-2 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 gomis topu cekse 2 goztepeli yuruyemez hale gelicek =( Kac oldu abi bu. Tamer Tuna da cirkinmis. Yok atak futbolu oynatıyor falan deniyor da. suana kadar bildigin ersun yanal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 valla sizin çirkinliklerle yarışamaz ama iyi yapıyor . Edit: birde eksiklerimiz var madcow. kusura bakma üzsük seni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Heralde en az cirkin oynayan takım bizimkisi. Türkiyede sunları adam gibi cezalandırsalar da futbol izlesek. Futbol oynatamayanların korkunc taktikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 totemic said: tarlalar sürülmüş 2-2 oldu. 2 golde kaleci yumurtluyor abi bence de surulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Asıl tarlaları cücü sürüyor ya problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 kasımpaşa td kalp krizi geçiriyordu 2-0 olunca. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 he yav . futbol oynamadan geldik buralara. he canım he :) sizin 3 takımı toplasak temiz futbol olarka bir göztepe edemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Sadece su macta yaptıgı hareketler bile yeter. Diger maclarda bunun yarısını yaptırıyorsa yarım Ersun Yanal olur. Ki turkiye futbol tarihinin acık ara en cirkin futbol oynatan TDsidir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 madcow varya senin bukadar saçma bir fan oldugunu bildimiyordum. resmen Apple ın Gs şubesinin. umarım kaderin aynı olmaz :) ya şurada dişe diş oynuyoruz diye. tamer tuna gg oldu 2 dakika da. istediginz olmayınca buakdar gerilmeyin ya . beraberlik yetiyor size relax ol biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 2. yari atariz simdi kale degisince, obur kalede bi bozukluk vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Macın sadece ilk devresinde 5 tane yugoslav fauluyle atak kesmis hocayı, takımını ve bunu cezalandırmayan hakemi elestiriyorum. Siz daha cirkinsiniz hakediyorsunuz diyorsun. Bunun ustune ben apple oluyorum sen tertemiz oluyorsun. Cok mantıklıymıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 göztepenin bi golüne şampiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 yooo göztepe gayet düzgün oynuyor. kartlık bir faul 1 kere oldu onda da tayfur aldı sarıyı zaten . bunun dışında göztepenin ofsayt diye kesilmiş pozisyonu var. tribünler aşşagı iniyordu neredeyse. Dedigim gibi fazla gerilmişsin sen saldıracak yer arıyorsun :) göztepenin eksikleri var. en başta bizim atom karınca Halil akbunar yok. daha karşı takımı tanımıyorsun yok tamer tuna şöyle oynatıyor bilmemne. ne yapsın adam açsın kaleyi buyur gel atmı desin ? hahaha gerçekten biraz mantıklı yorum yapsan zaten . sana apple falan demem :) edit: owww oww hatta nabil ghilas yokluktan kanat oynuyormuş bak bunu yeni gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 başak kazanır. gs zaten kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Orta sahada hızlı hucuma cıkarken arkadan indirilen 3 4 oyuncumuz oldu cücü cezalandırmadı. Tribünlerin iniyor olması ofsayt olmadığı anlamına gelmiyor. Ayrıca beni göztepenin eksikleri ilgilendirmez. Eksik olması orta sahada cıkan herkesi indirelim nasılsa hakemler cezalandırmıyor taktigini validite etmiyor benim gozumde. Geçeni indiriyoruz taktiğinden her zaman tiksinmişimdir. Ligin ilk maçı da olsa laf ederim son macı da olsa laf ederim. Ki benim bu konu da wotlarım da var, nasıl dandik hakemlerimiz ve teknik direktorlerimiz birlesip türkiyede futbolu yokediyor seklinde, gidip arayıp bulup okuyabilirsin cok istersen. Ben goztepenin butun maclarını izlemiyorum. Ama bu macta yaptırdıgının yarısını yaptırıyorsa orta sahada yugoslav faulleri acısından Ersun Yanal'ın yarısı demektir. Ozaman o Tamer Tuna ovgusunun benim gozumde hic bir anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 kasımpaşa kalecisinin yediği gole gel resmen bırakmış topu arkaya sdfsdf https://twitter.com/GrknElmas/status/997880566052720640 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Basit hata konusunda rekor kırıcaz galiba. yavasca yuvarlanan topu kontrol edemeyenler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 kalbim el vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 konyalının kendi kalesine attığı gol daha efsaneymiş yalnız herif resmen gomez golü atmış ki kalecinin açıldığını görüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 bu arada sesi kısık izliyordum ilk 5-6 dk göztepe'yi galatasaray sanarak izledim aşlkfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Belhanda2nın rodriguez in onune atmadıgı pas. ya hakkaten bugun adamı delirtiyor gomisinde solla direk vurmadıgı duzeltmeye calıstıgı top. bugun hakkaten herkesin basiretler baglanmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Yine arkadan cekme var ama o da olmasın peki napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 belhanda xelcuk değişimi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar